Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

samice , czy widziałyście kiedyś samca

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki
Alicja nie jestem jej bratem ani jej samcem Dorotko , piszę straszne rzeczy ? jakie ? tu nie ma niczego strasznego , tylko same pozytywne , zauważ tylko

jej samcem? :D to już twój pomysł. a może chciałbyś? X dorotko - popieram w całej rozciągłości., detoks dobry jest. zwłaszcza, jeśli chemikalia były wyjątkowo drażniące. ale dojdziesz do siebie :)

dzięki Alu:-) uważaj tylko z wyrażaniem poparcia dla takich praktyk, żeby się nie okazało, że też jesteś niezrównoważoną emocjonalnie, niewyżytą samicą. tutaj wszystko jest możliwe;-)

Gość kabel do wtyczki
Alicjo , nie pchaj Dorotkę w kłopoty i nie popieraj detoksu z samcami , bo na pewno , na zdrowie jej to nie wyjdzie - to tak , jakby Tobie ktoś odcinał dostęp do samców i jeszcze go popierał

kabelku, a tak swoją drogą, czy widziałeś kiedyś kobietę na żywo?:-) i to taką, której oddałbyś się bezwarunkowo i od razu?

Gość kabel do wtyczki
Alicja jak plotkować ? tu nie ma żadnego plotkowania samico Dorotko , oddać się kobiecie? nie żartuj , to samica ma być uległa , a taką super samicę , o którą Ci chodzi , to widziałem nawet dziś -z tym nie ma problemu

Gość kabel do wtyczki
Dorotko , to taka samica ,piękna , którą samiec chce od razu zniewolić w różnym kontekście - a ona go odpowiednio i umiejętnie prowokuje do tego Alicjo , co Ty z tą fiku miku ? znasz ją ? uparłaś się nieumiejętnie - lepiej pomyśl o samcu na wieczór , to rozładujesz się , chyba , ze masz kaca moralnego po wczorajszym

czyli to by było na tyle, jeśli chodzi o te Twoje teorie. samiec, który spotka na swej drodze właściwą kobietę, z równą przyjemnością zniewala i poddaje się zniewoleniu. p.s. Twoja kobieta pozwala Ci siedzieć w necie?:-)

Gość gość
Tak. Jest taki ktos. ..juz mnie fantazja ponosi,a kiedy go widze to mm.. Ale nietykalny :( :-P

"p.s. Twoja kobieta pozwala Ci siedzieć w necie?usmiech." X pewnie korzysta z tych słodkich chwil samotności, gdy ona wymyka się do samca alfa ;)

Gość kabel do wtyczki
Dorotko samiec nigdy nie poddaje się zniewoleniu - interesuje go tylko zniewolenie samicy , co ostatecznie silny silny osobnik otrzymuje gość dziś nie masz szans sie do niego dobrać ?

Gość gość
Delikatnie probowalam ale narzucac sie nie bede. Jest zajety,stad jego hm wahania. w sumie do niczego nie doszlo. No tylko sie zakochal,i wlasnie to byla chyba przeszkoda. Bo ja wtedy nie bardzo. Mysle ze on laczy uczucia z seksem. Ja chcialam tylko byc blisko... Ale mam go na oku :-)

myślałam, że przynajmniej w centralnej i zachodniej Europie niewolnictwo zostało zniesione. poddaj się czasami swojej samicy, to nie jest takie straszne, a doznania, że ho ho!:-)

Gość kabel od wtyczki
up!

Gość gość
dorota wp 2015.01.01 nie uogólniam. dla mnie seks jest czymś więcej, niż potrzebą zaspokojenia popędu płciowego z pierwszym napotkanym samcem. x dlaczego kazda kobieta tak gada jak jej nie wyjdzie z tym wymarzonym i musi gorszego kandydata zatrzymac?

Gość gość
kabel do wtyczki 2015.01.01 Dorotko samiec nigdy nie poddaje się zniewoleniu - interesuje go tylko zniewolenie samicy , co ostatecznie silny silny osobnik otrzymuje x ale ty zamulasz. musisz byc pantofel albo juz rogami o sufit zawadzasz

gość 14:45 to jest mój pogląd na ten konkretny temat, niezależny od tego, jaki jest mój stan cywilny/stan posiadania.

Gość gość
dorota, rozumiem. on sie jeszcze z toba nie ozenil