Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety maja zbyt duze wymagania co do wygladu mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

Patrza tylko na wyglad w kazdym detalu zeby byl idealny! Widac idealnie na czatach, realnie niestety

Gość jasssne tiaaaa
A faceci to niby tacy akceptujący? :O naoglądają się p****li a potem wymagają jakichś księżniczek które wyglądają jak lalki :O

Gość gość
oj tam, zaraz idealny. ma tylko miec kanciata szczeke, zabojcze spojrzenie, wspaniale włosy, wyraziste rysy, miesnie jak rambo, szesciopak na bzuhu, chjua 20+, bentleya, chatę z basenem i przychód 12K+/mc no nie mów ze nie dajesz rady. :classic_cool:

Absolutnie się nie zgadzam. Uczciwie mówiąc pod względem estetyki ciała to kobiety są bardziej zadbane i seksowne niż faceci. Sporo facetów myśli że jak wypastują buty, założą wyprasowaną koszulę i się uczeszą to już są zadbani i atrakcyjni

Gość gość
prosta sprawa od tego zalezy ich atrakcyjnosc, czyli popularnosc, czytaj złapanie wydolnego samca, czytaj zapewnienie sobie dostatku w zyciu. faceci maja to gdzies, bo dostatek musza zapewnic sobie sami, łapami albo mózgiem.

Gość gość
PS jakbym byl zigolakiem, tez bym chuchał, dmuchał i polerował co tam by popadło. :D

Cóż, bardzo mało jest PASKUDNYCH facetów. Każdy ma coś w sobie. Powiedziałabym wręcz, że paskudnego i ślicznego ciężko znaleźć. Większość po prostu jest w normie :)

No chyba nie skoro sam piszesz że kobiety mają wymagania w stosunku do facetów więc od tego jak facet wygląda zależy jaką partnerkę znajdzie. Ja uważam że dbanie o wygląd powinno być naturalne dla każdego

Gość gość
a nie, to nie ja zakładalem temat :D tak tylko tylko trolluję z doskoku. :D z wygladem to tak róznie, jak samo ubranie to jeszcze pol biedy bo zmienisz, gorzej jak gęba nie do akceptacji, z tym juz nic sie nie zrobi. ;)

Gość gość
Wymagania kobiet co do wygladu jest nie do przejscia a potem sie dziwia czemu sa skrzywdzone i sa same?

Ale przecież o tym się nie decyduje. Albo ktoś ci się podoba albo nie, a jak się nie podoba to sobie nie wytłumaczysz że powinien ci się podobać. A przecież nie ma sensu wiązać się z kimś kto nam się nie podoba

Gość gość
jeżeli portfel faceta dobrze wypchany, to i diabeł kobiecie się będzie przodobał. Wymagania co do wyglądu są teoretyczne, jak się osoby nie zna i ocenia na zimno. Jeżeli kobieta się zakocha, to tak jak u mężczyzny, wygląd schodzi na dalszy plan. Oczywiście ważne, żeby nie zaniedbać się zupełnie. Ale nie uważam, żeby te mietyczne sixpacki i kwadratowe szczęki miały takie duże znaczenie przy wyborze partnera na całe życie. No chyba że facet dorabia jako płatna prostytutka, to tutaj sorry, jak chce się coś zarobić, to trzeba też trochę w wygląd wcześniej zainwestować. Wygląd można mieć gorszy lub lepszy, ale z wyglądem sobie nie pożartujesz i nie pogadasz, trudno też się zakochać w wyglądzie. Wygląd może podniecać, ale nie decyduje o wyobrze partnera na resztę życia. Jeżeli miałeś do tej pory przykre doświadczenia z kobietami, to na pewno nie z powodu wyglądu. Liczy się pewność siebie, osobowość, dobre serce (ale i waleczne!), ujmujący sposób bycia.

Gość jasssne tiaaaa
Paskudnych facetów jest malo, zgodze sie. Niestety wśród nas, kobiet, jest inaczej :D :O

Gość gość
Paskudnych mezczyzn jest bardzo duzo bo az 90%!

Gość gość
A JA kupilem sobie dobre ciuchy ,dobre auto na kredyt teraz troche wieksze mam powodzenie,ale szczerze... myslalem ze bedzie lepiej

"Wymagania co do wyglądu są teoretyczne, jak się osoby nie zna i ocenia na zimno. Jeżeli kobieta się zakocha, to tak jak u mężczyzny, wygląd schodzi na dalszy plan." x Ale nie ma żadnych amorów którzy strzelają strzałami, zakochanie nie jest losowe, ze ot tak nagle zakochujesz się w osobie która cię nie kręci. x Poza tym zakochanie to tylko działanie fenetylaminy, substancji budową zbliżonej do amfetaminy. I owszem, wtedy patrzy się przez różowe okulary, ale to nie trwa wiecznie bo po jakimś czasie receptory się przyzwyczajają. I wtedy jest zderzenie z rzeczywistością. Dlatego nie warto bazować na tym co się czuje i jak się partnera postrzega w stanie zakochania. Bo równie dobrze można wziąć byle kogo, jechać codziennie kreskę do nosa i sobie wmawiać że jest fajnie.

"Wygląd można mieć gorszy lub lepszy, ale z wyglądem sobie nie pożartujesz i nie pogadasz, trudno też się zakochać w wyglądzie. Wygląd może podniecać, ale nie decyduje o wyobrze partnera na resztę życia." x Jest takie powiedzenie że ładna miska jeść nie da. Ale wg badań ta sama potrawa podana w ładnej misce odbiera lepsze noty za smak. Poza tym brak pociągania fizycznego sprawia problemy w życiu erotycznym.

Gość gość
Ja jestem niezbyt ladny facet nic szczegolnego,ale tez chce ladna zgrabna laske tez mam duze wymagania co do wygladu kobiet i tylko faje laski szukam,brzydkie odrzucam . Zeby miec wieksze powodzenie branie u kobiet kupilem sobie dbore ciuchy, dobre auto na kredyt ,teraz troche wiecej kobiet na mnie leci .Nie byl bym w stanie byc z brzydka baba ,nie potrafilbym

E tam, pierniczenie. Mój eks był łysy, drugi kulał, trzeci z kolei był zarośnięty jak małpa, czwarty zaś chudy jak patyk. Wszystkich kochałam jak diabli, mimo, że do ideału im było daleko. I nic bym w nich nie zmieniła. Za to oni we mnie wszystko ;]

Ja jako facet na żadne podrywy czy inne polowania się nie wybieram jak nie jestem zadowolony ze swojego wyglądu. Uważam że jeżeli ma się wymagania co do wyglądu kobiety to samemu też trzeba coś prezentować

Gość gość
Kobiety wymagaja modeli z tego wzgledu nigdy nie bylem w zwiazku!

Gość gośćpppppp
Teraz szukam kochanka. Gdzieś mam dom,kasę ,auto. Ma być młody,przystojny,dobrze zbudowany i chętny. To niewielkie wymagania.

Gość gość
BO IM BRZYDSZY Facet tym wieksze wyagania co do wygladu kobiety :)

Gość gość
nie mam duzego wymagania co do mezczyzny najwazniejsze aby mial penisa przynajmniej 17 cm i dosyc grubego i jeszcze powinien miec stala prace aby mozna do sklepu wyskoczyc a zarobki okolo 3000 zl na reke

Gość gość
A ja nie jestem jakis ladny ,niewiadomo jak przystojny ,ale wymagam tylko fajnych kobiet ,brzydkie odrzucam. nie bylby stanie byc z brzydka...

Gość gość
gosciu 19:36 ,bo sam masz kompleksy,chcac zrekompensowac brak swojej urody,wad... szukasz tylko takich ,sam swojego wygladu nie akceptujesz ,chodz mozesz nawet grac kozaka cool ;)

Powinni nad sobą pracować. Nie wytłumaczysz sobie aby podobał ci się ktoś kto ci się nie podoba

Gość gość
Tylko chodzi o to że nawet brzydkie mnie nie chciały!!! a nie że leciałem na modelki!

Gość gość
Czasami widac naprawde brzydkie kobiety z fajnymi facetami i czy wszytskie giazdy kina muzyki maja parterow tak pieknych idelnych ??