Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najwidoczniej kobiety dzisiaj oczekuja ze najpierw wolno im sie wyszalec a potem

Polecane posty

Gość gość

znalezc porzadnego meza. A wiec najpierw podrywy na dyskotece, przygodny seks, wakacyjny romans, wymiany studenckie, f****ng friends.... ... a potem w wieku ok. 28 lat pora znalesc sobie na meza porzadnego intelektualiste.

Gość gość
no a jak gorzej jak wpadnie z jakimś debilnym dresem nie obrażając sportowców oczywiście

Gość gość
uwazasz ze nadmiar bzykanka szkodzi? :D

Gość gość
niekoniecznie ja tam nie puszczałam się nigdy,ale zawsze byłam ciekawa życia skoro ja jestem osobą z zasadami,tego samego oczekuję od mojego potencjalnego partnera,logiczne.

Gość gość
w końcu uprawnienie mamy :) Poza tym sądzę, że się mylisz, bo większość kobiet seksi się wtedy kiedy coś czuje do partnera. Facet natomiast wali wszystko jak leci. Więc różnica jednak jest :)

Gość gość
Znajdą tego, kto będzie im pasował i kto bedzie z nimi chciał być. A co do wyszalenia się, to nie wiem czemu piszesz tylko o kobietach. Myślę, że paniom, które się szanują też nie pasuje, żeby facet bzykał co mu się pod fujarę nawinie. Piszę to jako facet...

Gość gość
21.43 rozsądek zwyciężył :),albo dokonujemy sami wyborów albo niektórzy łapią co się napatoczy ,ot i cała strategia

Gość gość
''większość kobiet seksi się wtedy kiedy coś czuje do partnera. Facet natomiast wali wszystko jak leci. Więc różnica jednak jest usmiech.gif'' goowno prawda wali co popadnie niewielu uwielbianych przez was roochczy-morze i grupa najbardziej podziwiana ale mimo wszystko mniejszość większość facetów chce być w związku pozatym: -kobiety wcześniejszej zaczynają uprawiać w życiu seks -częściej zmieniają partnerów -maja zwykle więcej partnerów -szybciej wchodzą w nowy związek/romans po rozstaniu inaczej kobiety by nie miały tak wysokich (znacznie większych niż mężczyźni) wymagań i nie czerpałyby znacznie większych korzyści w związku poza tym by nie było tylu prawiczków

Gość gość
''Myślę, że paniom, które się szanują też nie pasuje, żeby facet bzykał co mu się pod fujarę nawinie.'' przyczyna---->skutek facet co wydymał tabun lasek jest wobec nich śmielszy (często myśli już o nich z pogarda i przedmiotowo) i lepiej mu idzie kręcenie bajery do laski

Gość gość
glupstwa piszesz. W przeciwnym wypadku zniknąłby najstarszy zawód świata A jakoś nie słyszałam, żeby w meskim wydaniu jakoś funkcjonował :)

Gość gość
mają większe wymagania, bo to nie te czasy, że wystarczyło, żeby facet po prostu był Musi coś sobą reprezentować i zapewnić byt przyszłym dzieciom. A nie tylko mieć kobiete do sekszenia, wychowywania dzieci, opierania, sprzatania i gotowania W dzisiejszych czasach bycie mężatką nie jest największym marzeniem kobiety

Gość gość
''A jakoś nie słyszałam, żeby w meskim wydaniu jakoś funkcjonował usmiech.gif'' właśnie dlatego funkcjonuje prostytucja-bo kobiecie o wiele łatwiej o faceta czy to na związek czy na seks kobieta która chce tylko pociupciać po prostu rozłoży nogi przed jakimś adoratorem-facet musi poderwać ,albo isc do dziffki a to drugie często jest pewniejsze i tańsze dziffki to tylko potwierdzenie co pisałem poza tym do dziffki chodzą tez np.byli podstarzali prawiczko wie którzy by chcieli związku i miłości ,ale są zbyt nieśmiali by sami poderwać ,czy tam maja jakieś blokady psychiczne wywołane np.dokuczaniem w dzieciństwie itd.... kobieta nie ma tego problemu bo to wy jesteście podrywane i tylko przebieracie,gdzie np nieśmiała dziewczyna zostanie po prostu poderwana i nie odczuwa braków w życiu z powodu nieśmiałości

Gość gość
''mają większe wymagania, bo to nie te czasy, że wystarczyło, żeby facet po prostu był Musi coś sobą reprezentować i zapewnić byt przyszłym dzieciom.'' czyli zamykamy temat bo wyszło na moje i wszystko rozbiło się o kasę kobiety więcej wymagają niż same dają-szczególnie kasę koniec tematu zamykam amen ''większość kobiet seksi się wtedy kiedy coś czuje do partnera.'' facet czuje pożądanie kobieta czuje kasę faceci nie chcą się dać wykorzystywać koniec.

Gość gość
w końcu (równo)uprawnienie mamy usmiech.gif a no nie mamy równouprawniania kobieta ma być cnotliwa ,a jak będzie się puszczać to dziffka a facet superogier bo: ''żeby facet po prostu był Musi coś sobą reprezentować i zapewnić byt przyszłym dzieciom.'' naprawdę tępaki tego nie rozumiecie

Gość gość
kobiety myślą, że ich puszczalstwo podoba się facetom tak samo jak im bzykanie kobiet u facetów. nie oszukujmy się oczekujemy czegoś innego różnego. faceci cenią porządne kobiety a kobiety bzykaczy. dla faceta porządna kobieta to skarb a puszczalska źle się kojarzy natomiast kobiety nie lubią porządnych facetów natomiast bzykaczy cenią za męskość i doświadczenie w seksie. taka biologia

Gość gość
albo jesteś dzieciakiem, albo niespełna rozumu albo udajesz idiotę To nie ty rodzisz, nie ty siedzisz na macierzyńskim lub wychowawczym wiec kto w tym czasie ma rodzinę utrzymać??? Kobieta ma pracować na 3 etatach a tatus tylko kanapa i piwko, bo po 8 godzinach w pracy umiera ze zmęczenia? Ile jest kobiet, które zarabiają więcej niż niedorajda mąż, opiekują się do tego dziećmi i robią wszystko w domu? A ty tu durnoty wypisujesz, że o kasę chodzi? W połogu ma do roboty z dzieckiem w węzełku lecieć? I zarabiac na piwko dla ciebie?

Głupoty. Kobieta zawsze będzie na straconej pozycji, bo większość facetów myśli, że nadal mamy średniowiecze i że jak pan i władca chce dziewicę, w dodatku piękną i zajmującą się wyłącznie jego owłosionym dupskiem, to takową dostanie. A tu figa z makiem, bo w średniowieczu nie jesteśmy, kobiety też chcą się rozwijać, poznawać ludzi, a nawet (o, zgrozo!) uprawiać seks bez ślubu.

Gość gość
a co według ciebie oznacza "porządny mąż" autorze?

Gość gość
czyi koniec tematu facet morze zaliczać bo zdobywa kasę i byt kobieta ma być cnotka bo żyje w beztrosce i przyjmuje kase facet ma zdobywać kasę na kobietę którą jakiś facet już dymał

Gość gość
przymusu nie ma, możesz zostać starym kawalerem przecież Za darmo, to nawet w ucho nikt ci nie da :)

Gość gość
''A tu figa z makiem, bo w średniowieczu nie jesteśmy, kobiety też chcą się rozwijać, poznawać ludzi, a nawet (o, zgrozo!) uprawiać seks bez ślubu.'' ale już być na utrzymaniu/wiązać się z bogatszym jest fanie nie egoistki tylko beztroska wam w głowie

"Cnotka" to kobieta, która kopnie cię w dupsko i będziesz spał na kanapie nawet jak będziesz jej mężem. A po zajściu w ciążę - odstawienie seksu na dobre :) jak bierzesz sobie maciorę rozpłodową, to tak, zarabiaj kasę i płacz. A serio: autor pewnie ani kasy ani baby nie powąchał.

Gość gość
facet ma pracować na kobietę którą ktoś już dymał ? to kto tu ma źle

A dlaczego kobieta ma być z facetem, który dymał inne? :D stuknij się w czoło, człowieczku :D Poza tym, bardzo wiele kobiet ma mężów-nierobów. I wiele kobiet wcale nie musi być na utrzymaniu mężulków.

Gość gość
życie to nie tylko dymanie, jak tu autor twierdzi.

Gość gość
czekam na odpowiedź kim według autora jest "porządny mąż" z pierwszego postu. Bo o nieporządnych kobietach już sie naczytalismy

Gość gość
''A dlaczego kobieta ma być z facetem, który dymał inne? smiech.gif stuknij się w czoło, człowieczku '' bo kobieta tylko wybiera,a to facet zdobywa? bo to facet jest dany na siebie i musi zdobywać byt facet ma więcej praw w zamian za cięższe życie

Twoje życie widać jest bardzo lekkie, skoro pierdzisz w stołek i wypisujesz bzdury na kafeterii. Nie masz zielonego pojęcia o życiu. Facet powinien dostawać codziennie przez 7 dni w miesiącu dostawać kopa w jaja, by zdawał sobie sprawę jak kobieta cierpi podczas okresu. A w czasie ciąży wepchnij sobie grejpfruta w dupę i spróbuj go wypchnąć. Plus dowiąż sobie jakieś 10 kg worek i bierz tabletki nasenne. Uroki ciąży - przetrwasz, wtedy będziesz mógł się mądrować.

Gość gość
Przecież to normalne, że kobieta lubi seks

Gość gość
Olsztyn skończyłbyś juz te swoje dyrdymalki... Juz któryś rok z rzędu gledzisz to samo , tyle osób ci jak głąbowi tłumaczyło a ty swoje i swoje ....