Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otrzeżwiały P

Co napisać do dawnej dziewczyny, żeby na nowo nawiązać kontakt?

Polecane posty

Gość gość
czy będzie o mnie walczyć, żebym do NIEJ wrócił buahahahahaa, walczyć.... a takiego pajaca.Synu, ty chyba lubisz się ośmieszać publicznie

Gość otrzeźwiały P
A bo to nikt nie zrywa przez smsy???? Widzę, że nie rozumiecie sytuacji. Cały czas ją kochałem, kocham, ale nie wiedziałem, czy ona czuje to samo, więc zerwałem z nią, żeby sprawdzić, czy będzie błagała, żebym do niej wrócił. Ale ona przestała do mnie pisać!!!! Czekałem długo, ale w nowym roku nie zamierzam marnować ani dnia więcej!!!! Co jej wyznać?

Gość gość
Daj dziewczynie i nam spokój. Jesteś po'je'ba'ny, zrozum to, zaakceptuj i udaj się na leczenie. Dawajcie romantyczne teksty?! WTF?!

Gość otrzeźwiały P
Jak z nią zerwałem to ONA się do mnie też nie odzywała. Ale ją kocham i w nowym roku nie zamierzam marnować ani dnia bez niej!! Co jej wyznać w smsie?

Gość gość
poprawka: nikt kulturalny, dojrzały emocjonalnie, z choćby odrobiną klasy nie zrywa przez smsa. takie buraki jak ty, owszem.

Gość gość
wyznaj jej, że jesteś gejem:-D

Gość gość
więc zerwałem z nią, żeby sprawdzić, czy będzie błagała, żebym do niej wrócił no patrz, nie błagała jakoś. wiesz co to oznacza? W krótkich żołnierskich słowach oznacza to: pier..ol się frajerze

Gość otrzeźwiały P
Ja wiem, że jestem zerem i śmieciem, dzisiaj ta myśl przywaliła mi w ryj! Ale zrozumiałem swój błąd i liczyłem, że na babskim forum ktoś mi udzieli rady, co mądrego napisać do NIEJ, żeby już dłużej nie wegetować, tylko zacząć z nią na nowo być szczęśliwym. Ja już dłużej nie mogę tkwić w tym stanie!!! To trwa od roku, to zawieszenie nad przepaścią i teraz albo wymyk albo upadek w dół... Co sądzicie o tym - "Kochana....wiem, że na Ciebie nie zasługuję, ale jesteś dla mnie całym światem i nic innego tak naprawdę się nie liczy. Daj mi ostatnią szansę, a przekonasz się, że pokonam swe słabości i wady żeby być z Tobą. Spotkajmy się jutro." ?????

Gość gość
napisz przepraszam i zapytaj co słychać ale przede wszystkim przeproś. To najważniejsze żeby przeprosić i żałować tego co się zrobiło

Gość gość
ja myślę, ze jak ktoś ma problemy ze sobą to szuka porady u specjalisty a nie męczy jakąś pannę smsami

Gość gość
nie nie moze byc taki sms jesteś skrajnym egoistą, ty chcesz, ty zyć nie mozesz, ty, ty, ty, ty k***a co to ma być ty najpierw to ja przeproś porządnie, nie smsem, a otem ewentualnie mozesz gadać tkliwe teksty ten jest głupi, jakbym go dostała to od razu bym skasowała i pomyślała' kretyn, przypomniało mu się'

Gość gość
Jesteś beznadziejny. Takie prowo zapodawać

Gość otrzeźwiały P
A taki???: "Kochana ....przepraszam, że byłem takim idiotą i oszustem. Ale kocham Cię i chcę się zmienić, dla Ciebie się poświęcę. Tylko musisz dać mi tę jeszcze jedną szansę. Spotkajmy się jutro."

Gość gość
jeszcze gorszy. dla ciebie się poświęcę?! co to k*****a ma być?

Gość gość
o ja p*****le nie mam pytań poświeci się dla niej idiota, no normalnie tragedia

Gość otrzeźwiały P
Dobra. Widzę, że na tym forum nikt mądry mi nie pomoże, więc spadam stąd. Może zajrzę wieczorem czy są jakieś logiczne propozycje smsów, ale wasz poziom mnie zatrważa. Żegnam.

Gość gość
zerwales i myslales ze bedzie walczyc

Gość gość
do kazdej normalnej kobiety dociera ze facet jej nie chce no poza desperatkami

Gość gość
nas zatrważa poziom twojego po'je'ba'nia. debilu, dostałeś mądrą radę: daj lasce spokój, ale jesteś tak nie'do'je'ba'ny że nie dociera do zakutej pały. żegnaj, nie wracaj.

Gość gość
dwie kobiety w jednym czasie dały ci taką samą odp. więc nigdzie nie dostaniesz bardziej prawdziwej niż tutaj, uwierz mi prawdziwej to nie znaczy takiej jaką byś chciał usłyszeć jakby ci naprawdę zależało, to byś do niej zadzwonił, przeprosił i zaprosił na rozmowę, aby PRZEPROSIĆ OSOBIŚCIE, a nie aby wrócić do niej ale ty wolisz wysłac smsa jak gimbaza, by w razie czego nie ośmieszyć się i talej jęczeć na forum asekuranctwo i asekuranctwo plus cwaniactwo i wygodnictwo

Gość gość
wojny byly w sredniowieczu nawet tam mezczyzni walczyli o kobiety

Gość gość
Do autora - moze te wszystkie refleksje o swojej byłej dziewczynie to tylko wynik kaca?

Gość gość
jestem dziewczyna - napisz do niej tak: "Kochanie - kazdy popełnia bledy, ja popelnilem ich bardzo duzo, ale wreszcie zrozumialem, ze Cie kocham i nie wyobrazam sobie kolejnego roku bez Ciebie w moim zyciu. Wroc do mnie,prosze Cie. :*" Zgodzicie sie dziewczyny, ze was to przekonuje?

Gość gość
wytrzezwiejesz to ci przejdzie

Gość gość
nigdy w życiu, od razu bym skasowała i przypieczetowała ironicznym usmieszkiem - hehe pewnie panna go olała w sylwestra

Gość modliszka696
napisz to: Tak, byłem debilem.Tak,potrzebowałem czasu i kopa w dupę,żeby zrozumieć co nas łączy.Tak, jesteś mi pisana.Tak,kocham Cię...Wróć do mnie!

Gość gość
po roku nie utrzymywania kontaktu lepiej nic nie pisac ona juz pewnie nawet o tobie nie pamieta to sie chociaz podpisz

Gość gość
Jesli sie kogos naprawde kocha, to chce sie jego szczescia. Nie robi mu sie testow, czy bedzie blagac na kolanach o milosc. Przez rok myslales, jakie Twoje zycie jest puste bez niej, ile ona Ci dawala, co wnosila do Twojego zycia. Piszesz o swiatelkach, wegetacji itp. Moze przez nastepny rok zastanow sie, co Ty mozesz dac jej. Rozumiem, ze kazdy popelnia bledy. Jednak kiedy raz sie na kims zawiedziesz, to juz nigdy nie bedziesz umial w pelni zaufac. Pomysl, czy naprawde umiesz uszczesliwic te dziewczyne, bo to ze ona uszczesliwi Ciebie to juz widze wiesz. yle ze to podejscie bardzo jednostronne i egoistyczne. A w milosci nie ma miejsca na egoizm. Ja bym nie wrocila. Nie umialabym zaufac po raz kolejny.

Gość gość
Nie, nie! Napisz to: na górze róże, na dole kupa jak do mnie wrócisz to jesteś głupia:-*

Gość Małgorzatka z półświatka
no więc po takim czasie i chamskim zerwaniu to jak dla mnie teraz musisz napisać coś mega w tym smsie i nie słuchaj tych powyżej co wyśmiali twoje propozycje. jeśli pierwszy sms po zerwaniu będzie nonszalancki,od niechcenia, w stylu "elo, co słychać" to twoją dziewczynę chyba szlag trafi i pierdyknie telefonem o ścianę. :D romantycznie i szczerze. nic nie tracisz, lepiej działać niż dalej się męczyć bez niej. chyba że nie masz jaj, Werterze. LOL to cierp.