Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maoja mama od kilku lat daje pieniądze jakiemuś gogusiowi

Polecane posty

Gość gość

On jest kilka lat starszy ode mnie i wyciąga od niej nawet do 2 tysiecy zł miesięcznie. Nas na to nie stać!! On mieszka daleko, nawet sie nie widuja. On jej napisze - ona mu płaci. Odmawia sobie, odmawia nam dzieciom, a wysyła jemu. Założyłam na kompie program szpiegowski ale wiele nie widze. Przeszperałam jej konto (wiem brzydko tak) i wysyła mu kase regularnie. Nie chce powiedziec czemu mu płaci, płacze i histeryzuje jak zaczynam ten temat. Powiedziała, że sie zabije jak zadzwonie do niego lub jego rodziców. Co robić w tej sytuacji? Co jak cwaniaczek zawoła na nią kredyt na dom?

Gość gość
mama seksi się z nim?

Gość gość
Oni się nawet nie widują! On mieszka tysiące km od nas!! Wystarczy sms i ona juz leci mu przelewać kase!

Gość gość
może jej wysłał meilem fotke siusiaka?

Gość gość
Siusiaka?! On jej kredyty tepoto wysyła mailem, czytaj może co?

Gość gość
a może odezwał się syn?

Gość gość
Pewnie ja szantażuje, twoja matka musi mieć coś strasznego na sumieniu.

Gość gość
a jak sprawdzić to? da sie kupić jakąs pluskwe na telefon czy coś?

Gość gość
Płaci za coś, moze za milczenie, może za coś innego.Powiedz krótko,że zgłaszać na policję, że tej gosc wyłudza od matki pieniądzie, jeśli nie powie o co chodzi.Ja zacznie ryczeć, histeryzować, powiedz,że zgłaszać natychmiast, bo zachowuje się mjak ofiara szantażysty i obserwuj spokojnie.Twoja matka ma coś na sumieniu.

Gość gość
Ma na twoja matka haka, bo mu płacie , bo się boi ,ż eprawa wyjdzie na jaw, może chodzi o sex taśmy jakieś, albo o cś innego.

Gość gość
Sprawę trzeba zgłosic na policję, jełśi zrobiłą coś głupiego, szokującego to i tak jej kara taniej wyjdzie,niż wieczne utrzymywanie tego gogusia.Ja nie muyśłała i nie bała się kiedy "coś" zrobiła, to niech teraz bierze to na klatę, a nie kosztem dzeci, sobie tyłek wybiela i płaci haracz.głupią masz matke.

Gość gość
może Twoja matka mu daje w pipu

Gość gość
Powiedz,ż ejeszcze ejden przelwe i zgłaszasz na policję i mówisz całej rodzinie o sprawie.Jak zacznie histeryzować, powiedz,ż enie masz wyjścia, bo tak nie moze być dalej, aby oddawała tyle kasy obcemu facetowi,że to jakiś kryminał , a nie normalne zachowanie matki.

Gość gość
Porozmawiaj z rodziną, może ktoś coś powie, moze to twój brt, którego urodziła i oddała, albo były kochanek ją szantażuje, musisz poznać prawdę.Poradz się rodziny chyba masz jakieś ciotki, wujków, dziadków, razem za nią się weżcie, sama polegniesz.

Gość gość
Zdób wydruk jej staniu konta, zabezpiecz wszystko co ustaliłaś, jego dane, nr konta.Potem pokaż to matce, ile was kosztuje ten pan.Powiedz, że zgłaszasz na policję, bo tyle kasy za nic nie może płacić, wtedy powinna się przyznać, nie daj się zastraszyć,że się zabije, porozmawiaj z kimś z rodzimy, pokaż co znalazłaś, niech ktoś dorosły pomoże to rozwiazać.Nieżłe matka musiała narozrabiać, skoro tak pokornie płaci.