Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muka_bazuka

Ból podbrzusza: jajników lub pachwin

Polecane posty

Gość muka_bazuka

Tydzień temu kochałam się z chłopakiem (z prezerwatywą). Właściwie tego samego dnia poczułam ból w miejscu prawego jajnika, czasem coś zakuło też po lewej stronie, ale mniej. Potem niby na dzień przygasło, ale... teraz boli nadal. Czasem mam wrażenie, że ból jest w prawym jajniku, a czasem nieco niżej - w prawej pachwinie, pojawia się czasem przy wykonywaniu ruchu. Ból z prawej strony i ogólnie w podbrzuszu też się pojawia, ale prawa strona doskwiera najbardziej. Czy ktoraś tak miała? Wiem, że to głupie pytać na forum, jak nie przejdzie to pierwsze postanowienie noworoczne będzie brzmiało: śmigać do lekarza. Ostatni miesiąć miałam dość nerwowy, z chłopakiem kochaliśmy się rano, byłam taka trochę "zastygła" (nierozgrzana jeszcze pokazuje język). Nie wiem czy to ma coś do rzeczy. Do lekarza i tak chcialam iść, chociażby na "przegląd ogólny", ale po prostu się trochę boję, bo nigdy nic takiego nie miałam i chciałabym wiedzieć czego się mogę ewentualnie spodziewać. Poza tymi bólami nic mi nie jest. Nie mam krwawienia ani upławów. Jak szłam na spacer z psem i się trochę "rozruszałam" to ból się zmniejszał albo nawet przechodził.

Gość gość
Prosze o jakąś odpowiedź :(