Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bycie grubasem lub alkoholikiem to nie choroba i nie powinni dostawać kasy

Polecane posty

Gość gość

to są patologie a nie choroby! sami się wpakowali w to! choroba to aids, rak, nadciśnienie tętnicze, cukrzyca, a bycie leniwym żarłokiem albo chlejusem to nie są żadne choroby

Gość gość
to uważnie sprawdź definicję choroby. według twojego rozumowania rak płuc to nie choroba - skoro ktoś jest po prostu obrzydliwym palaczem to czemu ma mieć opłacane leczenie? albo osoby zakażone gronkowcem złocistym - nie zadbały o ranę, lenie jedne!

Gość gość
co ty mozesz wiedziec na temat takich ludzi??wiec sie autorko nie odzywaj w tym temacie!Nie masz zadnej wiedzy na ten temat!:(((

Gość gość
rak płuc może się wziąć nie tylko z palenia, poza tym palacze nie dostają rent jak alkoholicy! 15:09 uderz w stol a nożyce się odezwa , witame pierwsza pijaczke 🖐️

Gość gość
Byłam bliska dna, piłam codziennie, dławiłam się rzygami, byłoby mi wstyd gdyby przyjechala po mnie karetka, w końcu odstawiłam to goowno, dzisiaj nie pije, picie to wybór. Alkoholicy to słabi ludzie...

Gość gość
Cukrzyca, nadciśnienie, miażdżycą może być również wynikiem alkoholizmu. I tacy właśnie schorowani na własne życzenie alkoholicy dostają renty, albo wysokie zasilki z MOPSu. Mnie osobiście szlak trafia jak widzę takie coś.

Gość gość
większość chorób jest na własne życzenie pacjentów. debilem jest ten, kto twierdzi inaczej.

Gość gość
zasiłek czy renta jest uzależniona od dotychczasowych zarobków chorego i grupy inwalidzkiej. państwo łaski nie robi, to się chorym ludziom należy. żałujesz paru stów umierającym? oj, żeby los ci figla w życiu nie spłatał, zawistna autorko.

Gość gość
z tego co wymieniłas to chyba tylko rak "ma znamiona choroby" reszta to wynik głupiego stylu życia.

Gość gość
lecz się autorko, bo ty naprawdę jesteś chora!

Gość gość
rak też często jest skutkiem złego stylu życia. a może zwykle?