Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się przygotować przed seksem

Polecane posty

Gość gość

Hej, może i głupie pytanie, ale co robić, by zawsze być świeżą podczas seksu? Niedługo idę na randkę i być może będzie pierwszy seks, jednak przed spotkaniem biorę prysznic, a za 2-3 godziny nie jestem już taka świeża żeby uprawiać seks oralny.. a głupio w trakcie kiedy robi się gorąco uciekać do łazienki, bo psuje się całą aurę i opada podniecenie;p i nie ma spontana:P poza tym wiadomo jak to seks z nowym facetem, jest mi głupio latać do łazienki, ale jeszcze bardziej głupio być nieświeża;p śmieszą mnie trochę te sytuacje z komedii, kiedy po całym dniu bieganiny idą do łożka a nikt do łazienki nie ucieka(jak oni to robią?xD), zastanawiam się czy to może tylko ja jestem tak krótko świeża, może jakieś kremy? specjalne płyny do higieny? nie wyobrażam sobie co 2 godziny latać z chusteczkami do higieny intymnej, a w razie gdyby....Liczę na jakąś mądrą wypowiedz, bo nie mam 18 lat...

Gość gość
nie sądzę, ze mam taką przypadłość, między chorobliwym strachem przed brudem a faktycznym brudem i nieświeżym zapachem z pochwy chyba jest różnica;)

Gość gość
Wymyj dobrze pchizde i nasmaruj olejkiem imtymnym

jezeli masz problem z dwugodzinna przerwa miedzy prysznicem a seksem, to jednak mysle, ze masz moze nie chorobliwa ale jakas lekko forme tej fobii. jezeli idac dalej tokiem twojego rozumowania, to z porannego seksu tez nici bo przeciez po calej nocy to juz nie jestes swieza.....

Gość gość
Zawsze ja czy chłopak dobrze się myjemy.A gdy mamy robić analka to robi mi chłopak lewatywę.Zaczyna chłopak od minetki robiąc mi orgazm.Gdy spije mój soczek to przechodzimy do seksu dopochwowego seksu.Po skończeniu i wytrysku robię lodzika,aż do kolejnego wytrysku.

Gość gość
jeszcze sam seks po nocy ujdzie, ale nie oralny.. ale po całym dniu to czuje się strasznie nieświeżo, a po 2-3 to jednak nie to samo co od razu po myciu kiedy czuję zapach żelu, nawet nie chcę myśleć to mogłabym usłyszeć od faceta jeśli nie do końca byłabym świeża, co on by o mnie pomyślał, że jakaś brudaska jestem, a nie taka pachnąca idealna jak mu się teraz wydaje..

Gość gość
Rodziłaś czy co że masz takie problemy? Ja do 30stki nawet nie wpadłabym na pomysł że coś nie tak z moim zapachem nawet 5h po myciu.

Gość gość
umyj sie

Gość gość
nie rodziłam, oczywiście, że się myję ;/ to tak samo jak pod pachami, czy jesteśmy po całym dniu tacy świezi jak od razu po myciu? nie wiem jak ktos moze uważać, że jest świeży na dole po kilku godzinach, przecież tam są bakterie, wydalamy to jak możemy być odświeżeni...

Gość gość Z
za dużo się przejmujesz

Gość gość
Bakterie i wirósy mozna złapac nawet podczas badania u ginkologa pochwy bo rękawiczki chronią tylko ginekologa!