Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem,że jest z nim tylko dla kasy, czy powinnam mu to powiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka jest już ponad rok z chłopakiem, mieszkają razem,a raczej ona u niego. Szkoda mi go,bo wiem,że jest z ni tylko dla kasy a on ją kocha. Jest to koleś z bagażem, po rozwodzie , ma 3 letnią córkę. Jenak zarabia sporo pieniędzy, ma duży dom, dobrze prosperującą firmę. Cieszy się,że poznał dziewczynę, która zaakceptowała jego stan i go pokochała ( tak myśli, ale to nie prawda). Jest strasznie w nią wpatrzony, spełnia każdą jej zachciankę, a ona jak się spotka ze mną to ciągle nabija się z niego, jaki on jest głupi, jaki naiwny że myśli że pokochałaby kogoś, kto nie dość ,że jest rozwodnikiem z dzieckiem to jeszcze brzydki. Ja nie znam za bardzo tego mężczyzny, widziałam go chyba dwa razy , zamieniłam raptem kilka słów, nawet nie wiem jak miałabym mu powiedzieć,że ona widzi tylko jego portfel, może jakoś zdobyć jego numer i wysłać anonimowego smsa? To moja koleżanka,ale nie mogę patrzeć jak krzywdzi tak człowieka i jeszcze w towarzystwie strasznie się z niego nabija.

Gość gość
jeśli to bliska koleżanka, a faceta nie znasz, to po co masz mu to mówić, złapała jelenia niech się cieszy

Gość gość
wiem jak pomozesz mu i chwała tobie masz komurke i mozna nagrywac komurka rozmowy spotkaj sie z ta kolezanka i wejdz na temat tego faceta i to nagraj te wypowiedzi i odtwórz te nagranie temu facetowi ze ona jest tylko z nim do kasyproste ale pamieta musisz stwarzac pozory aktorstwo zeby nagrac cos mna komurce

Gość gość
nie lubie osób które nie kochaja osobe a sa do kasy to jest vwykorzystywanie 2 osoby tu na kafeteri odpisuja ludzie nie dorozwinieci czytaj te madre odpowiedzi

Gość gość
Tak myślałam też o tym, tylko widzisz, ja nie chciałabym,żeby i ona i on wiedzieli,że dowie się przeze mnie, chciałabym to zrobić jakoś anonimowo

Gość gość
o tyle dobrze ze nie zlapała go na dziecko bo i takie są pomysły, trafi taka na gościa z kasą i plan juz jest

Gość gość
narazie nie, są ze sobą dopiero ponad rok...

Gość gość
czy jest miedzy nimi duża różnica wieku? jesli tak to moze wsytydzi sie ze zakochala sie w duzo starszym a przy kolezankach chce uchodzic za taka cwna co to tylko na kase leci

Gość gość
nie ona ma 26 on 29 od dwóch lat jest po rozwodzie

Gość gość
to wysli mu nagranie to wystarczy na jego adres koperta bez podpisywania adresu swojego lub do jego pracy wyslij nagranie

Gość gość
a powiedz mi z jakiego miasta jestes moze ci pomoge

Gość gość
jak ktos napisal mozesz nagrac wyslac z telefonu na karte, kup starter i wyslij jako wiadomosc mms.....po za ty ona przeciez wie komu opowiada ze jest z nim dla kasy wiec i tak domysli sie ze to ty

Gość gość
ale jak wyślę mu to nagranie i on jej to później odtworzy to przecież oboje będą wiedzieli że to nasza rozmowa, więc będzie wiadomo kto nagrał i wysłał,pozatym ja nie wiem, czy potrafiłabym swobodnie z nią rozmawiać, wiedząc że celem jest nagranie, jeszcze tel mi wypadnie,ona zobaczy i lipa na całewgo. Nie ma innego sposobu?

Gość gość
jezeli chcesz mu pomuc to tylko tak wierze w ciebie kobiety maa tye aktorstwo w sobie i w zwiazkach jak sa obejrzyj sobie film w cda zaginiona dziewczyna to cie podbuduje poprostu musisz byc inteligentniejsza od niej

Gość gość
zaginiona dziewczyna to jest film jakie kobiety sa inteligentne polecam obejrz sobie

Gość gość
muszę zmykać narazie, poźniej tu zajrzę

Gość gość
tylko ja nie wiem czy nawet jak mu powiesz to coś zmieni. Ja też jestem z kobietą którą podejrzewam że jest ze mną dla pieniędzy, takie rzeczy się czuje ale tak bardzo ją kocham że wolę żeby była ze mną dlatego niż miała by odejść :(

Gość gość
sory bo jestes głupii dajesz sie wykorzystywac brawo tak dalej wez sie wykorzystuj mwysslij mi na moje konto bankowe 200000 zł bende cie kochał