Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej, czy kupujecie płyty nawet jeśli cała jest na youtubie

Polecane posty

Gość gość

chciałabym nakupować sobie ulubionej muzyki filmowej, ale waham się, bo całe albumiska są wgrane na youtube jednakże uważam, że skoro często słucham, to twórcy należy się kasa po drugie uważam, ze a netem jest tak, że dziś ta muza tam jest, a jutro już nie na tym to polega no i w tej sytuacji bym kupiła, nie ukrywam głupie dylematy, co? zawsze marzyłam o małej kolekcji płyt w domu, z takimi dyskami, których słucham na pewno i od lat, taka mini kolekcja tego, co lubię, dla siebie, byłoby czadowo ale z drugiej strony wydam ze 100zł...na allegro używane plus dostawa, nie...

Gość gość
k****, co za dylemat...100zł to nie jest dużo przecież....za płyty??? one potrafia kosztowac nawet 60zł, aja po 14 kupię klasykę, to chyba nie jest xle, co? jak mam potem żałowac, że nie wzięłam, to chyba wezme...

Gość gość
tak, wolę mieć swoje, na swojej pólce

Gość gość
Tak, kupuje nie kradne. Jestem zdania, ze artysta jak i kazda inna osba za prace musi otrzymac hajs :)Na chwile obecna moja kolekcja jest warta prawie 1k :)

Gość gość
płyta daje lepsza jakość

Gość gość
no własnie, bo jednak mam wieżę do odtwarzania i z niej lepsza jakość niż z laptopa no i na youtubie przerywają j****e reklamy co chwila macie racje, upewniliście mnie, że dokonam zakupu