Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedługo faceci będą brać tabletki antykoncepcyjne. Cieszycie się ?

Polecane posty

Gość gość

Lek nazywa się S-23, to nazwa używana w badaniach klinicznych przez wynalazce firmę biochemiczną GTX Inc, lek blokuje spermatogeneze, w ciagu kilku lat bedzie dostępny komercyjnie. Kobiety zostaną uwolnione od tabletek i spirali. To faceci bedą je brac jesli bedą chcieli seksu :)

Gość gość
NARESZCIE

Gość gość
TYLKO NA TO CZEKAŁAM :classic_cool:

Gość gość
Tylko na ile pod tym względem można zaufać facetowi, który może zapomnieć etc. Szczególnie takiemu, który chce mieć dzieci :O

Gość gość
a ja nic nie biore :D

Gość gość
nie ciesze sie z mezem lece zawsze z gumą i wystracza kochamy sie , on szanuje mnie ja te anty nie biore i on tez nie bedzie !

Gość gość
To sie mylicie, kobietki, nie będą brać, bo będą BALI SIE KONSEKWENCJI ZDROWOTNYCH, cieniasy. My mamy brać, oni będą się bać o swoje zdrowie, zobaczycie.

Gość gość
to zostan krolikiem doswiadczalnym korporacji :) zakrzepice i rozwalone watroby po pierwszych i kolejnych seriach tabletek dla kobiet sa ci przeciez znane

Gość gość
To właśnie plus, że ten lek nie niszczy wątroby z tego co czytałam :) i kolejny plus jest taki, ze przeciwdziała osteoporozie u facetow i wzmacnia mięśnie, tj działa jak testosteron bez jego skutkow ubocznych na serce, prostate itp, to tzw sekektywny modulator receptora androgenowego, blokuje spermatogeneze, czyli nie ma mowy o wpadce, jak facet zapomni jednej tabletki to nic sie nie stanie, bo receptor bedzie zablokowany jeszcze jakis czas. Po odstawieniu wszystko wraca do normy po kilku kilkunastu dniach, nie powoduje bezplodnosci. Ja czekam z niecierpliwoscią :) mozna juz to kupic w proszku do badań, ale moj facet by nie chcial tego brac, myslalby ze go narkotyzuje :O Musze poczekac

Gość gość
Jakoś w to nie wierzę, żeby ta antykoncepcja była taka super. Podejrzewam, że u większości spadnie libido. Mało kobiet tak ma? U facetów może być podobnie.

Gość gość
yeah samo zdrowie w nim siedzi zapewne :D

Gość gość
jedna uwaga - jaka zdrowa na umyśle kobieta uwierzy kiedy facet powie "nie muszę zakładać gumki, wziąłem tabletkę!" ;)

Gość gość
a wielkosc ladunku sie zwiekszy?? ;-)