Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strój na sylwestra. Błagam pomóżcie !

Polecane posty

Gość gość

Bawimy się w małym gronie (15 osobo) impreza na luzie. Zabrałam ze sobą tylko 3 stroje, które pasują na imprezę. Kompletnie nie wiem, którą z nich ubrać. Pogoda tutaj w nocy to ok. 15 stopni. No i jak na złość zapomniałam jakieś narzuty. Mam 3 zestawy 1. Mała czarna z czarnymi szpilkami (ok.10cm) 2. Sukienkę, ale ona jest za bardzo sportowa. 3. Spódnice jasny róż ( nie lubię jej ze względu na kolor) i do tego bluzka z odkrytym ramienia. Dziewczyny pomożecie ? Który strój najbardziej nadaje się na imprezę ?

Gość gość
Pierwszy

Gość gość
Po co zabierałaś coś czego nie lubisz? Pierwszy nada się na każdą okazję.

Gość gość
W sumie sama sobie odpowiedziałaś na pytanie. Nr 2 jest zbyt sportowa, nr 3 nie lubisz. Chociaż po co zabierać ze sobą coś czego się nie lubi?! Dla mnie bezsens

Gość gość
Po pierwsze ubierz choinkę, po drugie możesz założyć zestaw 2, skoro impreza na luzie co się będziesz w szpilkach turlać, chyba żeby inni mieli polewkę...

Gość gość
Wrzuć zdjęcia, i poza tym pogadaj z innymi laskami co one włożą, bo jak wyskoczysz w czymś zupełnie od czapy to będzie beka.

Gość gość
Znaczy impreza na luzie. Do godziny 11 jesteśmy w klubie, a od 11 jesteśmy na jachcie. Nie Kubie koloru spódnicy, ale wyglądam w niej mega.

Gość gość
Wszystkie ubierają sukienki i szpile.

Gość gość
Zdecydowanie mała czarna. Zawsze sie sprawdza:) Sama taką zakładam bo w tym najlepiej się czuję :)

Gość gość
Jak wszytskie ZAKŁADAJĄ (ubierać to można"się" lub choinkę, a nie ubranie...) sukienkę i szpilki, to co się durnowato pytasz?!

Gość gość
ten pierwszy zdecydowanie. chociaż ja w tym roku zakopuje małą czarną w szafie a wyciagam bluzke z baskinka i leginsy latexowe i szpilki, chce byc oryginalna a na takich imprezach praktycznie wszystkie w małych czarnych

Gość gość
Jak wejdziecie na zdjęcie Ani Lewandowskej gdzie składa swiateczne życzenia swoim fanom to możecie zobaczyć spódnice ( ten okropny roz). Tyle że ja mam do niej czarną, luźną bluzkę. Mała czarna to zwykła prosta sukienka.

Gość gość
Okropna ta spódnica.

Gość gość
Sukienka jak worek, po co to w ogóle masz w swojej szafie?! No chyba że jesteś w końcówce ciązy, to rozumiem, że namiot trzeba narzucić...

Gość gość
Tą sportową sukienkę dostałam w prezencie. Noszę rozmiar S, ją mam w rozmiarze XS i ona nadal jest duża, ale fakt cholernie wygodna. Spakowalam ją tylko ze względu na wygodę.

Gość gość
Zestaw 3

Gość gość
Sportowa kiecka.

Gość gość
Ta spódnica jest fajna. Wybieraj albo małą czarną albo spódnice. Najlepiej zapytaj faceta w czym lepiej wygladasz i to załóż. Ciezko ci doradzić co lepiej bo nawet nie wiemy jak wygladasz ty w tych ciuchach :-)