Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobają mi się polki

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu jak sobie patrze na polskie kobiety to jakoś mnie nie pociągają są takie sztuczne , w przeciwieństwie choćby do chorwatek lub włoszek są jakieś takie zaniedbane . Ostatnio stanąłem obok jakiejś dziewczyny w autobusie i poczułem ze śmierdzi potem hehe a i takich sytuacji juz duzo przezylem ze stając obok jakiejś dziewczyny to mi nie dobrze było . Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem heheh ale to moje zdanie

Gość gość
tylko kogo to obchodzi :o

heheh a mnie się nie podobają polacy heheh śmierdzą piwskiem, potem i popsutymi, niemytymi zębami heheh jakoś mnie brzydzą heheh nie to co heheh włosi czy chorwaci heheh mam heheh nadzieję, że heheh nikogo nie heheh uraziłam heheh

Gość gość
w przypadku mężczyzn polskich akurat pod względem higieny jeszcze nie jest tak źle , nigdy nie czułem żeby od nich śmierdziało no chyba że od śmieciarza ale gdy staje obok mnie młoda dziewczyna i śmierdzi to już chyba przesada troche

wyczuwasz zapach potu, ale ironii w moim poście już nie? nie wiem, wśród jakich ludzi się obracasz, ale dobra rada- nie uogólniaj.

Gość gość
to nie chodzi o ironię tylko prawdę sobie piszę że jak spotkam jakąś polke to albo śmierdzi albo ma żółte zęby Boże tragedia

Gość gocha malgocha
Ja uwazam ze tak jak niektore Polki smierdza tak i mezczyzni. To prawda ze polscy mezczyzni maja zla opinie np. W niemczech ze nieroby i pijaki. A wiec pomysl chlopaczku zanim obrazisz piekne zadbane Polki uwazane za jedne z najpiekniejszych na swiecie.

Gość gość
ale ja nie obrażam polek tylko prawdę pisze kilka milionów polek nie myje zębów a jak idzie do dentysty to już wtedy z bólem zęba hahaha gdy to konieczność albo wyrywają sobie żeby taniej było

Gość gość
Wymalowane lale ,a majtki posrane hehe:-)

Gość gocha malgocha
Masz racje geba umalowana a majty brudne. Ale sa tez normalne kobiety. Chlopie Nowy rok nowe mozliwosci. Pakuj torbe i do wloch!

Gość gość
nie moge wyjechać narazie bo jestem na dorobku hahah tylko smieszy mnie fakt ze polka mówi o sobie ze jest najpiekniejsza na świecie a tak nie jest bo według mnie to tak polki pod cyganki zalatują na tym poziomie są tak mi sie wydaje a włoszki czy chorwatki to sama natura a nie to co polka kilo tapety i mysli ze jest piekna heheheh

Gość gość
Przyznaj się prawiku że nawet taka brudna, brzydka i śmierdząca Polka cię nigdy nie chciała :D

Gość gość
no nie mam kontaktu z polkami bo śmierdzą, przez internet moge pogadać bo nie czuć odoru od nich i nie widać żółtych zębów także jest okey

Gość gość
Obracasz się wśród plebsu takiego jak ty to się nie dziw że śmierdzą :o

Gość gocha malgocha
Nie narzekaj tylko bierz sie za wloszki czy chorwatki. Tylko czy one cie zechca oto pytanie. I gdzie ty Kuzwa mieszkasz ze wkolo ciebie tylko potapetowane kobiety smierdzace z brudnymi majtkami?

Gość gocha malgocha
Nie narzekaj tylko bierz sie za wloszki czy chorwatki. Tylko czy one cie zechca oto pytanie. I gdzie ty Kuzwa mieszkasz ze wkolo ciebie tylko potapetowane kobiety smierdzace z brudnymi majtkami?

Gość gość
własnie w tym problem ze wszędzie są gdzie nie pójde to albo wali im z pyska albo brudne są, nie ważne gdzie jestem raz była taka u dentysty to czarne zęby miała hahahha

Gość gość
Może to od Ciebie tak wali i ci się wydaje że od każdej śmierdzi :D

Gość gość
hehe heh hehe hehe hehe heh heh hehh :o

Gość gość
A widziałeś jakąś Włoszkę albo Chorwatkę na oczy debilu chociaż że uważasz że one takie idealne.

Gość gość
gosc ,,dajesz czadu''

Gość gość
spokojnie internetowi napinacze nie oszukujmy się ale polki to się ni myją i nie chodzą do dentysty hahahahah a o modzie ich ubierania to już nie wspomnę sto lat za murzynami hehe

Gość gocha malgocha
No to masz pecha. Jakby wszystkie Polki byly takie jak piszesz zadna nie mialaby meza. Wierz mi na calym swiecie i we wloszech i w chorwacji sa rozne kobiety. Chyba ze sprawdziles to osobiscie i tam po ulicach chodza same Top models. No to chlopie do boju. Polki kochane ale my brzydkie i smierdzace jestesmy :)

Gość gocha malgocha
No to masz pecha. Jakby wszystkie Polki byly takie jak piszesz zadna nie mialaby meza. Wierz mi na calym swiecie i we wloszech i w chorwacji sa rozne kobiety. Chyba ze sprawdziles to osobiscie i tam po ulicach chodza same Top models. No to chlopie do boju. Polki kochane ale my brzydkie i smierdzace jestesmy :)

Gość gość
włoszki używają drogich perfum i się myją codziennie w przeciwieństwie do polek a u dentysty są 2 razy na miesiąc hahahah

Gość gość
💤 to jedź do Włoch i zobaczysz że żadna nawet na ciebie nie spojrzy

Gość gocha malgocha
Jak sie myjesz nie potrzebujesz perfum ale no coz. .. musze przyjac to na klate ze smierdzimy. Kazdy smierdzi Kuzwa chlopie jaka by kobieta piekna nie byla dupsko to dupsko. Nie p*****l tylko wypieprzaj zony szukac. Po co sie patyczkujesz na Forum. Tutaj wloszki nie znajdziesz. Pozdrawiam i napisz kiedys tam jak znajdziesz ta z drogimi perfumami :)

Gość gocha malgocha
Jak sie myjesz nie potrzebujesz perfum ale no coz. .. musze przyjac to na klate ze smierdzimy. Kazdy smierdzi Kuzwa chlopie jaka by kobieta piekna nie byla dupsko to dupsko. Nie p*****l tylko wypieprzaj zony szukac. Po co sie patyczkujesz na Forum. Tutaj wloszki nie znajdziesz. Pozdrawiam i napisz kiedys tam jak znajdziesz ta z drogimi perfumami :)

Gość gość
wiem ze prawda boli ale musicie sie z tym pogodzić :D

Gość gocha malgocha
Ja tam brzydka i smierdzaca chyba nie jestem:) Do dentysty chodze regularnie i nie ma mnie co bolec. Sama wybralam niemca za meza bo polacy jakos tak nie bardzo. Powodzenia chlopie.