Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe życie po sześćdziesiątce w 2015

Polecane posty

Gość gość

Nikt nie wierzy, że możliwe a przecież jeszcze nie umarłem. Jeszcze przede mną jedna trzecia życia, wygrana w lotka, podróże dokoła świata, wielka ostatnia miłość za zakrętem. Mam stracha ale trzymajcie za mnie kciuki. Dam radę! Od jutra!

Gość gość
bez viagry ci staje? pyta Kasia lat 9

Gość gość
Nie wiem czy mi staje, dawno nie próbowałem ale chciałbym aby stawał, ale nie dla ciebie dziecinko. Jesteś dla mnie za młodziutka, jeszcze za młodziutka. Nie mógłbym żyć ze świadomością bycia pedofilem a później ciężarem jako ciężko schorowany starzec, gdy ty będziesz chciała iść na dyskotekę.

Gość gość
Tak trzymaj! Grunt to pozytywne nastawienie. Każdy wiek ma swoje przyjemności. Najognistszy romans życia miałam po 50-tce. Dojrzali ludzie znają zycie i potrafią się nim cieszyć. Pozdrawiam Liliana.

Gość gość
autorze tematu, ja chętnie sprawdzę czy ci staje, mam gęste futerko pipusiowe, lubisz futerko? Ela lat 60

Gość gość
tu autor tematu: Liliana chcesz skosztować mojego banana ? jak masz 18 lat albo więcej

Gość gość
Dzieci maja wolne. Od razu to widać na Kafe.

Gość gość
jestem autorem tematu: mam fajnego ogórka,czy chętna jest jakiejś studentki dziurka?:)

Gość gość
Nie bój się nowego życia. Na początku będzie trudno i strach wielki ale wkrótce przekonasz się, że życie może być piękne. Nie daj się, myśl o sobie, myśl pozytywnie i otwórz się na nowych ludzi, prawdziwie nową jeszcze nie poznaną miłość, ktora będzie dla ciebie carte blanche, ratunkiem, wybawieniem, spełnieniem marzeń. Nie wahaj się, skocz w 2015 w głęboki ocean swoich potrzeb marynarzu :-)

Gość gość
Autorze, przywróciłeś mi wiarę w Przyszłość.

Gość gość
czy facet po 60 chciałby rozpocząć romans z 18latką??? Marzę o takim jednym moim nauczycielu ale chyb anie mam szans... :(