Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susaeta

Kobiety

Polecane posty

Gość gość
sprawdzaj profile, zagadaj o coś co jest tam napisane.

Tylko wiesz ja nie mam problemu żeby prowadzić ciekawą konwersacje :) Mam problem co zrobić zeby dana dziewczyna chciała się spotkać :)

Gość gość
Ja mam 18 i szukam 15-18

Gość gość
nie chodzi o to jak będziesz prowadził rozmowę po tym jak się już przestawisz. Wiesz jak ciężko jest pozbyć się łatki ze złego pierwszego wrażenia w realu? Na necie jest jeszcze trudniej.

A faktycznie coś w tym jest. Jednakże często są też zblokowane profile gdy nie wie się nic :)

Gość gość
znowu, mogę mówić tylko za siebie, ale mój profil jest zablokowany właśnie po to, żeby obcy nie pisali.

A dlaczego tak nie chciałabyś żeby ktoś się do ciebie odezwał. czasami się trafiają normalni i fajnie ludzie nie same no-life-y które podrywają w prymitywny sposób :)

Gość gość
bo satysfakcjonuje mnie ilość znajomych z reala, jak mam ochotę porozmawiać z kimś przez internet to wchodzę na forum, a nie udostępniam detale mojego życia obcym :P

Gość gość
Po prostu dużo świrów do mnie pisało i mam długą listę osób zablokowanych. Nie szukam dodatkowych znajomych, więc po prostu mam prywatny profil :)

Wiesz.. masz drugą połówkę. Ale postaw się w mojej roli, szukam fajnej dziewczyny, nie zawsze masz okazję taką spotkać na ulicy, co byś zrobiła pewnie to samo :)

Gość gość
myślę, że starałabym się poznać kogoś przez znajomych, a jeżeli przez neta to najlepiej poznawać ludzi przez zainteresowania, nie zdjęcia (tak poznałam przyszłego męża).

U znajomych nic ciekawego u mnie nie ma :D Mhm, ale pierwsze co nam wpadnie w oko to raczej wygląd niż zainteresowania... niestety ale tak jest :)

Gość gość
No to już twój problem :P Ja nie wiedziałam jak wygląda facet z którym rozmawiam (ani nie rozmawiałam pod kątem podrywu).

Takich chłopaków jak ja czy Susaeta jest mnóstwo. Jedni próbują inni nie:) U Ciebie jest plus, że próbujesz trzeba próbować. Nie zrażaj się tymi komentarzami:) ona tak pisze, bo kogoś ma. Nie każdy ma znajomych:) albo są fałszywi co Cie wyśmiewają przy dziewczynach np, albo są bardziej dominujący w grupie i Cb na dalszy plan zsuwają. Albo po prostu ich brak. Mieszkają ludzie np na wsi....50 km od małego miasta. Pracują tam i wgl. A chcą mimo wszystko kogoś poznać. Wtedy internet jest jakąś próbą.