Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oplaca sie zainestowac w palete makijazowa od MAC'a?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zastanawiam sie nad zakupem palety od MAC'a do ktorej stopniowe bede dobierac cienie i roze. Teraz wyszly takie podwojne, gdzie mozna zmiescic 15 cieni i 6 rozy. Na ten moment mam bardzo funkcjonalna palate od Shiseido (ktora jest edycja limitowana). Dzieki tej palecie nauczylam sie eksperymentowac z kolorami. Mam tez mala palete od Givenchy i mala cztero-cieniowa palete od MAC'a. Pytanie do tych, ktorzy zainwestowali w duza palete od MAC'a. Czy Waszym zdaniem jest warto? Czy faktycznie korzystacie z takiej gamy kolorow, czy traktujecie to istnie kolekcjonersko?

Gość gość
nie wiem musze zapytac mojej wizazystki wiesz mnie maluja dziewczyny bo ja sie na tym kompletnie nie znam

Gość gość
Swoja droga, administratorzy forum powinni zalozyc osobne forum na sprawy urody i kosmetykow. Tutaj ludzie pisza o powaznych chorobach i problemach, i czasami glupio jest wyskakiwac z takimi tematami. Ale przeciez my kobiety lubimy sie powymieniac opiniami na temat kosmetykow :-)

Gość gość
w sumie to masz już się czym malować, czy sie opłaca? mnie by się nie opłacało. 6 róży? Ja używam tylko jednego odcienia i tylko w jednym sie dobrze czuję, więc nie znalazlabym zastosowania i w zyciu nie zużyła malując tylko siebie, cienie? wystarcza mi 3 optymalne kolory, zreszta i tak najczęściej wybiorę opcję mascara plus rozswietlacz w kącikach i tyle. wszystko zależy czy będziesz tego używać, ale zazwyczaj jest tak, ze uzywa się kilku z palety, a reszta nieruszana

Gość gość
Z tym, ze taka palete sie kompletuje przez jakis czas i samemu sie dobiera wszystkie kolory. Wydaje mi sie, ze zanim ja skompletuje, to skonczy mi sie paleta z Shiseido. Dzieki tej palecie nauczylam sie robic smokey eyes i inne kombinacje kolorystyczne.

Gość gość
pytanie tylko czy rzeczywiście potrzebna ci aż tak duża paleta i aż tak dużo kolorów

Gość gość
W palecie Shiseido mam 9 kolorow, i wszystkich uzywam.