Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki, przecież wy bez makijażu jesteście brzydsze od nas facetów

Polecane posty

Gość gość

taka prawda, bez pomalowania się jesteście prawie zawsze trzy razy brzydsze.

Gość gość
Hahaha:-) ale z ciebie kretyn

Gość gość
D**ek

Gość gość
Ja uważam że malowanie się często nie upięknia tylko odwrotnie. Zapycha pory, skóra nie oddycha, robią się zmarszczki, za dużo napaćkane do tego zbędne dodatki albo ubrania niejednolite. Nie dziwcie się że faceci lepiej wyglądają

Gość gość
"A ja bodobam się sobie bez makijażu" To, że się sobie podobasz to jeszcze nie znaczy, że jesteś ładna.

Gość gość
ja jestem dziewczyna ale osobiscie tez uwazam ze wiekszosc kobiet bez makijazku wyglada tak samo przecietnie a nawet i czesto gorzej od facetow, wiec porownywanie ze to kobiety sa piekniejsze niz mezczyzni jest bez sensu, trzeba by zestawic kobiety BEZ makijazu i wtedy dopiero oceniac...

Gość gość
jestesmy i co w zwiazku z tym? mamy sie pomalowac czarna pasta do butow?

Gość gość
Makijaż to ćwierć bidy ale ile potrafią mieć protez a cała reszta niedociągnięć ciągle przyprawia je o migreny i nie tylko sypią się pod każdym względem!

Gość gość
Pieprzenie, ja obudzilam sie potargana i stwerdzilam, ze jestem sliczna :)

Gość gość
Znam takie co też się za śliczne uważają i oczywiście nie wiedzą jak daleko od tego do prawdy.

Gość gość
To źeń się z facete skoro taki ładny.

Gość gość
No i co mnie to obchodzi? Moje zdanie jedt wazniejsze.

Gość gość
Sami faceci tutaj pisza myslalem ze chociaz jedna laska bedzie ale nie ma:(

Gość gość
Niestety tez sie zgadzam z ta opinią, a jestem kobieta.

Gość gość
Gdzie tam POlkom do przystojnych seksownych polskich facetow

Gość gość
No jestem kobieta i smieszy mnie kiedy facet mowi mi, ze jest ode mnie ladniejszy jaj sie nie umaluje :) takie tematy zakladane po to, zeby kobietom zanizyc poczucie wlasnej wartosci moga zakladac tylko zakompleksione pasztety

Gość gość
Zgadzam sie. A co dziwne nie maluja sie i uwazaja sie za piekne bez makijazu najwieksze wlasnie szkarady. Jestem kobieta i maluje sie ,bo bez makijazu srednio wygladam,szczegolnie bez podkladu.

Gość gość
no i po co podniecacie się prowokacją jakiegoś miękkiego chu.ka...

Gość gość
No i co z tego? Wstydzisz sie swojej twarzy? Bo ja mojej nie, mnie sie podoba, a nie ma obowiazku wygladac pieknie

Gość gość
jakby ci to powiedzieć, to już zależy od jakiego faceta brzydsze, od ciebie to trudno byłoby

Gość gość
Kiedyś jeden amerykański uczony stwierdził że to kobiety powinny być nazywane płcią brzydką i przyznano mu rację.

Gość gość
ja tam zawsze zawsze stoje przy oknie i jak idzie jakas laska to trzebie gruche

Gość gość
Bhehehe serio bez kitu. Juz to dawno obczailem tylko nigdy nie chcialem o tym mowic. Jak sie nie pomaluja to maja jakies takie lyse te geby jak glaca biskupa. Normalnie to te niby oczy zawsze takie zalotne a jak ta emalie zmyja to jakies galy inne brwi brak czolo swieci jak zarowka. Jakies doly wulkany pryszcze. Fuj k***a :D

Gość gość
Peruka , sztuczne oko,prostownice do zębów endoproteza aparat słuchowy to tak na niby że jak ma wyjęty to nie mów do niej bo nie słyszą ,silikony w pośladki bo tsa je podnieść pas wyszczuplający na brzuch bo nie radzi sobie z nadwagą,w piersiach silikony bo za małe, na sutkach wkładki najlepiej serduszka że jak zbyt przezroczysta kiecka żeby ich nie widać,pazury doklejane jakby własnych nie miały no a jak już dokleiły to kaleki do żadny roboty się nie nadające no chyba ze tylko sex wchodzi w rachubę o makijażach nie wspomnę ,nawet przylać takiej nie sposób jar wnerwi niedoborem rozumu bo po jednym razie tak się wszystko rozsypuje że nie sposób ją nazad dokładnie poskładać a wrzasku przy tem tyle że nie idzie wytsymać.Oj chopy łatwego życia to my z niemi nie momy ,nie momy?

Gość gość
no niestety dobra tapeta to polowa ich watpliwego ,,sukcesu''

Gość gość
całkowicie się z tym zgadzam,bo to jest tak ,,jak my kobiety przyzwyczailiśmy już te swoje lica do tapety to później bez niej nasza skóra nie potrafi funkcjonować,gdybyście wy się malowali od 15 roku życia byłoby to samo

Gość gość
Ja juz dawno doszedlem do tego wniosku. Mysle ze laski jedyne co maja takie fajne co moze sie podobac to cyce i ta dupa. Nic wiecej, ryj napewno nie bo czesto faktycznie jest brzydki. Mysle ze cyce i dupa to takie 2 elementy ktore przyciagaja zakladajac ze laska nie jest jakas w chuj odp********a tuszami na tej mordzie. Dlatego przecietna laska bez cycow i bez d**y do tego z biodrami waskimi jak facet to moim zdaniem totalne gowno bez przyszlosci. Taka zainteresuje sie tylko jakis desperat.

Gość gość
O przepraszam nie wiem jak obecnie ale nieco dawniej ja naprawdę niczego sobie moja żona buźka ładna i piersi i nóżka ale pupa i biodra nie najlepiej ja nie zdesperowany i ujęła mnie wielkim sercem które z wiekiem jest jeszcze gorętsze i nie narzekam.

Gość gość
Ciekawe a Przemek 23 lata tez kiepsko wygląda bez makijażu. Pełno facetów ma takie male świńskie oczka