Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

samice , czy widziałyście kiedyś samca

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

na żywo , któremu oddały byście się bezwarunkowo i to od razu ?

Gość ciapa2
tak mnie;)

Gość kabel do wtyczki
a czemu nie ? zbytnie wymagania czy pracujecie i spędzacie za dużo czasu , w zakładach zamkniętych ?

Gość kabel do wtyczki
Dorotka jesteś les ?

nie wiem jak inne panie, ale ja nie kieruję się w życiu popędem seksualnym, poza tym bezwarunkowe oddanie się, o ile jest możliwe, wymaga czegoś więcej, niż atrakcyjność fizyczna samca. ale to tylko moje skromne zdanie.

Gość kabel do wtyczki
Dorotka to jak Ty dajesz radę ? to tak można ? kobieta i tak bez faceta i do tego, nawet takiego nie widziała

:-D kiedy się nie starasz, bywasz zabawny:-) co w tym dziwnego, że na widok mężczyzny, choćby nie wiem jak atrakcyjnego, nie myślę tylko o tym, aby bezwarunkowo mu się oddać? może jestem staroświecka, ale seks dla mnie jest czymś więcej, niż niepohamowanym pożądaniem na widok samca

ja mam tak względme brunetów, ale nei od pierwszego wejrzenia tylko po latach podkochiwania się

Gość kabel do wtyczki
Dorotko w takim razie uważasz , że seks , to element miłości , związku ?

Gość kabel do wtyczki
fiku miku nie lepiej mieć inny temat westchnień lub jemu się oddać , niż tracić ciągle czas ?

nie uogólniam. dla mnie seks jest czymś więcej, niż potrzebą zaspokojenia popędu płciowego z pierwszym napotkanym samcem.

serce nie sługa poza tmy to leży w mojej naturze z horoskopu: "Ty w miłości Do uczuć podchodzisz bardzo poważnie i szukasz odpowiedzialnego i doświadczonego partnera, który będzie ci pomagał, a nie obciążał swoimi kłopotami. Potrafisz długo czekać na odpowiednią osobę, bo ważne decyzje życiowe podejmujesz powoli i z rozmysłem. Szybki ślub to wydarzenie nie dla ciebie. Musisz dobrze i długo znać partnera, zanim zdecydujesz się na tak poważny krok jak małżeństwo czy wspólny kredyt na mieszkanie."

Gość kabel do wtyczki
Dorotko ale ja nie pisałem o pierwszym napotkanym , a poza tym mam pytanie - jak Ty w ogóle funkcjonujesz bez samca ? przerażasz mnie tym , na samą myśl

Gość kabel do wtyczki
fiku miku a nie lepiej zamiast czytać horoskopów , wyżyc się na realnym samcu ? taka bomba tykająca kiedyś kogos zabije

czy widziałyście kiedyś samca na żywo , któremu oddały byście się bezwarunkowo i to od razu ? xxx tak to odebrałam, skoro miałabym się oddać bezwarunkowo i od razu. a funkcjonuję całkiem nieźle, dzięki za troskę:-)

Gość kabel do wtyczki
Dorotko , obawiam się , że tylko tak Ci się wydaje , ale skoro tak ci lepiej , widocznie tak wolisz

nie wydaje mi się, że mi się wydaje:-D a funkcjonowanie bez samca bywa o wiele łatwiejsze, niż funkcjonowanie z samcem.

Gość kabel do wtyczki
Dorotko , wiem , ze jest łatwiejsze , ale co z tego ? takie pójście na łatwiznę niczego nie poprawi , bo facet nawet robiący pewne problemy tylko kobietę mobilizuje - emocjonalnie

Gość kabel do wtyczki
a poza tym pomyśl , że można mieć kogoś , na kim można się będzie cały czas wyżywać emocjonalnie i słownie po to , by osiągnąć swe cele

to nie jest pójście na łatwiznę. czasami tak się sprawy układają, że ludziom ze sobą nie po drodze. a ja nie mam potrzeby pakowania się z jednej relacji w drugą. taki detoks dobrze robi.

Gość kabel do wtyczki
tylko nie za długo ten detoks , bo sie zmarnujesz i lata lecą , a szkoda by było , żeby samica się marnowała za to , że jej się kiedyś nie udało p.s. pomyśl też o tych samcach , co Cię lubią

jesteś takim troskliwym szowinistą, nieomal się wzruszyłam:-) nie mam potrzeby wyżywania się na kimkolwiek, może do potulnych nie należę, ale panuję nad emocjami. poza tym, są inne sposoby, by osiągnąć swoje cele. i nie czuję, żebym się marnowała. nie definiuję siebie poprzez obecność w moim życiu samca płci przeciwnej:-)

Gość kabel do wtyczki
szowinista martwi się o Ciebie , bo możesz uschnąć , niepodlewana , poza tym bez szowinisty nie masz kogoś , z kim możesz bić się na argumenty i być uległa - to musi być straszne dla samicy

jestem wobec szowinisty uległa?:-O nie zauważyłam. i tak, to, co głosisz, jest straszne.