Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej samotnych matek zenada

Polecane posty

Gość gość
A niech se ujadaja frustratki haha pewnie 90 % z nich to dupne zonki na utrzymaniu swoich mężów lub z taka marna praca, ze same by sobie nie poradziły i żal im d**e sciska, że kobiety wychowujące samotnie dzieci pracują utrzymuje mieszkania dzieci itp i nie potrzebują niczyjej laski :) świetnie radzą sobie same. Ja tam takie kobiety podziwiam a tych co tak jadem plują jest mi zwyczajnie żal. Muszą miec straszne smutne zycie, ze tyle w nich nienawiści do innych i jadu :)

Gość gość
Nie znasz - nie oceniaj. Krótka piłka :)

Gość gość
A niby łobuzy kochają najbardziej... chyba jednak nie dzieci

Gość gość
:)

Gość gość
Rodzi się coraz więcej niegrzecznych chłopców po tatusiach i coraz więcej zapatrzonych w nich dziewczynek..

Gość gość
Tak to jest jak się bez gumki po klubach chodzi..

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f10/maz-mnie-nie-kocha-ale-kocha-dzieci-dlatego-jestesmy-rodzina-p_6148573 nie miałam meza bo nigdy nie chciałam brać ślubu. Właśnie dlatego jestem samotna matka. Bo miałam odwagę wyjść z nieudanego toksycznego związku. Dziecko ma ojca, odwiedza go i wszyscy są szczęśliwi :) a wy sobie tkwijcie w nieudanych związkach czy to formalnych czy nieformalnych :) i wylewajcie swoja frustracje plujac jadem w stronę innych ludzi, którzy mieli odwagę żyć szczęśliwie :)

Gość gość
Dzisiejsze kobiety sa niezalezne i wola byc samotna matka niz uzerac sie z byle padalcem :O i tak jest dobrze :D

Gość gość
No jak widać nie wszystkie :) tylko niedojdy życiowe gotują obiadki i pióra gacie facetom, którzy ich nie kochają i jeszcze jak się okazuje otwarcie o tym mówią :D za grosz szacunku do siebie, tępe idiotki. A dzieci z takich domów są w większości przypadków skrzywione psychicznie. Im starsze tym więcej rozumieją, słyszą. Maja skrzywiony obraz rodziny. Nie potrafią zbudować w dorosłym życiu trwalej relacji. Chłopcy nie wiedza jak okazywać uczucia bo nigdy tego nie widzieli w domu. Zaś dziewczynki uważają, że należy trwac przy facecie nawet jeśli ten poniza ja itp. Zastanówcie się "szczęśliwe" w stałych związkach tego typu co fundujecie własnym dzieciom kretynki :/ to nid jest dla dobra dziecka bo nic dobrego z tego nie wynika. Lepiej dla dziecka miec mieszkających osobno, ale kochających i szczęśliwych rodziców niż dwoje obcych sobie sfrustrowanych ludzi pod jednym dachem ! No, ale zeby zmienić coś w swoim życiu trzeba miec jaja a nie być niedojda zyciowa !

Gość gość
hehe, jak widać baby zawsze się wytłumaczą :D skoda tych dzieci bez ojców.

Gość gość
Wszytkie kobiety mówiące złe rzeczy o mężczyznach i chwalące się byciem samotną matką lub i broniące ich to kobiety, które leciały lub/i lecące na złych, patologicznych czy po prostu dupków czy buraków i jednocześnie olewające dobrych chłopaków i mężczyzn

Gość gość
no bo tak po prostu jest, ale to my jesteśmy złe i źli, bo mamy czelność to skomentować :D żałosne baby i biedne dzieci bez ojców. jak sie któraś wyżej chwali, że ojciec się widuje z dzieckiem i wszyscy są szczęśliwi, to mogę jedynie pogratulować jej płytkości. ona g****o wie o tym, jaka krzywda się dziecku dzieje, no ale to ONA jest najważniejsza, bo związek był zły. to po co dziecko robiła z nieodpowiednim facetem? ja pierdzielę,. nie dotrze się do takiej laluni.

Gość gość
Bo ją piczka swędziała ot co. Ten temat jest żałosny.

Gość gość
a skad wiesz jak żyja ? śpicie znimi czy co?

Gość gość
Dziecko ma miec w domu spokój. A nie awantury. Ten spokój jest mu potrzebny do prawidłowego rozwoju.

Gość gość
temat jest żałosny, to prawda. tak żałosny, jak baby, które się tutaj awanturują, samotne matki :D

Gość gość
Jako uczciwy, zaradny, znający swoją wartość mężczyzna jestem zniesmaczony faktem, że w tym kraju brakuje odpowiedniej dla mnie partii na żonę. Ubolewam nad faktem, że istnieje grupa mężczyzn, która w swojej niepohamowanej chuci zrujnowała życie wielu kobiet i wciąż rujnuje kolejnym. Ubolewam nad faktem iż ci mężczyźni obdarzeni są takim rzadkim darem przekonywania do siebie kobiet jedną po drugiej. To właśnie przez nich normalni, uczciwi, nastawieni na rodzinę faceci nie mają z kim tej rodziny założyć. Do samotnych matek nic nie mam, ale generalnie nie związałbym się z osobą mającą dziecko. Wpychanie się w czyjeś życie "na trzeciego" to nie jest styl prawdziwego dżentelmena. Pozdrawiam. xxx Z pierwszą połową twojego posta się zgadzam, mądrze napisane. Ale niestety dalej pokazujesz tylko jaki jesteś ograniczony umysłowo. Bo przecież nawet taki facet, który z początku wydawał się kobiecie uczciwy i wartościowy, po tym gdy dowie się o ciąży pokaże swoje prawdziwe oblicze i porzuci dziewczynę. Nigdy nikogo się nie pozna. Poza tym przecież nawet mężowie porzucają ciężarne żony, a przecież skoro się z nią ożenił to chyba ją kochał, więc czemu ją porzuca w 8 miesiącu ciąży? Albo zdradza. Pełno takich przypadków. Nigdy nie pozna się dobrze człowieka i nawet taki spokojny domator, bez nałogów, może porzucił dziewczynę w ciąży, bo się przestraszy odpowiedzialności.

Gość gość
zacznijcie myslec komu dajecie i bedzie spokoj.

Gość gość
Jałowa dyskusja. I tak się nie dogadacie. Kazdy co innego ma wpojone do główki. Rada dla samotnych matek, które się tutaj tak bronią: odpusccie, nie ma sensu dyskutować z osobami, które nic o was nie wiedza. I tak wam nie uwierzą a tylko pożywkę maja z tego, ze was to dotyka. Nie warto nerwy sobie psuć na takich ludziach ;)

Gość gość
nie warto się chyba wiązać z takimi. ale dzieci im to wytłumaczą, jak dorosną. widocznie lepiej zwiać z tematu, niż myśleć.

Gość gość
to prawda, popieram powyżej.

Gość gość
:D

Gość gość
taaaaa :D

Gość gość

Gość gość
sympatia.pl to portal dla samotnych matek. poczytajcie profile.

Gość gość
dokładnie. tutaj też ich mnóstwo.

Gość gość
sympatia.pl to dobre dla desperatów raczej.

Gość gość
też racja. czyli samotnych matek :D

Gość gość