Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylka1987

Rzucam palenie, jakie tabletki najlepsze?

Polecane posty

Gość gość
co prawda ja paliłam nałogowo tylko dwa lata ale mi Nikoend Dynamic bardzo pomogl, juz po tygdoniu nie chccialo mi sie jarac, a jak przeslam cala kuracje to juz w ogole zero wiec polecam Nikoend Dynamic

Gość gość
Nikoend Dynamic rzadzi!!!

Gość gość
a gdzie moge zamowic?

Gość gość
ja zamawiałam przez infolinie bo wtedy gratis dostaje się płukankę do ust ale można zamówić przez internet na tej stronie http://leknapalenie.pl/ tam tez jest podany numer telefonu na jaki można dzwonić

Gość gość
super polecam ,po 3 dniach mniej paiłam a po tyg wogóle:)

Gość gość
rzuciłam palenie w dwa tyg

Gość gośćpalaczsmoły
nie byłem przekonany że uda mi się rzucić palenie, ale z nikoend już od 2 tygodni nie pale, i najważniejsze nie mam na to ochoty

Gość jachcerzucicpety
nikoend mi pomógł, wkońcu moja dziewczyna nie mówi że jestem jak popielniczka gdy się całujemy

Moj przyjaciel stosowal i naprawde mu pomoglo namowił mnie na sotsowanie i wlasnie zaczynam kuracje 4 miesięczną własnie taka stosował moj przyjaciel i pomogło. Polecam !

Gość Marta Kosowksa
Bardzo dobry lek polecam naprawde

Gość shrek222
mało znane ale działaja i to najwazniejsze!

Gość Arek Woliński956
nikoend! wspaniała kuracja która zmieniła moje życie zero smrodu i zaoszczędzone pieniądze działa już po pierwszych stosowaniach polecam !!

Gość Marta12435
Nikoend Mi pomogło nie pale juz 5 miesiecy !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tadek 1989
Polecam Desmoxan. po tygodniu już mi się nie chciało palić ;)

Gość gość
Ja miałam wielokrotne próby rzucania i nic... jak nie paliłam to waga poszła w górę! Jedyne tabletki, które pomogły to NIKOEND. Rewelacyjne efekty. Już drugi miesiąc nie palę a i waga się utrzymuje w normie :)

Gość gość
Baza Modelek – pacjentek na szkolenia medycyny estetycznej dla lekarzy prowadzi nabór na wiosenny panel. Szkolenia prowadzone są wyłącznie przez uznanych lekarzy. Wszystkie zarejestrowane modelki/e w okresie półrocznego panelu mają zagwarantowane uczestnictwo w co najmniej jednym szkoleniu medycyny estetycznej, podczas którego będą poddane bezpłatnym zabiegom. Rejestracja modelek/i trwa do 15 lutego 2015r Ze względu na bardzo duże zainteresowanie naborem do Bazy Modelek oraz limitem miejsc organizator zastrzega sobie możliwość skrócenia okresu naboru Preferowany wiek modelek od 35 do 65 roku życia. http://bazamodelek.com/formularz-kontaktowy

Gość Ruda890
Dzieki Nikoend zucilam palenie a palilam 10 lat chwytalam sie roznych produktow i bezskutecznie bo albo i tak mialam chec palenia badz zle sie po nich czulam :( po nikoend nie dosc ze nie bylo checi zapalenia jak i czulam sie po nich swietnie zastosowalam pelna 2 miesieczna kuracje jestem juz 3 miesiace po i ani jednego zapalonego papierosa :) SUKCES!

Gość gość
dzięki Nikoend w końcu rzuciłam palenie, był to mój nałóg przez 10 lat , po zastosowaniu tabletek nie chce mi się palic, jedynie nawyk zostaje, ale z tym można spokojnie sobie poradzić ;)

Gość małgosia96
Paliłam od 5 miesięcy. Poznałam chłopaka, który nie palił no i chciałam rzucić dla niego. No i co tu dużo mówić, udało się! Polecam Wam

Gość gossci
Tutaj możecie poczytać więcej o tabletkach Nikoend http://leknapalenie.pl/. ciekawe czy mi tez pomoga jak wam

Gość gość
bardszo dobre sa te tabletki nikoend. moj tata palil przez 17 lat ale ma powazne problemy ze zdrowiem i musi rzucic a wiadomo, ze ciezko tak z dnia na dzien teraz po prostu jak ma ochote na papierosa to bierze jedna tabletke i juz nie pali od 23 dni