Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy rozbieracie choinkę?

Polecane posty

Gość gość
chyba zaraz ją rozbiorę bo już mnie wkurza, kot włazi na nią i co chwila tłucze bombki

Gość gość
po co, za niedługo za rok znowu święta to będzie jak znalazł, póki co postawi się trochę z boku i co... może być przecież

Gość gość
ha ha dzisiaj rano słuchałam w radio,że pewien facet od 40 lat nie rozebrał choinki, powiedział że rozbierze wtedy jak cała jego skłócona rodzina zasiądzie w końcu razem na wigilii

Gość gość
Około Wielkanocy :D

Gość twoja fantazja to ja
He to może potrwać u tego faceta z radia. Moja choinka wylądowała na podłodze juz w sama wigilię ale coś tam pobieralam i stoi:-D

Gość gość
Podobno są tacy, co nie rozbierają, tylko wystawiają na balkon i wstawiają z powrotem za rok :P

Gość gość
nigdy, mieszkam sam i jej nie ubieram

Gość gość
Ja też swoją potrzymam do końca stycznia myślę - nie mam na niej bombek więc kot zrzuci ewentualnie szyszkę lub kokardkę... mam sztuczną więc nie gubi igieł - a że pień naturalny to pachnie:)

Gość gość
ja dopiero w ten weekend rozebrałam ale mam dzieciaki w domu, a ona chcą jak najdłużej. w sumie nie wiem jak oficjalnie się powinno pozbywać choinki...

Gość gość
do końca stycznia to bardzo długo. Ja już rozbierałam ale było mi trochę szkoda, bo w tym roku mieliśmy super stylizacje z naturalnymi ozdobami http://www.virpol.pl/. Moim zdaniem takie dekoracje materiałowe oraz na korze prezentują się o niebo lepiej niż te z plastiku.

Gość gość
Ja wczoraj rozebrałam i schowałam choinke. ale do 2 lutego to już ostateczny czas się jej pozbyć.

Gość gość
jak ksiądz przejdzie po kolędzie