Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygladaja skurcze w 20tc

Polecane posty

Gość gość

Hej kochane mialyscie skutcze w 20. Tc powiedzcie mi.jak.to wyglada gdzie boli itp,. Bo mam.zagrozona.ciaze i boje sie ze w razie czego.nie bede wiedziala ze trzeba do szpitala.jechac,

Gość gość
Ja jakośod 6 msc miałam takie jakby napinania brzucha. Było to normalne, ciąża nie była zagrożona. Gdyby coś było nie tak, będziesz o tym wiedziała a w razie niepewności po prostu jedź do szpitala.

Gość gość
Ale boli w jajnikach i pochwie . Bo ja od jakiegis czasu mam klucia w pochwie i to mocne i nie wiem czy mnie tam mala kopie czy to skurcze

Gość gość
Odpiszcie prosze

Gość gość
Ale pytasz o normalne skurcze czy przedwczesny porod? Ja od czasu do czasu mam klucia w pochwie. Straaasznie upierdliwei meczace. Zaczelo sie ok 14.tc. Do tego napina i twardnieje mi brzuch. Raz z jednej strony, raz z drugiej. Robi sie taka kulka. Sa dni kiedy wcale, sa dni kiedy kilka razy, a czasem ponad 10 razy. Nie mam przy tym boli jak na okres. Robi sie kulka i za pare sekund puszcza. To podobno normalne. Dopoki nie ma plamien i nie skraca sie szyjka. Moja sie nie skraca,wiec staram sie tym nie stresowac,ale czasem i tak mnie to martwi. No,ale jestem w 30.tc,a te skurcze i klucia mam od 14.,wiec goraco wierze,ze dotrwam do terminu porodu bez niespodzianek :)

Gość gość
A ja jestem w 20 i mam takie klucia w pochwie bolesne a do tego od kilku dni mocno mnie boli po pokach na wysokosc***epka i niewiem co to