Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paww

odpoczynek

Polecane posty

Gość paww

Witam mam 20 lat Chodzę z moja dziewczyna juz prawie rok czasu ostatnio sporo się klocilismy, wydaje mi się ze moja dziewczyna zrobiła się nie szczęśliwa, mówiła ze nie wie na czym stoi. Gdy jej napisałem dzisiaj czy potrzebuje czasu To mi odpisala "od ciebie? Owszem" I później jak będę chciała to napisze jak nie to trudno. Co ja mam robić? Zero kontaktu teraz?

Gość gość
Jak potrzebuje odpocząć od Ciebie to to żaden związek. Ma Cię chyba dość albo sama nie wie, czego chce.

Gość gość
Jeszcze kilka miesięcy temu mówiła ze jak my byśmy ze sobą zerwali to zaraz byśmy do się siebie wrócili. I zawsze za mną stała murem. A teraz nie wiem co mam zrobić Kocham ją strasznie, miałem wcześniej już dziewczyny ale obecna kocham najbardziej, wydaje mi się ze to jest ta jedyna.

Gość gość
Pozwól jej zatem "odpocząć", bądź cierpliwy. Po takim tekście to raczej ona pierwsze powinna wrócić i zacząć rozmowę. A z własnego doświadczenia powiem Ci, że kiedyś ode mnie facet też chciał tak odpocząć i odpoczywał coraz dłużej i doszedł do wniosków, że nie chce ze mną być. A później jak sobie pogadaliśmy i przeanalizowałam nasz związek to wyszło na to, że on sam nie wiedział, czego chce od życia i tak właśnie wyglądała jego miłość.

Gość gość
P.S. Ale w Twoim przypadku oczywiście może być inaczej.

Gość gość
Tylko cały czas było dobrze, pewnie zdarzały się kłótnie itd ale ogólnie było dobrze. Wiem ze mnie Kocha, a jak ona nie napisze? Co myslicie nad bukietem róż wraz z listem do niej?

Gość gość
To przez cały czas nic nie pisać?

Gość gość
Myślę o wysłaniu bukietu kwiatów z listem. Co o ty sądzicie ?