Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili_666

podpisanie cyrografu

Polecane posty

Gość lili_666

Proszę o podanie skutecznej "instrukcji" co do podpisania cyrografu. W internecie są sprzeczne informacje i nie wiem co z nim jest prawdziwe. Ponadto szukam osób które "siedza" w takich klimatach.

Gość gość
Niech Ci twój Szatan podpowie

lepiej tego nie robić. Jeżeli w to wierzysz, to zachowaj swoją duszę. a jeżeli nie wierzysz to po co to robisz?

Gość gość
Hahhaha dziecino myślisz że znajdziesz instrukcje na necie? :D

Gość gość7777
Już to zrobiłaś!

Gość lili_666
Proszę o poważne odpowiedzi :)

Autorko a wierzysz w to że połknięte ziarnko grochu przy odpowiednio rzuconych czarach dostaniesz w zwrotnej formie pod postacią perły?

Gość lili_666
never say never :)

Gość gość
ja podpisałem w ten sposób że odręcznie napisałem list w którym składałem swoje prośby do szatana, a następnie list ten podpisałem własną krwią (piórem takim od kury/kaczki, normalnie maczałem w kropli krwi i podpisywałem literka po literce) następnie wypowiadałem różne "modlitwy" do niego, a po wszystkim spaliłem ten list nadal błagając o spełnienie sie próśb, oczywiscie musisz tez w liscie napisać co ty zaoferujesz, to musi byc jasno powiedziane, ze oddasz dusze w zamian za spełnienie swoich oczekiwań. Dwa tygodnie później mój tata zginął w wypadku samochodowym, mama wpadła w depresje i nerwice i "dorobiła" się dzięki temu raka, na którego zresztą zmarła pół roku później. Wtedy wygrałem w toto lotka, tak jak sobie wymarzyłem i jak prosiłem szatana, ale co mi po pieniądzach gdy zostałem kompletnie sam, a znajomi tez sie ode mnie odwrocili bo wyjechałem do warszawy, tam kupiłem mieszkanie, samochód itp a oni jakby z zawiści, zazdrosci nie chcieli sie z kimś takim spotykać zeby ich w oczy nie kuł mój majątek. No i g****o mi po tych pieniądzach, a laski które spotykam i tak chcą byc ze mną tylko dla kasy, mam juz tego dość, zamierzam sprzedac to wszsytko w p**du, wynająć zdechłą kawalerke, kupic starego opla z 5-6 tys złotych i iść do roboty chocby na kase do biedronki albo do obsługi na stacje benzynową. Może wtedy gdy znajde dziewczyne to bede wiedział, ze chce byc ze mną DLA MNIE, a nie DLA MOICH PIENIEDZY!!!

Gość gość
i co, już wam przeszło? :D

Gość lili_666
gość 20:09 - dzieki za odpowiedz:) nie, nie przeszło.

Gość gość
A po co chcesz to zrobić? Po czekaj kilka lat to Ci przejdzie.

Gość gość
tez sie chetnie dowiem

Gość gość
wierzycie w szatana - króla kłamstwa a nie wierzycie Bogu, który Stworzył nas z Miłości i dla miłości... wiecznej !!! Gdzie wy macie rozum ??? Chcecie się całą wieczność w piekle smażyć ??? Teraz wam jest źle i na pomoc wołacie szatana - który da wam dziś zabawki jakie chcecie ale po śmierci pójdziecie na wieczne potępienie i wieczne męki jeszcze gorsze od tego co teraz przechodzicie !!! naprawdę - tego chcecie ???

Gość gość
głupoty gadasz

Gość gość
gość wczoraj idź do egzorcysty - on Ci pomoże zobacz na yiutube filmy ks egzorcysty - Piotr Glas zobacz o co w tym wszystkim chodzi

Gość gość
autorko tematu miej więcej rozumu

Gość gość
Nie warto zaprzedawać duszy dla Szatana. Chcesz pieniędzy, to może dostaniesz ale takim kosztem że Ci się ich odechce. Chcesz kariery? Jeśli do tej pory nie rozwinęłaś swojego talentu, to nie łódź się że Szatan Ci pomoże, bo będzie wręcz przeciwnie, tak Ci życie zatruje że nie będziesz jej chcieć, a zamiast tego zapragniesz sprzedawać szmaty w ciucholandzie, tak dziewczyna że szkoły do której chodziłam. Miała być najlepszą aktoreczką... Historia skończyła się tak że poszła do marnej szkoły policealnej, której i tak nie skończyła bo w ostatnim semestrze otruła się środkami nasennymi na lewą receptę od neurologa. Byłaby świetną aktorką, bo wszyscy po jej samobójstwie byli zdziwieni i mówili a była zawsze taka wesoła... Sławne osoby nie zawdzięczają kariery Szatanowi. Jeżeli ktoś jest sławny to tylko dzięki talentowi, który dostał od Boga, swojej pracy i ludziom, którzy go uczyli, wspierali i prowadzili jego karierę. Ale nikt nie zawdzięcza kariery Szatanowi.

Gość gość
Złotko nie podpisuj cyrografu szatan to życiowy balast, sama sobie lepiej poradzisz.

Gość gość
Napisałam cyrograf. Szatan pozwolił mnie obrażać. Ja się na niego obraziłam i nie chcę już jego pomocy. Gdy tylko będę miała spokój psychiczny jak przed napisaniem cyrografu to Szatan zobaczy że sama osiągnę więcej niż z nim. Poniosłam same straty. Nie chcę już być więcej sponsorką dla wampirów energetycznych. Dla wszystkich co też podpisali cyrograf: nikt nie ma prawa naruszać naszych granic. A jak zaczną wam wygrażać(nasze ukochane aniołki) chorobami tak jak mnie to powiedzcie im tak jak ja że skoro im Bóg nie zabrał nic z nich samych, to tak samo nas nie skrzywdzi jako istot niższej rangi, które nie mogą ponosić większych konsekwencji niż oni. A po śmierci wiadomo że skończymy jak i oni...

gość z dziś Idź do S/powiedzi sw. i do e/gzorcysty. Możesz również chodzić na Msz/e sw. z m/odlitwą o uwolnienie. Wyrwanie dus/zy złemu to jest walka. Ale to jest walka o Twoją wieczność. Bo nasza dus/za jest wieczna. Stąd tyle kłamstw zasiewanych w naszych umysłach przez szatana. Wszystko po to aby tylko odciągnąć nas od wiary w B/oga. I od naszego naturalnego dziedzictwa. Życia w wiecznym Raju z B/ogiem gdzie szatan nie będzie miał już dostępu.