Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wyrzucacie strare ubrania, czy nosicie do zniszczenia?

Polecane posty

Gość gość

ja mam opory przed wyrzucaniem ubran ktore wciaz nadaja sie do noszenia

Gość gość
jak coś mam takiego w czym już nie chodzę, a jest to jakiś fajny ciuszek to wystawiam na allegro czy na olx, czasem rzucam do kontenerów z odzieżą (rzadko jednak bo parę razy widziałam już co się z tym potem dzieje). jeżeli jakiś ciuszek już faktycznie nie nadaje się do noszenia to do śmieci z nim ;)

Ja mniej wiecej o pół roku robie przegląd ubrań. Sortuje na te, które: - noszę na wyjście - noszę okazjonalnie - noszę często po domu bo lubię i czuje sie w nich swobodnie - nie nosze lub rzadko nosze (sa np przymaławe lub cos mi w nich przeszkadza) - wyrzucam - są uszkodzone, znoszone - wyrzucam - jesli mam jakies ubrania ładne, dobre - ale mimo to ich nie nosze lub baaardzo rzadko i bez antuzjazmu to je odsprzedaje lub daje komus Nie magazynuje ubran tzw "po domu" - mam kilka ulubionych i wygodnych, na wyjscie mam wiecej - ale tez co jakis czas je segreguje i oddaje. Nie noszę, aż się całkiem znoszą - bo czesto te np ładniejsze bluzki nie sa tak wygodne jak luźny podkoszulek który uwielbiam po domu a po co sie meczyc.

Gość gość
koleje prowo bydlaka :D