Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewczynie wypada?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam kiedys w sklepie chlopaka ,zamienilismy kilka zdan ze soba, wpadl mi mega w oko, ja mu chyba tez bo chcial sie umowic na kawe wiec podalamu swoj numer..bylo to jakies 2msc temu,nie odezwal sie. Los chcial ze moja kolezanka jest sie na tym samym kierunku co on i moze wyladuje na jego roku bo przepisuje sie z innej uczelni :) Znalazlam wtedy go na fb i napisalam mu na maila ze moze bedzie studiowal z moja kolezanka ale kontaktu dalej brak.myslicie ze wypada zaprosic go do znajomych na fb i zagadac?

Gość gość
Skoro się nie odzywa do Ciebie, to chyba jasne że nie jest zainteresowany.

Gość marysiia
To by nie zagadywal, nie prosil o numer..ja nie wiem co bym zrobila, w sumie co ci zalezy i tak sie nie znacie, wiec

Gość katrinakasia
jak dla mnie to niepotrzebnie napisałaś, bo skoro 2 miesiące minęło, a zero odzewu, dodatkowo zero odzewu po tym jak napisałaś to już świadczy o ignorancji. nie narzucaj się, bo wyjdziesz na desperatkę, przez 2 miesiące wiele się mogło zmienić. daj spokój :-)

jak dla mnie to niepotrzebnie napisałaś, bo skoro 2 miesiące minęło, a zero odzewu, dodatkowo zero odzewu po tym jak napisałaś to już świadczy o ignorancji. nie narzucaj się, bo wyjdziesz na desperatkę, przez 2 miesiące wiele się mogło zmienić. daj spokój :)

Gość gość
Poprosił o numer i co? Nie jest zainteresowany, a jak zobaczy że ty jesteś bardzo chętna i natarczywa, to skorzysta z okazji, przeleci i zostawi. Dałaś mu numer, zagadałaś na maila... cisza z jego strony, to chyba jasny znak, czego chcieć więcej?

Gość gość
Ja bym napisała, co Ci szkodzi, tak będziesz się zadręczać i zastanawiać co by było jakbyś jednak się do niego odezwała. Ja miałam ostatnio podobną sytuację. Na imprezie poznałam super faceta, rozmawialiśmy ale potem nieświadomie zaczęłam rozmawiać z kimś innym i nawet nie zauważyłam kiedy wyszedł. Znalazłam go na fejsie, zaprosiłam i napisałam. Teraz piszemy ze sobą codziennie :D

Gość gość
mi koleś mówił, że chciałby założyć rodzine, ze nie chce byc cale zycie sam... jak go koniec koncow zaprosilam ja pierwsza na kawe, to napisal, ze wyjezdza i nie wie, kiedy wroci, 8 miesiecy nie daje znaku zycia, wiec wiesz... ;) oni sa dziwni

Gość gość
sprobowac mozna

Gość michal901
Moze nie sprawdza maila, ja bym napisal.Po co gdybac skoro mozna sprawdzic, moja ex tak do mnie wypisywala kiedys na fotce.pl i bylismy ze soba 3lata :)

Gość gość
Panowie a co wy myslicie o tym?

Gość gość
a isc do lozka wypada

Gość gość
Nikt tu nie mowi odrazu o lozku,tylko o nawiazaniu znajomosci poprostu.

Gość gość
dziewczyno, pisz jak najszybciej, b osie zakochasz, i bedziesz cierpiala jak ja... moglam ta kawe wczesniej zaproponowac, a nie sie nakrecilam i tak czekalam, czekalam az on to zrobi i sie zakochiwalam... a co on robil w tym czasie? a tego to nie wiem, pewnie sie zakochiwal w innej

Gość gość
Ja już ci napisałem co o tym myślę, facet nie jest zainteresowany, wziął numer, przemyślał że jednak nie pasujesz mu i dlatego się nie odzywa, a brak odpowiedzi na maila po "zagadaniu" tylko to potwierdza.

popieram, nie pisz do niego, nie rozumiem dlaczego kobiety lubią tak bardzo się narzucać! Ty już wyciągnęłaś karty, położyłaś je na stół. nie wykonał on żadnego ruchu, to po co się narzucać i grać rodem desperatkę. minęły 2 miesiące, on pewnikiem już zapomniał kim jesteś albo ma już kogos

Gość jestem ludwik mily
To niech ta kolezanka zagada do niego ze niby cos chce sie dowiedziec a ty jej dalas namiary, nie bedzie na ciebie hehe