Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susaeta

Kobiety

Polecane posty

Witam, mam taki problem. Jakoś nie udaję mi się poderwać żadnej dziewczyny. Choć wydaje mi się że jestem dosyć fajnym facetem. Często podrywam je przez fb ale rzadko kiedy coś ciekawszego wychodzi. Jestem dosyć pewny siebie. Dlatego nie wiem dlaczego jakoś nie chcą ze mną być. Jakieś pomysły? :)

Gość gość
bo podrywasz przez fb

Dlaczego nie mamy XXI pierwszy wiek. :) A w realu można czasami nie spotkać tej osoby :)

Gość gość
no i jak ten podryw wygląda?

Gość Susaela
zwyczajnie, piszę priva, przedstawiam się i pytam ja czy chce sie r/u/c/h/a/ć bo jak nie to szkoda czasu na głupie gadki

Tak. Podoba mi się dziewczyna, piszę do niej chce się spotkać. Poznać ją dobrze. Oczywiście trochę kokieterii.. normalka :)

Gość gość
Piotrek - czyli jak? "Hej, jestem XXX, masz ładne zdjęcie czy chcesz pogadać"?

Gość gość
Mogę mówić tylko za siebie, ale ja bym w zależności od humoru odpisała dwa słowa albo zignorowała.

No właśnie, a dlaczego tylko tak? Skąd wiesz że tam nie jest ktoś fajny i wartościowy ;)

Gość gość
dlatego, że z góry wiem, że pisze tak do wielu kobiet więc spokojnie mogę olać.

No i niech sobie piszę. Ale może jak go trochę poznasz, spodoba ci się, spotkacie się coś z tego będzie ;) Dlaczego nie? :)

Jak by była dyskoteka ti gdzie mieszkam, albo mógłbym z kimś jeździć...albo bym do czegoś należał to bym na luzie podrywał;) teraz tylko net mi został na razie;)

Gość gość
Teraz to jestem w związku (słodka ironia - poznałam go przez neta, ale w innej formie), ale nawet gdybym była wolna to po co zawracać sobie głowę kimś kto nawet interesująco nie potrafi zagadać? Skoro napisał do mnie tylko dlatego, że mam ładne zdjęcie to napisał do 100 innych. Poza tym jakby mi się miał spodobać to po pierwsze - spodobałoby mi się zdjęcie, a po drugie - to co napisał.

Ok, rozumiem. Ale gdy ktoś mieszka kawałek dalej, i nie masz za bardzo okazji go spotkać. To dlaczego nie spróbować wirtualnie? :) Świat jest dla odważnych. A jak słysze teksty wiesz jak bym cię widziała w realu to może... ale tak to nie. To mnie krew zalewa :D

Gość gość
ale to są dobre teksty, pomyśl w ten sposób - jeżeli dziewczyna jest ładna to pewnie nie ty jeden do niej napisałeś. Skoro nie potrafisz niczym zaciekawić w tej pierwszej wiadomości to nie masz na co liczyć.

Zgadzam się:)...tak piszą dziewczyny co miały wielu np....nie zarywaj do wszystkich...czekaj na jedyną...piszą to laski co już miały w sobie troche.....

No pewnie że piszę do atrakcyjnych. Tak to w ogóle nie widzę sesnu się odzywać. Choodzi mi o coś innego, nawet jeśli jest zainteresowana, dobrze się rozmawia. To ma opory żeby się spotakć lub żeby rozmawiać na trochę poważniejsze tematy :)

Gość gość
Piotrek - ciekawa teoria, szkoda tylko, że chyba spadła z choinki w tym świątecznym okresie. Autorze - bo ludzie nie traktują rozmów przez internet poważnie, jak już raz wpadniesz do wora "facet podrywający przez neta" to ciężko z niego wyjść. Takim "znajomym" bliżej do google bota niż do żywej osoby.

Hmm ale nie jestem typem jakiegoś podrywacza. Czasami ktoś człowiekowi wpadnie w oko i co ma siedzieć w domu albo chodzić po mieście i nie wiadomo czego szukać... lepiej i szybciej zrobić to przez internet. I jak tak nie uważam jak czasami dziewczyna napiszę do mnie to zawsze rozważam taką oferte :)

Gość gość
Ja nie twierdzę, że Twoje podejście jest złe - tylko mówię jak to może wyglądać z perspektywy kobiety.

Aha no tak apropos to mam 20 lat. więc te dziewczyny są raczej od 17-21 lat :)

No dobrze a może jakieś podpowiedzi, jak napisać, lub w jaki sposób pisać aby osiągnąć lepsze efekty? :)