Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Safari_1

FACECI Wklejcie zdjecie kobiet ktore wg Was maja super figury

Polecane posty

Gość Safari_1

Please :) chcialabym zobaczyc jak faceci to widza... Chodzi o taka figure ktora Wy uwazacie za apetyczna...

Gość Safari_1
Dzieki Levvitan! Szok totalny... Juz widze jak rozni sie spojrzenie kobiet i facetow na ta kwestie... czyli faceci lubie troche cialka do przytulania ;) a media kreuja...cos zupelnie innego!!! Kobieta na Twoich zdjeciach nie jest wcale szczupla!

Gość Safari_1
Hey Lubie Takie, dzieki za wypowiedz :) ile masz lat? Powiem szczerze ze ideal na tym zdjeciu jest mi blizszy. Jakos mentalnie sklaniam sie w tym kierunku.

Gość gość
Każdy facet woli co innego jak każda kobieta woli co innego! Ja np. nie lubię mięśniaków ale takich przeciętniaków, tylko na litość boską bez brzuszka piwnego :D Sama nie wyglądam jak Bogini więc nie chcę mieć nie wiem jakiego modela b wyglądałabym przy nim jak pół d**y zza krzaka. Faceci na to na pewno tak nie patrzą jak ja, ale na pewno każdemu podoba się co innego. Są zawsze skrajności tacy to lubią anorektyczki albo otyłe wieloryby.

Gość lubię takie
Te, które podał Levi, zupełnie mi się nie podobają, szczególnie ta pierwsza. Lubię dziewczyny szczupłe, nawet bardzo. Miałem ze dwie, w typie Leva i nie bardzo mnie to kręciło. A te nogi u tej pierwszej, to mnie wręcz brzydzą. Ale faktycznie, bardzo wielu mężczyzn lubi kobiet, które mają takie kształty i to jest zupełnie normalne, bo te kobiety są atrakcyjne, ale akurat nie dla mnie.

Gość lubię takie
Kim jest po prostu nieproporcjonalna. Niech sobie żyje, ale robienie z niej gwiazdy w oparciu o sam wygląd, to śmiech na sali. Mam 40 lat. Robisz jakieś badania? :D Laska z mojego zdjęcia, jest bardzo proporcjonalna, biust nie za duży, co nie każdemu odpowiada. Mogę powiedzieć, że odkąd pamiętam, lubiłem typ sylwetki, nazwijmy to dziewczęcy.

Gość gość
Lewiatan jakie babska,udziska potężne i kawał d/u/p/y

Gość Safari_1
do gość dziś haha, podoba mi sie Twoj post, prawda ja tez bym sie zle czula przy modelu. Moim zdaniem ludzie musza byc dopasowani, na podobnym poziomie

Gość Safari_1
Do Lubie Takie, A taka Ci sie podoba?

Safari_1 - bo kobieta ma być kobietą a nie dziewczynką ;) ma mieć normalna wagę a nie niedowagę.

Gość Safari_1
Mi sie ogromnie podoba sylwetka z linku ktory wkleilam wczesniej. Ale Levvitan one sa grube, haha ;)

Gość lubię takie
http://zapodaj.net/afe77417ee3be.jpg.html Ta? Bardzo atrakcyjna. Ale, jeśli już miałbym wybrzydzać, chyba ma bardzo duży tyłek. Wolałbym mniejszy ale takie samo wcięcie w talii. Tyłek bardziej płaski, czy raczej mniej wypukły. Piersi OK! W żadnym wypadku większe, mogłyby być i mniejsze.

Gość Safari_1
do Lubie Takie, Tak z Ciekawosci pytam :) mam swoje zdanie na ten temat.

Gość gość
P****ało cię p**do całkowicie!!!!!!!!!!!!!!!!

grube? niby gdzie? one maja normalną wagę ;] to co się kreuje w mediach to tak jakby pomiędzy grubą i bardzo chudą nie było normalnej wagi

Gość Safari_1
Lubie Takie Ta... http://thechive.com/2011/04/21/fit-girls-some -i-love-and-some-im-scared-of-31-photos/sexy-fit-women-24-2/ Swoja droga to cudowne spotkac sie z opinia faceta ktory nie jest wielbicielem ogromnym, hmm, balonow...;)

Gość lubię takie
Ta z linku Safari dla mnie odpada. Jest już trochę muskularna, co wywołuje u mnie wstręt. Oczywiście jest atrakcyjna, ale te mięśnie mnie brzydzą. Levi, możesz gadać co chcesz i masz sporo racji, ale ja nie lubię kobiet o dużych piersiach i dużych tyłkach. Nigdy mi się to nie podobało. I dam sobie głowę obciąć, że dziewczyna z fotki, którą wkleiłem nie ma przecież drastycznej niedowagi, być może nawet ma wagę zupełnie w normie, gdy twoja pierwsza z całą pewnością jest już bliżej swojej górnej normy, co oczywiście nie jest żadnym problemem.

Gość gość
No niestety Lewiatan,ale SA grube, nie tknalbym kijem,zwały tłuszczu na brzuchu, tulku,udach.Masywne ..fuuuuu..

Gość lubię takie
Miałem dwie dziewczyny z dużym biustem, w tym jedna z nich miała naprawdę spore te swoje cycki. Mieliśmy po 25 lat, więc były dość jędrne, ale stwierdziłem, że ten jej biust, jakoś nie jest moją fascynacją, chociaż oczywiście mężczyźni wgapiali się w jej piersi :D

Gość Safari_1
Powiem Wam ze mi baaardzo sie teraz podoba taka wysportowana sylwetka, uwazam ze jest mmm sexy! oczywiscie osiagniecie tego co na zdjeciu w warunkach domowych jest lekko niemozliwe ALE tak w 50% bedzie i ideal ;)