Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pakerkulturysta

w życiu liczy się tylko masa mięśniowa

Polecane posty

Gość pakerkulturysta

nic innego nie ma sensu i znaczenia, bez masy nie ma klasy, masa to kapitał, którego kazano mi strzec!

Gość gość
Polecam suplement largomass na wzrost masy mięśniowej. Stosowałem 2 miesiące i efekty nieziemskie.

Gość gość Artur
Nie do końca masz rację. Owszem dbanie o zdrowie i wygląd jak najbardziej OK. Sam chodzę na siłownię, brałem Largomass, mam sylwetkę o jaką mi chodziło, ale mimo wszystko życie to nie tylko mięśnie. Intelekt też się liczy

Gość gość Bartek
Ja stosowałęm largomass, mam odpowiednią sylwetkę którą chciałem osiągnąć, nadal ćwiczę, jednak uwierz mi, że jest jeszcze wiele rzeczy godnych uwagi, a życie to nie tylko wyciskanie

Gość gość Darek
Nie przesadzaj, sam ćwiczę od kilku lat, stosowałem Largomass, który mi pomógł w odpowiednim poprawieniu budowy masy mięśniowej, ale inne rzeczy też się liczą...

Gość gość Mateusz 23
Dla osoby myślącej o kulturystyce, to jest jakiś punkt odniesienia, nie mniej pomimo, że sam mam odpowiednioą sylwetkę, ostatnio w celu jej poprawy stosowałem nawet Largomass, to nie mniej znam kilka równie istotnych o ile nie istotniejszych rzeczy niż masa mięśniowa

Gość gość Kinol
Nie tylko masa, ale nie ukrywam, ze tez ćwiczyłem aby poprawić swoją masę i przez to i wygląd. Bardzo pomógł mi w tym Largomass

Gość gość Jarosław
Jesteś pewny? Sam ćwiczę, stosowałem Largomass na jej poprawienie, mam odpowednią sylwetkę, ale w życiu bym nie powiedział, że liczy się tylko masa...

Gość gość
masy z largomassa si odezwaly :/

Gość gość Adam
Ja uzyskałem co prawda sylwetkę o jaką mi chodziło i dużo mi w tym pomógł Largomass, ale nie zgodzę sie ze zdaniem, że liczy się tylko masa...

Gość gość Wojtek
Uwierz mi, że w życiu jak dorośniesz, to liczy się wiele więcej rzeczy... sam ćwiczę na siłowni, stosowałem Largomass, który naprawdę pomógł mi rozwinąć masę mięśniową, nie mniej na pewno bym nie powiedział, że w życiu się liczy tylko masa...

Gość gość
Buehehe niezle przyglupy :D

Gość Martynika5
Mój chłopak od jakiegoś czasu nie mówi o niczym innym tylko o masie mięśniowej. Znalazłam na stronie: http://sportsempire.pl/horlaxen-opinie-charakterystyka-cena-jak-dziala-nowy-suplement-na-mase/ opinie o środku Horlaxan. To nowy środek, dla osób trenujących siłowo. Mam nadzieję, że będą rezultaty i przyrost mięśni nie będzie jego głównym życiowym celem.

Gość gość
Skutecznym preparatem na budowę masy mięśniowej jest naturalny i bezpieczny suplement diety o nazwie Mass Extreme. Błyskawicznie dodaje energii, wydłuża czas treningu , umożliwia wykonywanie dodatkowych powtórzeń, a więc stymuluje organizm do budowania dobrze zarysowanych mięśni.Więcej info i możliwość zakupu w tym linku http://nplink.net/2k1jFfIb