Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

interesują sie moim życiem ,a i tak prawdy nie poznają

Polecane posty

Gość gość

:) ta prawda to jest moj ukochany i ja Dlatego tak juz pozostanie i nikogo nie zaskocze :P

Gość gość
masz go chociaz na fb? :D tego ukochanego? czy lecisz po baterie do niego?

Gość gość
jakie baterie? :) ja nie tego pokroku idioto! nie bawi mnie chinska podróba , :D mam go obok siebie :P w piżamce :P jeszce w piżamie delikatnie chrapiącego :classic_cool:

Gość gość
a ty wyżej ? rzekomo pracujesz :P a gdfzie lafiryndzia :D haa

Gość gość
a ty fb mi przegladasz ?dalej to robisz? f ? szpiclu

Gość gość
to ty od 'ordynatora' ktora sie nie umie wyslowic? :D nikt sie tu twoim zyciem nie interesuje, niech ci 'partner' wypisze nowe leki

Gość gość
taka jak ty napewno by sie na fb lansowala, a tu ci zostaje jakis przygodny sex z brudasami na dyskotece w sobote haha ja wszstko wiem

Gość gość
:D ten od super kazan :D osiołek może p malczewska tobie zacznie udzielac korepetycji :D może inteligentniejsza od ciebie , ty zazdrosny stary pleśniaku :D od ordynator prosze w tył Kto z panem chce rozmawiać:D mnie krew zalewa na sam widok :D

Gość gość
nie byłam nigdy na żadej dyskotedo hhaa :D idioto .

Gość gość
ty sie niw wtracaj chory człowieku w moje zycie !bo jak widziszz słowo ordynator mczy chociażby lekarz , to furii dostejesz :D z zazdrości? Odpieprz sie

Gość gość
jak mamusia ? nieudaczniku życiowy , poniewieraja toba ?Słusznie ! Poproś kurię o dodatkowe p=indywidualne szkolenie może zaczniesz lepiej mówić ,poprawnie budwac zdania skoro stoich przed inteligetniejszymi o wiele ludzmi .

Gość gość
kto jest znany z dawania dooppy na dyskotece co sobote ? a no ty, ktora nawet sie nie umie wyslowic

Gość gość
wals ie ty łysy obrzydły ryjcu ,tfu rzygam tobą ty osrany wiariuszu :classic_cool: zdychaj lewizno ,meska d******,patałachu :D spojrz w lusto,kiedy wreszcie dasz mi spokoj , ja juz zajęta :) nienawidze ci !

Gość gość
to ta analfabetka, ktora juz drugi rok ugania sie za jakims chlopem :D tak pisac do niego to piszesz nawet sobie wlosy przefarbowala powazne zabiegi o meszczyzne :D

Gość gość
ty to masz ten o***t wydymany :D:D niedojrząła c***o :) o twoim słownictwie nie warto pisać , proponuje nagrać siebie :D i posłuchać

Gość gość
w końcu blondi :D łysolu ,psychotropy odstawiłes , niedobrze :D a masz za co żyć ::D? czy ciułasz /: