Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim typie faceta

Polecane posty

Gość gość

Wychowywał się bez ojca (tata alkoholik) z mamą, siostrą i babcią, ma więcej koleżanek niż kolegów, jest taki "babski" w obyciu...

Gość gość
może lepiej że wychowany bez ojca.że lubi dziewczyny nie widzę w tym nic złego

Gość gość
Jest szalenie miły i uprzejmy, fajnie nam się gada, świetnie rozumie kobiety, ale trochę martwi mnie to, że ma tyle koleżanek...

Gość gość
znaczy się gej ;) a tak na poważnie, to ja też mam więcej koleżanek, bo jakoś lepiej mi się z nimi gada niż z facetami (bo ile można rozmawiać o seksie, d****h i samochodach) i co w tym złego?

Gość gość
No właśnie taki troszeczkę gejowaty się wydaje, ale gejem na pewno nie jest. Widać, że pociągają go kobiety.

Gość gość
Ale co złego w tym że ma więcej koleżanek, przecież nie oznacza to zaraz że bzyka każdą która mu się nawinie ;)

Gość gość
sądzę, że po prostu nie miał męskiego wzorca i przez to będzie w życiu trochę pierdołowaty. Jeśli nie potrzebujesz faceta konkretnego, męskiego, to nie będzie ci z nim źle , bo ci trochę kobiecy w zachowaniu lepiej się dogadują a kobietami- z takim i o miesiączce pogadasz i zrozumie twoje jazdy itp. Ale nie da rady się wykazać tam gdzie trzeba coś twardo załatwić

Gość gość
Obawiam się, że to może być taki ukryty babiarz. To miło, że ma dobry kontakt z kobietami, to, jak się ostatnio mną opiekował, bardzo mnie rozczuliło, ale jaką mieć pewność, czy jestem tą jedyną, skoro tyle kobiet wokół niego? Pierdołowaty to on aż taki nie jest, potrafi różne rzeczy załatwić, zrobić, nawet przez pewien czas był żołnierzem w wojsku, tylko no wiecie... To jego trzymanie z babami mnie zastanawia.

Gość gość
To lepiej sobie odpuść tę znajomość, jeśli już masz podejrzenia, to co dopiero byłoby jakbyście byli parą. Dlaczego wy kobiety z góry zakładacie że każdy facet bzyka wszystko co wpadnie mu w ręce? Macie jakąś obsesję na tym punkcie.

Gość gość
Lepiej się upewnić na wszelki wypadek. Dziwne, że taki przystojny facet nadal jest singlem...

Gość gość
to że ma koleżanki nie znaczy ze wszystkie zalicza. Ale jak masz siebie jego tym truć to daj mu spokój i znajdź takiego co ma tylko kumpli

Gość gość
Ja bym się bała raczej, że nie będę w stanie spełnić jego wymagań. Taki kolo jednak ma dużą styczność z kobietami, a że dodatkowo jest przystojny, może do woli przebierać i odrzucać wiele fajnych dziewczyn. Może z tym twoim kolegą też tak jest?