Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jak zareaguje pracodawca, gdy w zainteresowaniach w CV wpiszę

Polecane posty

Gość gość
Kasia szatanistka ty eywyzszajaca sie p**do wypier/dalaj

ja wpisałam że słuchanie muzyki pop, rockowej i metalowej i chodzenie na metalowe koncerty :) zero odezwu do tego dorzuciłam kulinaria i czytanie harlekinów ale napisałam książek :P

"rekruter: w jaki sposób pani hobby może wpłyną na pani prace?" no wpływa, na sposób ubioru :classic_cool: ale do pracy moge sie ubrać inaczej, to nie jest problem. Tak wiec w końcu, dojdźmy do jakiejś konkluzji w związku z tymi zainteresowaniami. Pisać cokolwiek, czy nie?

Gość gość
rekruter: hobby na pełną skalę? to co konkretnie ma pani na mysli? powiem ci jeszcze ze wpisujac w hobby muzyke metalową bedziesz sie kojarzyc z imprezowiczka, a to niekoniecznie jest mile widziane przez przacodawców, moze stworzyc to wyobrazenie o tobie ze np bedziesz asypiac do pracy, bedziesz przychodzic na kacu. a co do tego że w szablonach cv zawsze jest rubryka zainteresowania, to proszę: poczytaj http://www.infor.pl/prawo/praca/rekrutacja/685356,Jakie-zainteresowania-wpisac-do-CV.html

Gość gość
jak wejdziesz w link to 5ty nagóówek

Gość gość
w takim przypadku tak :) uff :) jak kiedys bedziesz szukac pracy zwiazanej z zainteresowaniami to jak najbardziej :) a cv czasem lepiej miec krótsze niz za długie ;)

Moim zdaniem lepiej wpisywać :) tzn muzyka metalowa to specyficzna muzyka, ma swoich fanów...ale i wrogów, jak np disco polo :p nie zaprosiłabym na rozmowę fana disco polo choćby nie wiem co jeszcze wpisał :p za to fan metalu miałby u mnie szanse....ale gdybym w traksie rozmowy zauważyła, że to była ściema toooo....... :p Ja np w CV wpisuję sobie scrapbooking, szydełkowanie i zainteresowanie fizyką......ale na te tematy mogę rozmawiać z drugim zainteresowanym godzinami....jak na razie na rozmowach, które odbyłam największe wrażenia zrobił scrapboking :)

Gość gość
Kasiu, wiesz ile sekund poświęca się na czytanie CV przy rekrutacji? max 30 Wiesz przez co odrzuca się 2/3 CV? Niezrozumienie treści ogłoszenia o pracę oraz zdjęcie zamieszczone w CV Jeśli przejdziesz selekcję pierwszych kroków, to Twoje zainteresowanie nie powinno ani zaszkodzić ani pomóc, powinno być

Gość gość
kaska ruro bo cie zaraz krzyzem przeswiece how do you do poszla w pisdu

Gość gość
Jeśli ktoś był zmuszony przeprowadzić choć raz rekrutację to wie o jakie zdjęcia chodzi chodzi. Atrakcyjne laski mogą mieć wpływ na przyciągnięcie klienta;)

Gość gość
o co chodzi ze zdjęciem