Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zerwać z chłopakiem, on mówi, że się zabije.

Polecane posty

Gość vvittorria
Miałam identyczna sytuację, facet po zerwaniu płakał jak dziecko i groził że cos sobie zrobi. Ja byłam tak załamana tymi groźbami, tak rozbita , tak roztrzesiona że takich emocji nikt we mnie nie wywołał dotychczas. Nienawidze go za to że robił sobie jaja moim kosztem. Oczywiście nic sobie nie zrobił, a ja głupia zamartiwałam się i jedziłam do psychologa , płaciłam 120 zł za wizytę aby doradzić się co mam zrobić w takiej sytuacji. Psycholog powiedział dokładnie to co pisza ci tu dziewczyny, że 99 procent takich przypadków to zwykła manipulacja i że to są paskudni egoiści którzy mają w d***e uczucia drugiej osoby. Psycholog powiedział mi tez jedno- nie ma nic gorszego jak dać szansę po czyms takim, jeżeli do niego wrócę on już zawsze będzie mnie szantażował. Ze trzeba od takiego człowieka uciekać.

Gość vvittorria
I co najśmieszniejsze to chwilę po tym wszystkim umawiał się z innymi na randki. Nie rozumiem jak można coś takiego robic, to są osoby niezrównoważone psychicznie, nikt normlany czegos takiego nie robi

Gość gość
pomaga mi czasem finansowo, czasem gdzieś mnie podwiezie, pomoże załatwić jakąś sprawę. ja wiem, że Wy tu wszyscy mi dobrze radzicie i dziękuję Wam bardzo. tylko zrozumcie też mnie, ze ciężko po prawie 5 latach od tak olać kogoś. łzy napływają do oczu. on był przy mnie w bardzo trudnych momentach życia, kiedyś był innym człowiekiem.

Gość gość
dzwonił przed chwilą, powiedziałam mu co i jak, oczywiście popłakał się i prosił o czas.

Gość gość
Wiesz co? Morderca i g****iciel tez był kiedys innym człowiekiem, przed tym, jak popełnił swoje zbrodnie. Twoje tłumaczenie i dawanie mu taryfy ulgowej jest naiwne. No to daj mu ten czas, najlepiej kolejne zmarnowane z góry 5 lat. Zdaje się, ze ty też masz swoje za uszami, bo targanie się na własne zycie nie jest dobrym sposobem na rozwiązywanie problemów. Zyczę powodzenia i wychodzę z tematu.

Gość gość
dziewczyno, kto dał ci prawo do wypowiadania się na temat moich problemów??? nie wiesz kompletnie nic o moim życiu, nie wiesz czego musiałam w nim doświadczyć. więc z łaski swojej nie komentuj mojej próby samobójczej bo nie wiesz o niej nic

Gość gość
propozycja to sie zabij razem z nim jak niechcesz go opuscic isc na policje lub powiedziec to rodzicom tego faceta ze tak muwi zabij sie razem z nim to moze zmadzrzejesz i zrobisz to co ci tu doradzaja

Gość gość
Samobójstwo jest grzechem bo Jezus był przybity do Krzyża za nasze grzechy, przykazanie dał nie zabijaj siebie ani innych, Bóg się objawił i przemówił do Vassuli Ryden w latach 1985-2014 i jest 110 zeszytów, oto fragment orędzia Jezusa i zwraca się do każdego człowieka: JEZUS: "Moje dziecko, pójdź ty który słuchasz Moich słów lub je czytasz, znowu ukazałem w tym świadectwie Moją miłość do ciebie, nie mów że jestem zbyt daleko aby kochać, bo właśnie w tej chwili moje oczy, spoczywają na tobie ze szczególną czułością i uczuciem, których nigdy w pełni nie będziesz mógł zrozumieć, czy powinienem powrócić żeby cię odkupić? Bez najmniejszego wahania dla ciebie samego przyszedłbym powtórzyć Moją mękę, dla ciebie samego."(22.10.90). JEZUS: "„Doświadczę twoją prawość. Chcę, abyś był jak książę lub księżniczka, kiedy przyjdziesz spotkać się ze Mną, gdy odejdziesz z tego życia. Chciałbym, abyś był odziany w królewską purpurę, weseląc się radością twego Pana. Chcę, żeby cię napełniło Boskie światło tak, byś promieniał nim wewnątrz i od zewnątrz. Oczekuję, że będziesz wierny Moją Wiernością, bez zarzutu, na Mój Doskonały Obraz – czysty z Czystym.”5.05.2001 JEZUS: "namaszczę cię, Mój klejnocie, i pobłogosławię"25.09.97 "I jak niegdyś umieściłem cię z czułością w łonie twej matki, żebyś się tam karmił i wzrastał, tak umieszczę cię w Moim Sercu."25.09.97 - Całość Orędzi Jezusa w wersji elektronicznej: www.vassula.pl albo wpiszcie w google: prawdziwe życie w Bogu on line