Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zatrudnić kobietę w ciąży

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Co mnie to obchodzi z czego będzie bachora utrzymywała. Zrobiła sobie bezrobotna krowa bachora to niech go utrzymuje pechowiec.gif A na moją emeryturę żaden bachor pracować nie będzie. xxx Jak to nie? System mamy taki oślico, że twoje składki idą teraz na wypłacenie emerytury dzisiejszym emerytom i tak naprawdę twoich pieniędzy dawno nie ma. Ta sama sytuacja będzie dotyczyć tego bachora. Jak myślisz tępa "szczało" dlaczego dzieci poszły rok wcześniej do szkoły przymusowo, a ty będziesz jebać do 67rż? Bo raz jest za mało bachorów, a dwa zus liczy, że zdechniesz prędzej na raka. W takim przypadku faktycznie jej dziecko nie będzie pracowało na to, aby ci emeryturę wypłacić. :P

Gość gość
Jak to nie? System mamy taki oślico, że twoje składki idą teraz na wypłacenie emerytury dzisiejszym emerytom i tak naprawdę twoich pieniędzy dawno nie ma. Ta sama sytuacja będzie dotyczyć tego bachora. Jak myślisz tępa "szczało" dlaczego dzieci poszły rok wcześniej do szkoły przymusowo, a ty będziesz j**ać do 67rż? Bo raz jest za mało bachorów, a dwa zus liczy, że zdechniesz prędzej na raka. W takim przypadku faktycznie jej dziecko nie będzie pracowało na to, aby ci emeryturę wypłacić. x nie zamierzam czytać tych wypocin ale żaden bachor nie będzie pracować na moją emeryturę bo wtedy żadnych emerytur nie będzie i po za tym na swoją emeryturę oszczędzam sama. A ty głupia krowo się nie zesraj. Życzę Ci żebyś ty pozdychała ze swoimi bachorami jak najszybciej.

Gość gość
Tutaj panuje takie przekonanie ze cudze dzieci to "bachory" ktore ma sie w d...bo to cudze a nie wlasne. Ale nikt sie nie zastanowi ze te cudze dziecko moze byc kiedys lekarzem jak jeden z drugim zachoruja i beda potrzebowali gdzies u kogos sie leczyc. Nie patrza na to ze emerytur juz nie ma prawie skad wyplacac. Ze coraz gorzej sie robi bo ludzie nie chca miec dzieci pracuja na czarno itd. Kazdy patrzy byle ja tu i teraz, ale w przyszlosc juz nikt nie zaglada! ja ze swojej strony moge Ci tyle napisac autorko-zus moze Ci naskakac.

Gość gość
dzięki za ostatnie zdanie, no to załatwiam!:)))

Gość gość
Miło przeczytać, że są tacy ludzie, jak Ty, autorko. Tak trzymaj i niech wszystko, co pozytywne do Ciebie wróci.

Gość gość 15 34
Miałam zatrudnenie na umowe o pracę na zastepstwo i niemal natychmiast po podpisaniu jej zaszłam w nieplanowaną ciążę, potem w 3 miesiącu dostałam druga propozycję pracy i po uzgodnieniu z pracodawca przyjęłam te ofertę;) w efekcie dostaje macierzynski z dwóch zakładów pracy, zadnych kontroli nie miałam, na zwolnienie poszlam po skonczonym 7 miesiacu, tego wymagał moj stan zdrowia