Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowa panna młoda

dekoracja domu

Polecane posty

Gość zimowa panna młoda

Witam :) W styczniu biorę ślub.... Zawsze marzyłam o zimowym ślubie ;) Zastanawiam się nad dekoracją domu, czekam na Wasze pomysły, które mam nadzieję mnie zainspirują :)

Gość gość
po co chcesz dekorować dom? to wesele jest w domu?

Gość zimowa panna młoda
Nie jest w domu, ale w mojej miejscowości jest taka tradycja.

Gość gość
Po co chcesz dekorowac dom co to za tradycja jest ktos o takim czyms slyszal a poza tym to wesele w domu w srodku zimy hmm wspolczuje potem tego sprzatania po gosciach weselnych narzygaja przer***aja sie z kazdym gdzie popadnie i tyle będzie z tego twojego wesela haha

Gość zimowa panna młoda
widzę, że niektórzy mają problem z czytaniem. Powtarzam jeszcze raz, wesele NIE JEST w domu.

Gość zimowa panna młoda
a tradycją u mnie w miejscowości jest dekorowanie domu, a nie organizacja wesela w nim.

Gość gość
ja bym postawiła na kolory typu srebro ,szarośc ,chlodny blękit - takie w zimowym klimacie może tiulowe szerokie wstążki z jakimiś fjnymi żywozielonymi gałązkami? pytanie też co chcesz udekorować i jak to wygląda u Ciebie -masz schody? bramę? chcesz drkorować na zewnątrz czy wewnątrz ? może jakieś delikatne światelka albo kryształki?

Gość gość
albo na przyklad wianki z iglaków połaczone z szyszkami i gałązkami roślin z czerwonych owoców ( typu głóg czy dzika róża) takie coś mam na myśli - to zdjęcie z neta nie moje http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.szafa-artystyczna.pl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F11%2FBo%2525C5%2525BConarodzeniowa-dekoracja.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.szafa-artystyczna.pl%2Fwianki-na-drzwi%2F&h=855&w=570&tbnid=BgJ4Q8CGw5R8UM%3A&zoom=1&docid=Co9ub5KBCwP8YM&ei=VZWyVPX4A6rOygOJqYK4Bg&tbm=isch&ved=0CB8QMygXMBc4ZA&iact=rc&uact=3&dur=1888&page=6&start=108&ndsp=25

Gość gość
Na allinside.pl masz całą masę różnych dodatków do dekoracji ;) Na bank znajdziesz to czego szukasz po niskiej cenie ;)

Gość zimowa panna młoda
W końcu osoby, które chcą pomóc ;) dziękuję za odpowiedzi :) chciałabym dekorować i z zewnątrz i wewnątrz :) mam schody i bramę hehe dzięki za pomysły i podesłane stronki :)