Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci bez jaj...

Polecane posty

Gość gość

Mysle ze kazdy mlody czlowiek powinnien zyliczyc obowiazkowa slozbe wojskowa. Dostalby jeden z drugim porzadnie w du.pe, i stalby sie facetem a nie "kalesonami"..kto uwaza inaczej?

Gość gość
ja. wojsko czesto łamało młodych ludzi. dobrze, że teraz jest zawodowe.

Gość gość
Vavruszko (ten od moszny) niedawno pisał na kafe że w wojsku pod prysznicem wstydził się pokazywać pałke i wstydził się jak koledzy patrzyli na jego pałkę.

Gość gość
Wojsko obowiązkowo chociaż pol roku. Nauczysz się dyscypliny , posluszenstwa do przelozonych , samodzielności , zaradności , dac komus w ryj jak trzeba. Wiekszosc facetow którzy nie byli w wojsku to takie delikatne dziewczynki :-)

Gość gość
co wy za bzdury piszecie.....popatrzcie do okola, facet albo kicha ...i juz jest operowany, albo zabalowal , i juz mu slabo ! to jakies jaja sa! pracuje z mlodymi mezczyznami...kurcze szok! jakie mieczaki! Co sie z wami dziejechlopaki?

Gość gość
zgadzam sie z wpisem powyzej, w 100%...

Gość gość
Pol roku ! hm....troche malo ,ale lepiej tyle niz nic!

Gość gość
Bo teraz wola grac w Counter Strike przy komputerze niż cwiczyc taktykę czy prawdziwe strzelanie :-) Ja sam się zglosilem do wojska :-)

Gość gość
wojsko z "palanta" tworzy mężyzne

z palanta to wojsko stworzy co najwyżej jeszcze bardziej chamskiego palanta no, chyba, że gustujecie w takich chamach wojakach, to super ale to możecie sobie poszukac w środowiskach patologicznych i będzie cham jak znalazł

Gość gość
Ewa33333 Mylisz sie kochana, mam trzech braci, kazdy byl w wojsku, sa porzadnymi ludzmi, odpowiedzialnymi! praworzadnymi, zdyscyplinowanymi! Dobrymi mezami i ojcami.Tak ze nie wypisuj bzdur...bo jak wam cos nie pasuje ....to macie tak zwany temat zastepczy " PATOLOGIA" !!! I to ma byc dyskusja? Jaja sobie robisz?

Gość gość
Kobiety na temat wojska wiedza tyle co mezczyzni na temat okresu :-)

Gość gość
Ja też byłem bo musiałem i tylu s**********w co tam to przez 20 lat po nie spotkałem :(

Gość gość
wiem wiecej niz pomiesci to twoja mozgownica! Moje dzieci tez byly w wojsku, i wiem dokladnie jak bylo!

Gość gość
Ty ktory byles, i co zyjesz?..mysle ze bynajmiej TY masz jaja!

Gość gość
To mamuśka g****o wiesz bo żaden, powtarzam żaden nigdy całej prawdy nie powie .

Gość Ja co byłem
Mam 2 - lewe i prawe:P

Gość Ja co byłem
*bynajmniej

Gość gość
Wojsko ksztaltuje charakter mężczyzny , nauczy również kolezenstwa , współpracy w grupie , odpowiedzialności jeden za wszystkich wszyscy za jednego , przezwyciężania własnych slabosci , zycia za miesięczny żołd często o suchym chlebie i wiele wiele innych

Gość Ja co byłem
picia tanich win złodziejstwa kombinatorstwa znęcania się nad młodymi a nawet ćpania NAUCZY

Gość gość
wiem bardzo dobrze ze dostajecie w du.pe!! i to solidnie!! a jednak, wiekszosc z was wyszla na ludzi...czy nie?

Gość Ja co byłem
Znam wielu co nie byli i też wyszli

Gość gość
Wojsko jest od tego żeby młody chłopak dostal po d***e od pierwszego dnia pobytu :-)

Gość gość
to moze inaczej!..co dzis robi mlody czlowiek , ktory nie byl w wojsku? nie pija tanich win? nie cpaja?nie kombinuja?..nie rozsmieszaj mnie! Uwzam ze jestescie mieczakami! takie c***y ha ha ha..udajacych bochaterow na glinianych nogach!! Wydepilowanych ha ha ha ha..i to ma byc mezczyzna?

Gość gość
Teraz graja w gry od rana do nocy przez co maja wypaczone umysły i niezdolni sa do zakładania rodzin :-)

Gość Ja co byłem
Zaraz , zaraz ja wyszedłem 20 lat temu. Proszę mnie do tych małolatów z żelkami nie porównywać To były na prawdę zmarnowane 2 lata.

Gość gość
I dobrze ze takie mieczaki nie zakladaj rodziny, bo to bardzo odpowiedzialna rzecz! ...wiekszosc to przerasta!! Wiec moze lepiej ze sobie graja! ha ha ha-...

Gość gość
i po czym doszles do wnisku ze to byly 2 zmarnowane lata? Moze wlasnie dzieki nim jestes FACETEM !! przez duze " F " jak zauwazyles!

Gość gość
Odj***lem 30 miechow za Jaruzela beke soli zjadlem i wypocijem. Czy dobrze wspominam? Gnojenia mlodego nie . Potem z gorki. Szacunek do starszego mi zostal. To sie ma we krwi.

Gość Ja co byłem
Nie wiem ale za cholerę nie chciałbym tam wracać . Odmeldowuję się