Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2345abc

Czy powinnam się zgodzić aby córka je kupiła?

Polecane posty

Gość mama2345abc

Mam 39 lat, moja córka 15 lat - w styczniu idzie na wesele ze swoim chłopakiem do jego siostry. I tu moje pytanie, córka prosi i pyta czy bym jej kupiła takie szpilki , ale ja nie wiem czy nie jest "zamała " wiekowo , bo chodzić to ona umie ... Nie wiem co mam robić, czy na waszym miejscu kupiłybyście takie szpilki córce ? Oczywiście max 10 cm. Dołączam zdjęcie - coś takiego :) Poradzcie :) http://szafa.pl/c7156462-szare-szpilki-stradivarius.html

Gość mama2345abc
*"za mała"

Gość bol kosci udowej
Jak najbardziej tak , ma juz 15 lat i napewno chce byc traktowana powaznie , a skoro daje sobie rade z chodzeniem to jak najbardziej ;) proponuje zeby wziela tez jakies baleriny na zmiane , przydaja sie wiem z wlasnego doswiadczenia

Gość gość
Ja bym nie kupiła.

Gość mama2345abc
Jest rozsądna :) Chodzi z chłopakiem 3 lata już i powiem wam że dużo razy spała u niego i nie poszła do łożka :) Po weselu idzie do chłopaka i tam nocuję , w nd poprawiny i ją odbieram :) Ale to nie ważne :) Pytam czy kupić czy nie :)

Gość Proszek do prania
Nie przesadzajcie, kup jej nie ma lat 10 tylko 15 a też nie chce wyglądać jak dziecko. Jedne szpilki nie zaszkodzą a jakieś bardzo wyzywające nie są. Spokojna głowa :)

Gość gość
Kupiłabym, taka jedna, elegancka para szpilek w szafie piętnastolatki to nic takiego. Przecież nie będzie ich na co dzień nosić ;)

Gość gość
Skoro uważasz, że nie jest młoda, żeby spać u chłopaka i iść na wesele z nim , to chyba buty na obcasie nie powinny być problemem

Gość gość
Kup... Przydadzą jej się. Egzamin gimnazjalny, gale szkolne, wyjazdy do teatru. 15 lat to nie 10. Dziwi mnie tylko to, że jako matka zastanawiasz się nad tym czy nie jest "za mała" na takie szpilki, ale nie zadajesz sobie tego pytania jeśli chodzi o nocowanie u chłopaka ;P

Gość gość
No skoro nocuje u chłopaka to kup jej te szpilki. To by już była podwójna moralność.