Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

samica nierozłącznie potrzebuje

Polecane posty

to chyba nie świadczy o mnie najlepiej, powinnam być oburzona głoszonymi przez Ciebie teoriami. to wszystko przez ten postęp technologiczny.

Gość kabel do wtyczki
z oburzenia także można wywołać śmiech , nawet w technologii

Gość kabel do wtyczki
nie , wręcz przeciwnie, ale tylko do pewnego momentu , nie chcę na siłę nikomu ciśnienia podnosić , wystarczy innym , ich własne ciśnienie

Gość kabel do wtyczki
tzn. bardziej mi chodzi , żebyś mi w końcu przyznała rację i poczytała prawdy o samicach , zamiast niepotrzebnie się droczyć , jak lubisz

:-D ok. niecierpliwie czekam na kolejną porcję prawdy o sobie:-) niech zgadnę, następny temat będzie zatytułowany mniej więcej tak: samico, milcz, gdy mówisz do swego pana, albowiem ciężka jest ręka jego

Gość kabel do wtyczki
nie wiedziałem , że masz takie zapędy , by chcieć przez pana jakiegoś milczeć , ale przy następnym temacie rozważę twoje propozycje

Gość kabel do wtyczki
nie dziwię się jednak , ze wolisz pisać lub czytać o takich np. szowinistycznych samcach , jak wokół pełno pół-facetów , na których mogła byś nakrzyczeć , a oni schowali by się ze strachu pod stołem

Gość gość
kabel, idź się nachlaj, miernoto!

Gość kabel do wtyczki
dorotka masz zamiar mi przyłożyć ? a to perwerka jedna

Gość kabel do wtyczki
nachlaj ? dziękuję za słowa otuchy !

myślałam bardziej o tym, jak będziesz wychodził spod stołu. przemocy mówię stanowcze jeszcze nie.

Gość kabel do wtyczki
widzisz , to źle trafiłaś , bo ja pod stół nie wchodzę i wyzwolone tzw. niezależne (czasem) feministki zabijam śmiechem

patrzę, oglądam, sprawdzam- żyję. nie uważam się za wyzwoloną feministkę, chyba że umiejętność radzenia sobie w życiu bez pomocy mężczyzny kwalifikuje mnie do tej kategorii.

Gość kabel do wtyczki
Dorotko weź sie dziś umów na wieczór lub idź sie rozerwać nocą , to Ci się przyda , a może w końcu, ciacho Ci się trafi i zmienisz zdanie na moje ?

Gość kabel do wtyczki
umiejętność radzenia sobie w życiu , to nie życie bez mężczyzny , a życie z facetem i umiejętność sobie z nim radzenia w życiu

to nie takie proste, bo ja bym chciała mieć ciacho, zjeść ciacho i nie przytyć. czyżby mój brak ciśnienia podniósł Tobie ciśnienie?

Gość kabel do wtyczki
wiem , że chciała byś wszystko tak , jak Ty chcesz , ale scenariusz innych ciasteczek i życia, bywa zupełnie różny od zamierzonego , więc póki co pozostaje tylko kompromis z ciachem lub brak ciacha a na ciśnienie nie narzekam , chociaż dziś dziwnie się czuję

Gość kabel od wtyczki
up!