Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykazcie trzy glowne kryteria ktore uniemozliwiaja tzw prawikom

Polecane posty

Gość gość
nie zawsze seks = dzieci :D zresztą, kto tu mówi o religii... :classic_cool:

Gość Bodiless
"jak się seksicie to i dzieci będą bardzo szybko smiech.gif antykoncepcja jest wbrew religii cool.gif" Której religii? Bo na pewno nie mojej...

Gość prawik_28
no tak sie składa, że mam

Gość gość
Której religii? Bo na pewno nie mojej... x ale może jej religii :P

Gość gość
1) Lenistwo i 2) nieudacznictwo które skutkuje : a) brakiem kasy b) brakiem wykształcenia c) brakiem prawka d) brakiem auta A brak kasy,wykształcenia, prawka,auta skutkuje brakiem kobiety. Ale są też nieudacznicy i lenie, którzy mają jednak kobiety (co prawda niespecjalnie piękne i mądre). Więc też dużą rolę odgrywa 3) wrodzona nieśmiałość, nieumiejętność nawiązania znajomości z kobietą. Takie więc lenistwo, nieudacznictwo, nieśmiałość.

Pracę mam, oszczędności też mam a do tego dostane duży spadek, prawo jazdy jest, ale chwilowo na policji, musiał bym odnowa zdawać, wybredny do kobiet nie jestem, większość mi się podoba,jedynie samotne matki omijam z daleka. Moje życie to przeważnie praca,praca i praca, potem trochę wolnego po pracy i nic więcej z życia nie mam.

Gość gość
Jedno pytanie, ale jakze ważne. Dlaczego brak prawka / auta jest poostrzegane jako kalectwo? Ja nie czuję potrzeby posiadania prawka i auta. Mieszkam w dużym mieście i mi się to nie opłaca, bo prędzej dostanę się z domu do pracy i odwrotnie na pieszo lub rowerem, niż stojąc samochodem w korkach. Pieniądze, które inwestowałbym w samochód, paliwo, naprawy, przeglądy itp. wolę przeznaczyć na swoje pasje i inne bardziej potrzebne rzeczy. Oczywiście, stać mnie na prawko i posiadanie samochodu, ale najzwyczajniej w świecie tego nie potrzebuję. Czy coś ze mną nie tak?

Gość gość
Bycie prawiczkiem samo w sobie nie jest wadą. To po prostu często konsekwencja bycia życiową ofermą z deficytem intelektualnym i wyglądowym i przerośniętych wymagań co do kobiecego wyglądu + fobia społeczna.

Gość gość
Mieszkam w dużym mieście i mi się to nie opłaca, bo prędzej dostanę się z domu do pracy i odwrotnie na pieszo lub rowerem, niż stojąc samochodem w korkach. xxx Auto człowiek ma nie tylko po to, żeby jeździć nim do pracy. 1) auto się przydaje choćby po to, żeby pojechać gdzieś za miasto, do innej miejscowości, lub nawet kraju i nie być uzależnionym od wiecznie opóźnionych pociągów PKP. 2) auto się przydaje gdy trzeba w nocy po kogoś pojechać w środku nocy np. na lotnisko, dworzec a autobusy już nie kursują, 3) auto się przydaje w sytuacjach koniecznych gdy trzeba zawieźć do szpitala (ile to już osób zeszło bo karetka była za późno).

gość dziś -Dziś są takie auta, że prawka na nie nie potrzeba. Ogólnie nie rozumiem czemu baba nie może mieć auta, my faceci nie powinniśmy być za kierowcy, bo lubimy piwo itp, kobiety powinne nie pić, więc im prawko i auto jak najbardziej.

Gość gość
Dziś są takie auta, że prawka na nie nie potrzeba. x Powiesz to pałkarzowi jak cie z kontroluje :D No i jasne, nic nie stoi na przeszkodzie, żeby kobieta miała prawko i auto. Nie mówię, że nie. Ale to tym bardziej by głupio wyglądało gdyby w związku to baba miała prawko a facet nie. Oboje powinni mieć, a facet już najbardziej.