Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzi chorych psychicznie powinno się zabijać

Polecane posty

Gość gość

i ukrócić ich cierpienia. Żadnego leki i terapia nigdy nie dadzą normalnego życia. Tylko względnie normalne życie, taki substytut.

Ty o cudzym życiu nie decyduj bo takie zapędy ktoś inny może uznać za chorobę psychiczną i żądać uśmiercenia

Gość gość
popieram od tego sa szpitale psychiatryczna a kazdy ma prawo zyc nawet psychicznie chory zaznaczam

Gość gość
Cała kafeteria poszłaby pod ostrzał.

Gość gość
12:09 hahaha :D

Gość gość
To chyba pól Polski musieliby wybić :-)

Gość gość
A ja myślę że powinno się zabijać ludzi bezwzględnych , nie ukazujących empati

Gość gość
rzezników z rakowisk proponuje jako pierwszych

Ja tez uwazam, że nikt niema prawa odbierać nikomu życia - aczkolwiek np za eutanazją bym była mimo wszystko. Co do ludzi psychicznie chorych - zalezy o kim mowa - np o niepełnosprawnych, autystycznych? - oni tez maja prawo do zycia - ale wiem jedno, gdybym była w ciazy robiłabym napewno badania prenatalne i gdyby wyszło cos nie tak to nie zdecydowałabym sie na urodzenie takiego maluszka. Czemu? Bo te dzieci później wymagaja wiele opieki - póki ja bym zyła to ok, a później co? Takie dziecko prawdopodobnie nigdy nie ząłozy rodziny, bedzie później zdane samo na siebie. Ale gdyby sie juz narodziło - to kochałabym na pewno. Ale nigdy nie zabijać tak - o! A co do ludzi którzy zachorowali póxniej np w wieku 50lat - to gdybym ja zachorowała to napewno bym nie chciała aby ktos ze mna tak postapił. Są od tego szpitale psychiatryczne i tak dalej.