Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety maja zbyt duze wymagania co do wygladu mezczyzny

Polecane posty

Gość gość
a ty jestes pedalem i udajesz kobiete buuuuhahaha:)

Gość gość
Kobieta chca modeli wyrzezbionych nie chudych bo widać jak panny nie cierpia chudych mezczyzn a bardziej skoksowanych

Gość gość
CHUDZI niezbyt dobrze zbudowai faceci sa brzydcy,antymescy ! i nie chodzi o to zeby byl jak papaj ,ale akurat ladnie proporcjonalnie zbudowany

Gość gość
Nawet w wieku 16-18lat tez nie nienawidza

ja powiem tak, babki gadają różne rzeczy, ale jeszcze nie widziałem aby jakaś przeszła obojętnie koło dobrze zbudowanego wyrzeźbionego faceta

Gość gość
Kobiety chca z nadwaga 15kg faceta niz 70kg mezczyzne masakra z kobietami!

Gość gość
A my faceci musimy jakims cudem akceptowac wychudzone anorektyczki ktore nam sie nie podobaja?

nie widzę najmniejszego powodu abyśmy mieli interesować się kobietami które nas nie pociągają. to jest trochę taka durna licytacja, bo przecież o tym kto ci się podoba a kto nie to się nie decyduje

Gość gość
a co ma na to wlyw ?

Gość gość
Ja się lubie czasami wybrać się do sauny, czasami naprawdę fajnych nagich facetów można sobie pooglądać.

Gość gość
Kobiety chcą być sprytne ale my musimy byc sprytniejsi. W momencie kiedy dajesz kobiecie siebie i ona wie że ma cię tylko dla siebie przestaje jej zależeć, kobiety trzeba trzymać w nie pewności. Byłem ze swoją pindą prawie 4 lata. wyjechała na wymiane studencką i zaczęło się psuć. w sumie spodziewałem się że to będzie koniec ale poczułem się jakby mnie ktoś w jaja kopnął kiedy zerwała. Byłem strasznym frajerem i chciałem wszystko naprawić a to tylko upewniało ją że ma mnie w garści. Teraz nie odzywam się wogóle, ona pisze. Są już efekty. Żałuje już tego że się rozstaliśmy i uważa że żaden facet nie jest w stanie mi dorównać. Z tym, że ja zaczynam mieć to coraz bardziej głęboko. Korzystam z feromonów z http://pherowin.pl i efekty przechodzą jak na razie moje najśmielsze oczekiwania. Coraz więcej dziewczyn do mnie zagaduje mam w czym wybierać. Była nie jest już mi potrzebna.