Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nasz zwiazek ma jakies szanse? roznica wieku 16 lat

Polecane posty

Gość gość

ja- 26 lat, pracuje, nie mam dziec****anna on- 42 lata, pracuje, rozwiedziony, nie ma dzieci kochamy sie, uczucie jest, nie chodzi mi tylko o sex, ale jest miedzy nami przyjazn. Jak myslicie czy taki zwiazek ma szanse? Boje sie np jego przedwczesnej smierci, reakcji otoczenia. A tak bardzo mi zalezy na nim. Znamy sie 3 lata.

Gość gość
macie szanse

Gość gość
Zenada,za parę lat będziesz miała dziadka. Pomysł o tym,ja tak zmarnowalam najlepsze lata życia. Wszyscy mówili,tłumaczyli,ale ja byłam madrzjsza. Po 10 latach związku nic juz mu się nie chciało, najlepiej to by siedzial na kanapie w ciepłych kapciach. Po 15 nawet juz seksu nie było.

Gość gość
To zależy od was, w życiu są różne konfiguracje, wszystko zależy od ludzi.

Gość gość
mój misio jest starszy 20lat ode mnie:)

Gość gość
Historia nr 1. Podobny wiek (choć nieco większa różnica), piękna miłość zakończona jego śmiercią. Czy warto było? Warto, tym bardziej, że nikt nie mógł zakładać, że ktoś umrze przed 50... Historia nr 2. Para poznała się w podobnym wieku. Małżeństwo, dziecko, wiele wspólnych lat. Teraz ona ma 50kilka, on wiadomo i małżeństwo chyli się ku upadkowi. Ona chce jeszcze żyć, a on już ma mało sił na aktywne życie. Tyle porady.

Gość gość
gosc 14:26 i jak długo jeteście razem, planujecie dzieci slub?

Gość gość
W mojej rodzinie jest taki przypadek ,ona przed 60,on juz po 70 sporo, Tragedia,kompletnie rożne potrzeby,oczekiwania. Takie zwiazki sa dobre na parę lat, ale gdy mężczyzna się zestarzeje przychodzi frustracja.

Gość gość
ciekawe co byscie powiedzieli jakby bylo na odwrot...? ona 31, on 20

Gość gość
Nie wiem, w jakim przedziale wiekowym byli moi przedmówcy, bo za przeproszeniem niektórzy pletli bzury. Do tego, albo to jest prowo, albo Autorka widzi rychłą smierc partnera w kryształowej kuli. Skąd mozesz wiedzieć, co będzie w przyszłosci? Nikt tego nie wie. Jesli boisz się smierc***artnera, to bój się i własnej, która może cię dopaść jutro, za miesiąc, za rok. A partner pozyje do 90tki, i zdązy się 3 razy ożenić. W moim przypadku, ja mialam 25 lat, mój partner 39. Problem, jesli jest jakis, tkwi nie w róznicy wieku, a róznicy doświadczeń, przezyć. Młoda kobieta musi się szybko uczyc prawdziwego doroslego zycia, obycia, poruszania we współczesnym swiecie. Glupie pustaczki ze starszym męzczyzną nie mają szans na trwały związek, są tylko przydatne do jednego:) Mądrość, klasa, i wzajemny szacunek w związku- wtedy jest szansa na dlugi, harmonijny związek.

Gość gość
A z moim mężczyzną, juz od lat mężem, jestem ponad 20 lat:)

Gość gość
gosc 14:26 i jak długo jeteście razem, planujecie dzieci slub? jestesmy razem 2 lata,slubu nie planujemy,on po rozwodzie i sie zrazil,ja nigdy slubu tez nie chcialam,uwazam ze to wszystko psuje.dzieci tez nie chce,on ma dzieci z byłą żoną i tez wiecej nie potrzebuje

Gość gość
dlatego było pytanie do gościa z roznica 20 lat może juz sa po slubie

Gość gość
jeslimozna wiedziec ile masz lat bo mysle ze jest tez duza roznica jesli dziewczyna 20 lat ma o 20 starszego a inaczej jak 30 latka jest ze starszym

Gość gość
16 lat jeszcze ujdzie, gorzej jakby było powyzej 20 lat czy 25

Gość gość
Myślę że ma szansę. Jeśli chodzi o miłość to wiek rzeczywiście nie musi mieć dużego znaczenia ale partnerzy muszą umieć się dogadać. Tak sądzę

Gość gość
Ma szanse :) spotykam sie już ponad 2 lata z mezczyzną starszym o 20 lat. Mieszkamy razem itd. I jest świetnie. Kiedyś w życiu bym nie pomyślała że coś takiego mnie spotka ;) szczęścia życzę!!!

Gość gość
Musicie się rozumieć. Ale związek ślub czy chodzenie ze sobą.? Ja mam partnera 24 lata starszego . Nie myślę o tym że będę się z nim wiązać na stałe ale teraz jesteśmy razem

Gość gość
jak to do mnie z 14.26 to ja mam 29 on 49

Gość gość
tak to było do ciebie i nie myślisz o tym ze on za 1o bedzie juz inaczje wyglądał inne ciało inne zachownie bo no nie oszukujmy sie facet 60 ma juz inne podejscie do zycia spedzania wolnego czasu

Gość gość
widuję facetów po 50 tce i są super. Podoba mi się styl życia, spokój, charakter, sposób mówienia, oczy....

Gość gość
no wiem ale nie przeszkadza mi to bo go kocham strasznie,on zreszta jest bardzo przystojny i nie wygladana swoje lata,nawet jak sie zestarzeje i nie bedzie seksu czesto to tez nic,ja jestem taki typ ze nigdy nie lubiłam imprez itd zawsze wolalam siedziec w domu przy ksiazce filmie,itd wiec mysle ze bedzie ok,mamy temperamenty podobne:)ale teraz nieraz zaszalejemy nie powiem,wypady różne hehe ale wcale to nie jest mi ddo zycia potrzebne

Gość gość
Mój 46 latek jest bardzo *****iwy i co mnie zdziwiło ciągle mu stoi a myślałam że faceci w tym wieku mają problem

Gość gość
piszecie ze nie chcecie dzieci myslicie ze dziecko mogloby to popsuć ..bo jest duza roznica

Gość gość
mój partner ma 3 letnie dziecko On ma 46 lat ale rozstał się z tamtą partnerką ona zabrała dziecko. Myślę że są spore szanse na zdrowe dzieci. Ma ładne dzieci nie za grube, zdrowe... Dwójka już dorosła na studiach

Gość gość
ja dzieci nie chcialam nigdy,on juz dzieci ma i wiecej miec nie potrzebuje