Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autystyczny

nie mam szans na milosc

Polecane posty

Gość autystyczny

bo zadna nie zwiaze sie z kims autystycznym

Gość gość 123
Co to znaczy autystyczny?

Gość gość
w google sobie wpisz co to znaczy autystyczny

Gość gość
autystyczny nie odczuwa potrzeby miłości, bo żyje w swoim własnym zamkniętym świecie

Gość gość
No i git- nie odczuwasz potrzeb milosci to po co spamujesz :-P

Gość gość
No to skoro nie odczuwasz potrzeby miłości, to po co Ci związek?

Gość gość
odczuwam tylko nie potrafie okazywac uczuc, malo ktora kobieta mnie fascynuje, ludzie dla mnie sa ja przedmioty albo manekiny mijane na ulicy

Gość gość
No to jak odczuwasz miłość, co czujesz do kobiety, która Ci się podoba?

Gość gość
pozadanie, milosc, ze cieszy mnie jej usmiech na twarzy, ze chcialbym aby byla caly czas szczesliwa

Gość gość
a ja azuesz swoje zainteresowanie? a może masz jakieś dziwne zachowania typu powtarzanie słów, dźwięków, wpatrywanie się w jeden punkt... a może masz aspergera?

Gość gość
jedna na sto albo tysiac mi sie podoba, normalnie okazuje zainteresowanie, rozmowa, skupiam moja uwage na obiekcie mojego zainteresowania tylko chodzi o to, ze nie interesuje sie innymi ludzmi, w towarzystwie tez za duzo nie mowie bo nie ciekawi mnie ich rozmowa a kobiety lubia mezczyzn ktorzy sa przebojowi i mowia glupoty wazne zeby inni byli w nich wpatrzeni jak sroka w blyskotke, a ja jak wyprowadzam ich z bledu ze mowia glupoty to staraja sie zrobic ze mnie idiote

Gość gość
mam syndrom doroslych dzieci z domow dysfunkcyjnych, kilka zaburzen ze spektrum autyzmu, jakies pomieszane zaburzenia osobowsci - schizoidalne, socjopatyczne, unikajace (avoidant) jeszcze w ostatnich miesiacach zaglebialem sie w ksiazki psychologiczne i techniki manipulacji oraz jak byc dobrym klamca i teraz testuje to na ludziach z takim szyderczym usmieszkiem na twarzy

Gość gość
nie mówisz bo nie masz o czym. i jak tu z takim być. nuda jak chole/ra!

Gość gość
W jakim jesteś wieku autorze ?

Gość gość
Sam sobie wystawiłeś diagnozę?:-) Czy jako osoba artystyczna wykonujesz pracę, jesteś niezależny finansowo, samodzielnie radzisz sobie w życiu, masz prawo jazdy?

Gość gość
30 lat, tak, nic nie mowie bo nie mam o czym z nimi rozmawiac, jak mowie cos to tylko mi przytakuja udajac ze sie znaja a jak za chwile zaprzeczam temu co mowilem to tez przytakuja, ich fascynuje ogladanie dlaczego ja, pamietnik z wakacji itp,

Gość gość
tak, sam sobie wystawilem diagnoze, mam prawo jazdy, auto ktore sprawia mi przyjemnosc z jazdy, jestem niezalezny finansowo oraz w kazdej innej dziedzinie zycia, nigdy sie nikogo nie prosze o pomoc, zawsze staram sie zrobic wszystko sam, brakuje mi tylko inteligentnej osoby do wspolnego spedzania czasu, fajnych rozmow itp

Gość gość
a ty czym sie zajmujesz?

Gość gość
teraz to mam taka prace, ze juz za nic nie musze odpowiadac, nie musi byc dobrze i starannie zrobione a pieniadze lepsze nia mialem wczesniej, w czasie urlopow zwiedzam sobie swiat

Gość gość
juz koniec?

Gość gość
To cudownie, że tak Ci się układa. :-) Nie widzę u Ciebie objawów autyzmu, może jesteś introwertykiem.

Gość gość
noo z***biscie, sam do konca zycia, introwertyk tez bo nie lubie mowic innym o sobie, nie przechwalam sie soba czego to ja nie potrafie

Gość gość
autyzm wysokofuncjonujacy, takie osoby wygladaja na normalne i normalnie funkcjonuja ale jednak sa autystyczne

Gość gość
Jesteś z rodziny dysfunkcyjnej czy jaja sobie robisz? Ja jestem i jest mi z tym piekielnie ciężko.

Gość gość
jestem, nie robie sobie jaj, tylko ze to odkrylem w ciagu ostatniego roku, wczesniej mialem jakies podejrzenia a jeszcze wczesniej wydawalo mi sie to za normalne, teraz odcialem sie od rodziny, nie chce mi sie z nimi kontaktowac itp, odpoczac chce

Gość gość
Może to i lepiej, że się odciąłeś. Wszystko przed Tobą, nie możesz mówić, że nie masz szans na miłość, bo pewnie masz. Miej oczy szeroko otwarte i powodzenia.

Gość gość
Przecież to nie autyzm, jeśli masz głowę do matmy to ewentualnie asperger.

Gość gość
nie mam bo i tak to s******le, kiedys mialem szanse i okazje to ja zmarnowalem a teraz z perspektywy czasu wiem, ze to byla osoba z ktora chcialem spedzic reszte zycia, a teraz nie potrafie spotkac podobnej do niej

Gość gość
I tutaj mamy podobnie, ja też zmarnowałam swoją szansę na miłość.

Gość gość
ile masz lat? i w jaki sposob zmarnowalas?