Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otrzeżwiały P

Co napisać do dawnej dziewczyny, żeby na nowo nawiązać kontakt?

Polecane posty

Gość otrzeźwiały P
ojciec mi radził "weź synu bukiet róż, paczkę prezerwatyw i zaczekaj az ona będzie wychodzić z domu a potem przeproś na kolanach " Co wy na to?

Gość gość
napisz że chcesz się spotkać już sama odmowa czy zgoda na spotkanie będzie wystarczającą odpowiedzią na czym stoisz

Gość gość
ojciec mi radził "weź synu bukiet róż, paczkę prezerwatyw i zaczekaj az ona będzie wychodzić z domu a potem przeproś na kolanach " Co wy na to? prowokacja, coraz bardziej to widać. ale odpowiem- to dobry pomysł, koniecznie na kolanach to łatwiej jej będzie kopnąć ciebie w mordę

Gość kocham margaret
ty szczylu - zlituję się nad Tobą i napiszę, jak ja kiedyś odzyskałem laskę i do mnie wróciła po paru tygodniach. napisałem tak do mojej świnki:"Kotku,spieprzyłem naszą relację i dzisiaj wiem,że drugi raz tego nigdy nie zrobię.Czas,jaki ostatnio przechodziłem bez Ciebie był drogą przez mękę.Kocham Cię.Wiesz,że jestem trudny i nigdy tak nie pisałem do Ciebie, ale zacznijmy na nowo." Chciałem na końcu jeszcze dodać : moja d..peczko, ale w sumie zrezygnowałem z tego pomysłu. lol

Gość maggie_99
Jako kobieta powiem Ci, że jak tak nawaliłeś i tyle czasu milczałeś, to teraz musisz podwójnie jej słodzić, żeby zrozumiała, że się zmieniłeś. Jak będziesz neutralny i obojętny, to ona stwierdzi, że w sumie gra nie warta świeczki.radzę dać naprawdę z grubej rury, żeby ją przekonać.

Gość gość
daj jej spokoj

Gość gość
Maggie... czyli niech napisze, mam paczkę gumek, nie mam gdzie opróżnić jaj, myślę o topie, chcesz się ruch..ć? to chyba będzie ok, co:D

Gość gość
to jej napisz: choć droga daleka, kręta i śliska tęsknota w swych szponach me jaja ściska choć w parku na drzewach już nie ma żołędzi, wróć do mnie miła, bo ku'tas mnie swędzi

Gość gość
Przez Ciebie kocham, nienawidzę… W Twojem istnieniu źródło mojego istnienia; Ty jesteś mojem sercem, krwi mojej zdrojem i duszy mojej Tyś harfą z płomienia!

Gość przybrana999
Słowo "Kocham" to nie wyraz, lecz zdanie KOC - się przedrze HAM - zostanie

Gość gość
gość dziś genialne! chylę czoła

Gość no_tyś_przygłup_jest
Kochaj póki czas Póki serce bije Dzisiaj przecież każdy z nas Dla miłości żyje

Gość gość
przybrana999 CHAM rozumiem licencia poetica, ale potem dzieci z tego forum maja problemy z ortografia, jak sie na takie neologizmy napatrza.

Gość maggie_99
Odpiszę tutaj jeszcze i muszę znikać obiad gotować. Z psychologicznego punktu widzenia myśląc, jeśli dotychczas byłeś chamem i idiotą, ale poszedłeś wreszcie po rozum do głowy, to możesz zaryzykować i napisać jej w sposób romantyczny i szczery - najwyżej ona to zignoruje, ale raczej da Ci szansę, każda by dała, bo to nic nie kosztuje. Pomyśl, jeśli po Twoim buractwie ona się nie odzywała, to znaczy, że chamski macho jej nie odpowiada. Gdyby lubiła drani, to po takim smsie jeszcze bardziej by za Tobą masochistka biegała. ;) Musisz obrać strategię na romantycznego misia. Napisz od serca. Powodzenia!

Gość gość
Idiota i egoistą z ciebie,będziesz dziewczynie w życiu mieszał, bo zrozumiales jaka jest wspaniała?jesteś zenujacy ,daj je żyć spokojnie

Gość gość
Pustaczku, namieszasz jej w głowie, a potem znoów Ci się znudzi i cooo???A może ona ma już ułozone swoje życie?Zostaw ją w spokoju. Jak się jest burakiem i chamem, to nie przestaiesz nim byc i predzej czy pozniej to wyjdzie z Cb. Znowu ją tak potraktujesz.

Gość woodstock_łódstok
Były jak ze mną zerwał i chciał wrucić to napisał: "Kocham Cię mój Aniołeczku - zrozumiałem,że życie bez Ciebie to piekło." I go przyjłam spowrotem. chodz to kawał ...

Gość gość
autor tematu to c***a i pozerant

Gość Divine Intervention
Czy "otrzeźwiały" kończy podstawówkę czy to dorosły co pi...l jak potłuczony? Gdzie byłeś jak Bóg rozdawał facetom jaja?

Gość gość
To moze taki sms jej wyślij uczucie do ciebie obudziło mnie dziś to ja twój wierny do bólu miś przyjmij mnie znowu kochana bo jaja mnie swędzą od rana

Gość ta od Jasia
Otóż jako dziewczyna powiem Wam, że wasze męskie gierki są proste do przejrzenia i ja daję sobie spokój z kolesiami co zrywają na próbę/bawią sie w kotka i myszkę/testują mnie. szkoda czasu na niedojrzałych palantów. dziewczyny bierzcie tylko powaznych szvzerych mężczyzn

Gość milenKKa
autorze - kto cie w dzicinstwie molestował?

Gość gość
I go przyjłam spowrotem. chodz to kawał albo głupota i to skrajna, albo lubisz się babrać w g..... Na szczęście takie wybory się mszczą to jeszcze będziesz miała okazję dojść do jakiegoś rozumu

Gość gość
ale beka wątek zalożony przez a/ maminsynka b/ gbura i prostaka c/sfrystrowanego prawiczka

Gość kartomancja
Autor powinien spróbować z gejami, bo z kobietami EIWDENTNIE nie umie sie obchodzic

Gość rozwolnienie
nie, on pisze z Drewnicy w Ząbkach

Gość william_hill_onlina
nie pisz, podejdź w szkole i zagadaj w 4 oczy

Gość Ja jestem maczo
up mam podobny problem. Ktoś pomoże?

Gość Ja jestem maczo
Moja kobieta ma silny charakter i nie da sobą pomiatać - myślicie, że jak jej wyznam w końcu miłość, to uwierzy, że zostawiłem ją, ale cały czas o niej myślałem? Czy to ją przekona, że zostawiłem ją na parę tygodni, żeby przemyśleć to co między nami było? I że nie jestem maczo, ale romantykiem?