Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylem już dawno nie jestem

Jak zadbać o siebie w miesiąc?

Polecane posty

Gość Motylem już dawno nie jestem

Dziewczyny i Chłopaki, mam jeden miesiąc, żeby wyglądać jak prawdziwy lachon! :) Dajcie mi jak najwięcej super wskazówek, co z sobą zrobić. Nie tylko dietetyczne wskazówki. Najpierw ja powiem, co planuję, a Wy korygujcie, jeśli coś jest bez sensu i podawajcie swoje propozycje. 1. Chcę mniej żreć :) 5 małych porcji dziennie, ostatnia o 19 i będzie to tylko jakiś sok. 2. Będę starać się codziennie jeździć rowerkiem stacjonarnym i kręcić hula hop z masażerem. 3. Będę peelingować ciało i twarz raz w tygodniu i nawilżać codziennie. 4. Będę pić herbatkę 'zdrowe włosy, paznokcie i cera'. Macie jeszcze jakieś pomysły? Np. co totalnie wyeliminować z diety? Albo jak przywrócić włosom kondycję? Jak zapuścić paznokcie pracując fizycznie? Muszę zrzucić 3 kg, pozbyć się brzucha, ujędrnić skórę i ogólnie polepszyć wygląd skóry i przydatków.

Gość gość
całe zycie powinno sie o siebie dbac aa nie w miesiac i juz ma byc super?

Gość gość
zgadzam sie

Gość gość
wyglad przydatkow? Czyli macicy i jajnikow?:D

Gość gość
Ciekawe jak Ci idzie. Ja też ostatnio zaczęłam bardziej o siebie dbać. Wróciłam na siłownię i zaczęłam na nowo odwiedzać mój ulubiony salon kosmetyczny. Robię serię odżywczych zabiegów na twarz i zabiegi wyszczuplające - liposukcję ultradźwiękową. W kwietniu mam ślub i muszę być idealna :)

Gość zadbana 30
włosy podciąć kupić jakaś dobra maske do włosów nakładać ze dwa razy w tygodniu,po każdym myciu odżywka na włosy,a na ciało obowiązkowo balsam nawilżajacy a najlepiej ujędrniający. ze dwa razy w tyg maseczka na twarz dobrana do cery raz w tyg najlepiej przed maseczka porzadny pilling twarzy. na kolacje zamiast soku wybralabym serek wiejski albo szklanke maślanki,kefiru,jajko na twardo. pieczywo razowe najlepiej tylko na sniadanie,wyeliminować cukier,białej mąki jak najmniej!!! zero słodkich napoi i 3 kg spadnie;) na paznokcie polecam !!! odżywke eweline 8w1 !!!tylko stosowac regularnie i według zaleceń!!! zamiast herbatki na włosy wybrałabym tabletki z apteki bo herbatka g****o da!!! pozdrawiam:)

Gość grazyna33
Ja polecam ćwiczenia tak codziennie plus odstawienie słodyczy , jemy male porcje a często i wiadomo nie tłusto nie smażone,najlepiej gotowane.dodatkowo do diet dodaje zieloną kawę max, waga bankowo spada.

Gość gość
Trzeba cwiczyć to podstawa odstawic słodycze i może wspomóc się jakimś suplementem diety.

Gość lkkkw
Sama próbowałam schudnąć w ciągu 2 miesięcy akurat na wakacje a efekt był taki że wszytko mi wróciło jak jojo:P. Zmieniłam nawyki żywieniowe, odstawiłam słodycze na rzecz owoców a wyroby makaropodobne na surowe warzywa w sosie pomidorowym :) dodałam do tego rowerek wieczorem po pracy a przed starałam się zawsze spakować rano buty na zmianę i jednak przejść te 2-3 przystanki rano. Dopiero jak zaczęłam łykać zielona kawę zauważyłam że spadło mi łaknienie przez co cały czas nie podjadam i kg nie wracają mi jak oszalałe. Po jakimś miesiącu totalnie przejadł mi się ten smak i wzięłam się za tabletki o nazwie zielona kawa max, energii dodają tyle samo - łaknienie też zbijają aż miło, a nie ma tego niedobrego smaku :D

Gość gośćMacka
Żeby zrzucić parę kilo nadwagi polecam tabletki Foreverslim.Niewielka zmiana diety ,ćwiczenia i te tabletki i efekty są na prawdę fajne.I co ważne nie wymaga to od nas wielkiego wysiłku.

Gość gość
A co to są te przydatki skóry? Ale ubaw, pozytywnie oczywiście