Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otrzeżwiały P

Co napisać do dawnej dziewczyny, żeby na nowo nawiązać kontakt?

Polecane posty

Gość otrzeżwiały P

Dzień dobry. Proszę o radę - rok temu chamsko zerwałem z dziewczyną, ale dziś uświadomiłem sobie, że mogę być tylko z nią i chcę do niej wrócić. Co napisać w 1. smsie, żeby na nowo "się zaczęło"??? ;)

Gość gość
Nic nie pisz:-O chamsko zerwałeś, nie przeprosiłeś, nie wyszło ci z żadną inną i chcesz na nowo dziewczynie d'upe zawracać? I to jeszcze smsem? Ile masz lat, 12?

Gość gość
Witaj, napisałabym prawdę i prawdziwy powód dla którego chcesz wrócić. Czyli te słowa, które zawarłeś w pytaniu. Ale możesz zrobić to tylko raz. Należy liczyć się z tym, że zraniona dziewczyna pogrzebała Cię już na zawsze.

Gość gość
napisz jej 'przepraszam że chamsko sie zachowałem. po prostu jestem chamem. wszytskeigo dobrego w życiu i obyś nie spotkała już nikogo takiego jak ja'

Gość naprawdeniewiesz
taka sama scieme jak kazdy. ze myslisz jak wam bylo, ze ostatnio zastanawiales sie co u niej slychac... i pelno innych bzdetow...

Gość gość
Nie przeprosiłeś i chcesz pisać sms?! Poważny facet tak się nie zachowuje, ale szczyl😡

Gość otrzeźwiały P
Wypraszam sobie Wasze chamskie uwagi. Po prostu po czasie i z perspektywy zdarzeń dotarło do mnie, że bez niej jestem nieszczęśliwy, a żadna inna nigdy nie będzie dla mnie znaczyć tyle co ONA. Dzisiaj w nowym roku chcę od nowa zacząć z NIĄ relację, ale po takiej przerwie i moim zerwaniu nie wiem co napisać. Więc może zamiast chrzanić podacie jakieś rady!

Gość otrzeźwiały P
Jak mi ktoś nie pomoże, to napiszę pewnie jakąś idiotyczną bzdurę jak kiedyś ..:/

Gość gość
jesteś peesdą, która wszystko spierd'oliła, a teraz szuka gotowca na forum, jak zgrabnie znowu zawrócić dziewczynie du'pę, bo sam nawet nie potrafisz sensownej wiadomości naskrobać. moja rada: daj jej spokój debilu

Gość gość
no bo jesteś idiotą wiec nie dziwi fakt, ze napisałbys idiotyczną bzdurę wybacz, ale nawet jakby łykneła co ci poradziłybyśmy to całe życie bys prosił nas o to co mam mówići pisać jej twoje chamstwo i buractwo tudziez idiotyzm wrodzony wyjdą w każdej dziedzinie życia, cóż poradzić

Gość otrzeźwiały P
Ty z 10:37 - wypad z forum!!!!! Czekam na rady - jestem beznadziejny, ale bez niej jestem jeszcze bardziej beznadziejny. Dziś zrozumiałem, że ONA była moim światełkiem i jak jej nie odzyskam, to nie wyobrażam sobie przyszłości. Chcę napisać w tym 1. smsie romantyczne wyznanie, a nie tekst w deseń : Joł, jak po świętach? Więc piszcie propozycje!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
zalezy co rozumiec przez chamsko

Gość gość
możesz mi naskoczyć. jesteś takim pustakiem, że nawet nie potrafisz od serca napisać, co czujesz? to co, my mamy wiedzieć? poj;eb

Gość otrzeźwiały P
do 10:40 - rzuciłem ją przez smsa, w paru żołnierskich słowach, dokładnie rok temu po Sylwestrze.

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
jakich slowach

Gość gość
rok czasu a ty dzisiaj zrozumiales hehe dobre a co przez rok robiles hehe odpusc przegrana sprawa

Gość gość
Potraktuj to jak lekcję od życia i karę za swój postępek. Żyj dalej, dziewczynę odpuść

Gość otrzeźwiały P
Czasem tak bywa, że chłopak po jakimś czasie widzi, jak należy postąpić i ile dana dziewczyna dla niego znaczy. Nie macie tak, że często plączecie się po omacku, życie się toczy, "jakoś to będzie" i nagle dostajecie jakby strzał w ryj i dociera do was, że jesteście największymi debilami i że bez NIEJ wegetujecie? Ile można samego siebie oszukiwać? Chcę JEJ wyznać, że ONA ma być ze mną ale po roku czasu milczenia i moim wiecznym buractwie chciałbym napisać coś pięknego w tym smsie. Więc co radzicie ?

Gość gość
miales dobra okazje w swieta a teraz co napiszesz ze jest nowy rok a ty sobie wymmysliles nowe postanowienia

Gość gość
napisz jej coś romantycznego np. 'róża, róża, zachód słonca nad morzem, róża róża, jestem debilem i chamem, przepraszam, róża, róża' moze to pomoze

Gość gość
Sms nie jest narzędziem do takich rzeczy. Załóż portki wreszcie załatw to jak facet. Po pierwsze zadzwoń, po drugie umów się na spotkanie i powiedz jej to wszystko w oczy. Sms... gimbaza.

Gość otrzeźwiały P
do 10:47 - przez ten rok się męczyłem, myślałem, że bez NIEJ będzie lepiej. Dziś naszły mnie wspomnienia i dawne uczucie po prostu przywaliło mi w RYJ!!!! I czego się tak dziwisz, sam jesteś przegrzany!!!!!

Gość gość
że ONA była moim światełkiem i jak jej nie odzyskam, to nie wyobrażam sobie przyszłości. buahahahaha, jesteś idiota, wiesz? dziewczyna miała szansę uciec od związku z popaprańcem, to nie będziesz ją latami prześladował tylko dlatego , że nagle ci się zachciało i sam niczego przez rok ze swoim zżyciem nie potrafiłeś zrobić. Jasne , najlepiej komuś sp... życie tylko dlatego, że samemu jest się do niczego. Jak dziewczyna fajna to zasługuje na fajnego faceta a nie jakieś odpady

Gość otrzeźwiały P
Nie dam sobie z nią spokoju, bo już dłużej nie zamierzam się męczyć, bez NIEJ po prostu nic nie ma sensu. Cały rok o nas myślałem, ale się do niej nie odzywałem - wydawało mi się, że może poznam inną dziewczynę i z nią zacznę chodzić. Rok od zerwania z NIĄ mija dokładnie dzisiaj i muszę coś napisać, żeby ją odzyskać na wieczność . Dawajcie romantyczne teksty!!!!!!!!!

Gość gość
Na co stawiacie? Gimnazjum czy koniec podstawówki?

Gość gość
no dałam ci juz rozmantyczny teksy powyżej podziękuj, bo to i tak za wysoki poziom literacki jak na twój intelekt

Gość gość
Muszę , wieczność, no to chyba jesteś nie tyle nieudacznikiem, co psychopatą. Mam nadzieje, że panna zgłosi na policję , że ją nękasz. I jasne.... miłość....przez rok nie znalazłeś nikogo to chcesz wrócić bo jaja bolą

Gość otrzeźwiały P
do 10:57- nic mi się nagle nie zachciało - cały rok 24/7 o NIEJ, nas, rozmyślałem. Zerwałem z nią, bo miałem wątpliwości co do NAS, a potem czekałem, jak się wszystko potoczy, czy będzie o mnie walczyć, żebym do NIEJ wrócił. Ale ona też się nie odzywała do mnie!!!! Nie wiedziałem, co z nami ma być, co będzie. Dziś rozumiem, że nie mogę więcej czasu tracić!!!!

Gość gość
ja stawiam na prowokację, już były na forum jakies takie wpisy , że chamsko zerwałem sms-em , jak ja odzyskać