Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochsnie kiedy znowu Cię zobaczę..

Polecane posty

Gość gość
to ja jestem A.

Gość gość
Czy zobaczę Cię jutro tam gdzie zawsze Kochanie?

Gość gość
to zalezy gdzie będziesz mnie szukał co znaczy tam gdzie zawsze

Gość gość
Ja też jestem A.

Gość gość
jesteś pilnowany, nie mamy szans, miło jest na Ciebie choć przez sekundę popatrzeć

Gość gość
to do jutra

Gość gość
Przez kogo pilnowany?

Gość gość
pzrez zonę cwaniaczku

Gość gość
Gdybym jeszcze ja miał..

Gość gość
A kiedy ostatni raz widziałeś tą swoją A?

Gość gość
On ma tylko kota...hahaha

Gość gość
i ty też jesteś A Może jednak zdradzisz swoje imię ? lub literkę :)

Gość gość
ale zaraz zaraz to znaczy że nie jesteś / nie byłeś żonaty czy rozchodzisz się z żona ?

Gość gość
kim tak na serio jest A.?

Gość gość
najlepiej by było gdyby osoba zainteresowana odpowiedziała ale coś mnie się zdaje że odpowiedzi się nie doczekamy ot cała kafeteria

Gość gość
Odpowiem Ci na wszystkie pytania,ale nie tutaj,litości!

Gość gość
tutaj i tak nie wie kto kim jest przez całą masę gości wszyscy się pogubiliśmy. Pomogę On P Ona A największe szanse na spotkanie są w poniedziałki - oboje wiedzą dla czego On jest żonaty o ile można powiedzieć że znają się od kilku lat to nie wiedza zbyt wiele na swój temat nigdy nic ich nie łączyło coś pasuje ? czy zupełnie nic ?

Gość gość
Żeby było 2 razy P P.. Wszystko by się zgadzalo

Gość gość
ale to mi już pomogło że to niestety nie o mnie chodzi Ona P On P nic tu po mnie :(

Gość gość
no mi pasuje... literki imion i jeszcze kilka innych rzeczy czym on się zajmuje a czym ona

Gość gość
wszystko oprocz "on P"

Gość gość
eh te goście i jak tu się dogadać 2 x P pasuje cierpliwości może właściwa osoba odpowie co i jak :)

Gość gośćK
ludzie dopisujcie przy nickach gość :P chociaż płeć gość k gość m już będzie łatwiej

Gość gość
Autorze podaj literki : )

Gość gość
ale jak komuś podstawowa informacja już nie pasuje on p ona a to po cholerę dalej tutaj pisze co za debile jak zaczniecie utyskiwac to nei zorbi się magicznie nagle on p ona p idioci

Gość gość
Ona ( ja) P On P

Gość gość
idiotka wyżej

Gość gość
weKochsnie kiedy znowu Cię zobaczę.. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Kochsnie kiedy znowu Cię zobaczę.. Poprzednie 1 23 Następne gość 2014.12.26 Oczarowałaś mnie a teraz masz głęboko w du/pie.. a miałem Cię za kobietę o wielkim sercu. Przecież się domyślasz tego jak szaleje za Tobą smutas.gifsmutas.gifsmutas.gifsmutas.gifsmutas.gif gość 2014.12.26 a ty kim? skad? gość 2014.12.26 grzesiu m? smiech.gif gość 2014.12.26 nie g.tylko B gość 2014.12.26 jak cafeteria kafeteria to beatka szukala zawsze piotrusia a piotrus jom oczko.gif gość 2014.12.26 nie B gość 2014.12.26 Nie jestem G ani B ani M. gość 2014.12.26 zajmij sie swoją ,ty parszywy dziadu jezyk.gif gość 2014.12.26 parszywy dziadu. 64 lata to jeszcze nie taki dziad. wypraszam sobie klifowa 2014.12.26 zajmij sie panie swoja trans usmiech.giflapka.gif ładna pogoda dzisiaj w gdyni smiech.gif gość 2014.12.26 masz tupet nie chce Cie znać ! gość 2014.12.26 44 najgorszy wiek smiech.gif gość 2014.12.26 już ja sie postaram żeby NIGDY. gość 2014.12.26 i nie kochanie ! ,jaki tupet? Prawda, która jest czesto niewygodna usmiech.giflapka.gif gość 2014.12.26 widziałam jak szalejesz smiech.gif ze swoją babą smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif musze sobie to dzisiaj odbić cool.gifjezyk.gif z moim jezyk.gif modelem jezyk.gif gość 2014.12.26 sluszne. nie krempuj sie zabciu gość 2014.12.26 śledzisz mnie? ! oby nie ! Inne tematy z tej kategorii uzalezniłam sie czy taki układ ma szanse? gość 2014.12.26 no. podaj mnie gość 2014.12.26 podać ? usmiech.gif na złotej tacy? gość 2014.12.26 chcialabys kozo. nie dala psa kielbasa gość 2014.12.26 zajetych nie tykam, baranie gość 2014.12.26 tykasz, zalezy ile ci pokazac. gość 2014.12.26 64 nie dziad , moj nie jest dziadem gość 2014.12.26 autorze, jak ma na imie twoja wybranka ? gość 2014.12.26 ta wieloródka jezyk.gif w tym sportowym ułcie smiech.gif mosze Tranz gość 2014.12.26 Nie mogę powiedzieć bo to nie jest bardzo pospolite imię. Bardzo ładnie w każdym bądź razie. gość 2014.12.26 Żanetta gość wczoraj Fritzl ten od basi gość wczoraj Nie Żaneta i nie Basia. gość wczoraj nigdy gość wczoraj kłamiesz ,to ja Basia ,odezwij sie ,ja napisałąm n iuedacznik jezyk.gif nie gniewaj , odezwij sie to ja seri Basia Poprzednie 1 23 Następne

Gość gość
oooo jest podwójne PP to teraz dogadajcie się między sobą jakiś @ na biegu stworzony lub coś bo tutaj nie wyjdzie ta rozmowa