Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet uwielbia zarośniętą c;;i;;pu;;che;;;!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem,nie lubię tam na dole włosów ,paseczek mam,natomiast mój facet uwielbia zarośnięte kobiety.Twierdzi,że jak jest taka ogolona to wygląda jakbym była chora .Jak go przekonać że mnie drażnią tam włosy.Nawet jak mi minete robi to tez chce tam włosy zebym miała,Poradźcie jak go przekonać.

Gość gość
Hahaha ja tez lubię ale nie tak mocno najbardziej jakismtrojkacik powyżej :D

Gość gość
Tak kiedyś się uważało, jak ogolona to coś nie tak. Ja też uwielbiam naturę w tym i innych miejscach, choć dzisiaj jest tak jak jest. Nie chodzi tu o higienę, ale o zarobek wielu branż. Włosy zapewniają ochronę i w niczym nie przeszkadzają facetowi co nie zjada ich. Tam gdzie liże się nie rosną :)

Gość gość
Natural zdecydowanie natural

Gość gość
Busz jest the best

Gość wieseksmirdzoncy
Moja stara rzona ma zarosniento i jej nie myje. Stronki slozu som tam i kawalki othoduw. Lubiem tesz jej robale na pszyklad fszy

Gość gość
Jak chce włosy to niech je ma,czym się przejmujesz,ja bym się cieszyła,że golić nie muszę i drapać sie jak odrastają.Ale ci dobrze.

Gość gość
ja bym sie starała facetowi dogodzic niech ma tak jak lubi ale musze ogolic raz na jakis czas np raz na 2 tygodnie, nie lubie miec bardzo zarosnietej

Gość gość
noście zarośniętą będziecie miały rwanie w klubie emeryta

Gość gość
Te włoski mają coś w sobie. Kręci mnie to jak nie wiem co :)

Gość echosonda
facet który lubi używać języka raczej woli wydepilowane c-ki, mój też depiluje sobie mosznę i okolice, jajaeczka są wtedy takie delikatne, lubię je dotykać i przebierać w dłoni i brać do ust, zresztą uważam że zadbany facet powinien mieć depilowane te okolice

Gość gość
Nie koniecznie. Ja nie liżę tego miejsca gdzie rosną włosy, a tam gdzie natura nie dała im tam urosnąć. Nigdy nie pożarłem żadnego włoska, ale ... jak kto potrafi :)

Gość gość
Pipa musi mieć włoski wtedy podnieca faceta,wcale sie twojemu nie dziwie,daj mu to co chce.Łyse mają tylko dzieci.

Gość gość
Jasne, że lubię zarośniętą ! Nie dziwię się na widok zarostu. Takie kobiety są gorące, jak ogień.

Gość gość
Nie ma nic gorszego od wlosow na c******. Nieestetyczne niehigieniczne. I obrzydliwe

Gość gość
Nie znasz się, prawdziwy mężczyzna uwielbia owłosione pipki :)

Gość gość
Posłuchałam was,zapuściłam włoski i on szaleje jak glupi.Ostatnio bym sie do pracy spóźniła przez niego,wyszlam w majteczkach z lazienki i gdzieś tam u góry wyszly włoski a ten jak zobaczył to wyjscie do pracy sie opóźniło.Co faceci widzą w tych włoskach?:-)

Gość gość
Jesteście po prostu cudne z nimi :)

Gość gość
Nie ma nic gorszego od wlosow na c******. Nieestetyczne niehigieniczne. I obrzydliwe x Nie ma nic gorszego od tępoty, przekonanej o jedynej słuszności własnych poglądów.

Gość gość
Nie wszystkim ogolone się podobają. Mnie wręcz odpycha taki widok. Mały opada w kilka sekund.

Gość inseminator7o2pl
Są gusta i guściki...co do mnie ja uwielbiam zapach i smak c**eczki przepoconej ( najlepsza w upalne lato_)izarośnietej, i oczywiscie oboje dbaja o higiene osobista...aby nabrała aromatu ponad godzine wczesniej umyć....potem pieszczotki,,,,i cala procedura

Gość gość
Tak to podnieca :) Pałeczką potrzeć po włoskach to tak jak by najadł się Viagry :)

Gość gość
Sądzę, że wielu facetom podoba się zarost u kobiet. Daria :)