Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Faceci bez jaj...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mysle ze kazdy mlody czlowiek powinnien zyliczyc obowiazkowa slozbe wojskowa. Dostalby jeden z drugim porzadnie w du.pe, i stalby sie facetem a nie "kalesonami"..kto uwaza inaczej?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja. wojsko czesto 艂ama艂o m艂odych ludzi. dobrze, 偶e teraz jest zawodowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Vavruszko (ten od moszny) niedawno pisa艂 na kafe 偶e w wojsku pod prysznicem wstydzi艂 si臋 pokazywa膰 pa艂ke i wstydzi艂 si臋 jak koledzy patrzyli na jego pa艂k臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wojsko obowi膮zkowo chocia偶 pol roku. Nauczysz si臋 dyscypliny , posluszenstwa do przelozonych , samodzielno艣ci , zaradno艣ci , dac komus w ryj jak trzeba. Wiekszosc facetow kt贸rzy nie byli w wojsku to takie delikatne dziewczynki :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co wy za bzdury piszecie.....popatrzcie do okola, facet albo kicha ...i juz jest operowany, albo zabalowal , i juz mu slabo ! to jakies jaja sa! pracuje z mlodymi mezczyznami...kurcze szok! jakie mieczaki! Co sie z wami dziejechlopaki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam sie z wpisem powyzej, w 100%...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pol roku ! hm....troche malo ,ale lepiej tyle niz nic!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo teraz wola grac w Counter Strike przy komputerze ni偶 cwiczyc taktyk臋 czy prawdziwe strzelanie :-) Ja sam si臋 zglosilem do wojska :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wojsko z "palanta" tworzy m臋偶yzne

Udost臋pnij ten post

z palanta to wojsko stworzy co najwy偶ej jeszcze bardziej chamskiego palanta no, chyba, 偶e gustujecie w takich chamach wojakach, to super ale to mo偶ecie sobie poszukac w 艣rodowiskach patologicznych i b臋dzie cham jak znalaz艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ewa33333 Mylisz sie kochana, mam trzech braci, kazdy byl w wojsku, sa porzadnymi ludzmi, odpowiedzialnymi! praworzadnymi, zdyscyplinowanymi! Dobrymi mezami i ojcami.Tak ze nie wypisuj bzdur...bo jak wam cos nie pasuje ....to macie tak zwany temat zastepczy " PATOLOGIA" !!! I to ma byc dyskusja? Jaja sobie robisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobiety na temat wojska wiedza tyle co mezczyzni na temat okresu :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 by艂em bo musia艂em i tylu s**********w co tam to przez 20 lat po nie spotka艂em :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem wiecej niz pomiesci to twoja mozgownica! Moje dzieci tez byly w wojsku, i wiem dokladnie jak bylo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty ktory byles, i co zyjesz?..mysle ze bynajmiej TY masz jaja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To mamu艣ka g****o wiesz bo 偶aden, powtarzam 偶aden nigdy ca艂ej prawdy nie powie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja co by艂em
Mam 2 - lewe i prawe:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja co by艂em
*bynajmniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wojsko ksztaltuje charakter m臋偶czyzny , nauczy r贸wnie偶 kolezenstwa , wsp贸艂pracy w grupie , odpowiedzialno艣ci jeden za wszystkich wszyscy za jednego , przezwyci臋偶ania w艂asnych slabosci , zycia za miesi臋czny 偶o艂d cz臋sto o suchym chlebie i wiele wiele innych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja co by艂em
picia tanich win z艂odziejstwa kombinatorstwa zn臋cania si臋 nad m艂odymi a nawet 膰pania NAUCZY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem bardzo dobrze ze dostajecie w du.pe!! i to solidnie!! a jednak, wiekszosc z was wyszla na ludzi...czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja co by艂em
Znam wielu co nie byli i te偶 wyszli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wojsko jest od tego 偶eby m艂ody ch艂opak dostal po d***e od pierwszego dnia pobytu :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to moze inaczej!..co dzis robi mlody czlowiek , ktory nie byl w wojsku? nie pija tanich win? nie cpaja?nie kombinuja?..nie rozsmieszaj mnie! Uwzam ze jestescie mieczakami! takie c***y ha ha ha..udajacych bochaterow na glinianych nogach!! Wydepilowanych ha ha ha ha..i to ma byc mezczyzna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz graja w gry od rana do nocy przez co maja wypaczone umys艂y i niezdolni sa do zak艂adania rodzin :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja co by艂em
Zaraz , zaraz ja wyszed艂em 20 lat temu. Prosz臋 mnie do tych ma艂olat贸w z 偶elkami nie por贸wnywa膰 To by艂y na prawd臋 zmarnowane 2 lata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I dobrze ze takie mieczaki nie zakladaj rodziny, bo to bardzo odpowiedzialna rzecz! ...wiekszosc to przerasta!! Wiec moze lepiej ze sobie graja! ha ha ha-...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i po czym doszles do wnisku ze to byly 2 zmarnowane lata? Moze wlasnie dzieki nim jestes FACETEM !! przez duze " F " jak zauwazyles!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odj***lem 30 miechow za Jaruzela beke soli zjadlem i wypocijem. Czy dobrze wspominam? Gnojenia mlodego nie . Potem z gorki. Szacunek do starszego mi zostal. To sie ma we krwi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja co by艂em
Nie wiem ale za choler臋 nie chcia艂bym tam wraca膰 . Odmeldowuj臋 si臋

Udost臋pnij ten post