Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrażona koleżanka

Polecane posty

Gość gość

dokładnie 2 lata temu brałąm ślub i robiliśmy wesele na 80 osób i trzeba było wyeliminować jakoś osoby które nie mogły być zaproszone i założyliśmy z mężem że osoby z którymi nie widzieliśmy się ponad 2 lata nie będa na naszym weselu. I tak też zrobiliśmy. Dodatkowo trafiłam do szpitala na oddział ginekologiczny i jak wróciłam to nie miałam ani siły ani ochoty a także zapomniałam pozapraszac ludzi na ślub... niektórym to nie zrobiło róznicy bo i tak przyszli a inni nie przyszli i tragedii też nie było, ale jedna znajoma z która kiedyś mieszkałam na studiach ale z któa nie widziałam sie ponad 3 lata obraziła się na śmierć! Dodatkowo nie zaprosiłam jej siostry u któej byłam na weselu ale nawet nie wiem gdzie jej szukać i nie co u niej też kontakt sie urwał jakes 3 lata temu. Właśnie byłąm w sklepie i ona też była to myślałam, że zabije sie między tymi półkami jak mnie zobaczyła i uciekała do kasy. Kobieta ma ponad 30 lat....

Gość gość
I co my mamy zrobic? Obgadac teraz wspolnie z toba owa kolezanke? Czego oczekujesz po tym temacie? :O Czasami mam wrazenie, ze tu pisza osoby niesprawne umyslowo.....

Gość gość
zapomniałam pozapraszac ludzi na ślub... niektórym to nie zrobiło róznicy bo i tak przyszli x dziwna jesteś

Gość gość
Obrażona by nie uciekała, poza tym odpowiem Ci tak: jak mnie nie zaprosiły na ślub 2 koleżanki, to nie tyle się na nie obraziłam, co nie zrozumiałam tego postępowania. Co innego zapraszać na ślub, co innego na wesele. Ja kolegów i koleżanki z pracy nawet na ślub zapraszałam (zbiorcze zaproszenie) - co prawda przyszły tylko 2 osoby, ale ze wspólnym prezentem. Relacje z tamtymi koleżankami się posypały, nie mam ochoty z nimi się spotykać towarzysko, bo skoro moja obecność w jednym z najważniejszych dla nich dni była im zbędna, to cóż...